Κριός

Οι ευθύνες που έχεις σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα σου δημιουργήσουν αρκετό άγχος και πάρα πολλή ένταση. Φρόντισε να μην τα βάλεις με τα δικά σου άτομα, που δεν σου φταίνε σε τίποτα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να ξέρεις από πριν τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί πραγματικά, για να το διεκδικήσεις. Να ξέρεις ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους και θα έρθει σύντομα η επιτυχία που περιμένεις εδώ και αρκετό καιρό.


Ταύρος

Μην αναλώνεσαι σήμερα σε ζητήματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία, φίλε Ταύρε. Κοίταξε να είσαι ψύχραιμος και να μην χαλάσεις την ενέργειά σου προσπαθώντας να βγεις από τη στασιμότητα στην οποία νιώθεις ότι έχεις μπει. Τα πράγματα πάνε αρκετά καλά, αλλά μάλλον δεν το έχεις καταλάβει. Γενικά, καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην πιέζεις τις καταστάσεις. Θα μπουν όλα σε σειρά, αλλά προς το παρόν χρειάζεται υπομονή.


Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα μπορέσεις να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που προέκυψαν την τελευταία περίοδο με ψυχραιμία και ισορροπία, χωρίς να αφήσεις τις καταστάσεις να φτάσουν στα άκρα. Οι διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν θα βρουν το δρόμο τους, αν κινηθείς με προγραμματισμό και χωρίς να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Θα δεις ότι στην πορεία θα μπορέσεις να πετύχεις όλα όσα θέλεις.

Καρ​κίνος

Καλό είναι σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, να αφήσεις στην άκρη το παρελθόν και να επικεντρωθείς στο μέλλον. Αρκετά ασχολήθηκες με τα παλιά και ήρθε ο καιρός να δεις τι θα κάνεις από δω και πέρα. Αν πρέπει να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις που εκκρεμούν, είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνεις, προκειμένου να ετοιμαστείς κατάλληλα για τα καινούργια ζητήματα που έρχονται στη ζωή σου και που δεν θα είναι και λίγα. Υπάρχουν καινούργιες φιλίες και κοινωνικές σχέσεις που θα σε χαροποιήσουν και καλό είναι να μη διστάζεις τόσο πολύ, γιατί έτσι θα έρθουν και οι αλλαγές που χρειάζεσαι.


Λέων

Σήμερα, φίλε Λέοντα, κάποια θέματα που μπορεί να συμβούν, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη της Σελήνης με τον Ερμή. Καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και τα νεύρα σου, ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα γίνουν συζητήσεις, που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση, αλλά καλύτερα να μην απαντήσεις σε ότι ακούς γιατί θα οδηγηθείς σε ρήξεις με τα δικά σου άτομα. Γενικά, να είσαι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο, ώστε να μην τα χάσεις.


Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, μπορείς να υλοποιήσεις ό,τι έχεις στο νου σου και γενικά να κάνεις πάρα πολλά πράγματα, αφού η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις προβλήματα που αφορούν τον οικογενειακό τομέα, αλλά καλό είναι να μην πάρεις ακόμη σημαντικές αποφάσεις, γιατί θα ξεγελαστείς. Γενικά θα σε διακρίνει μια έντονη κοινωνικότητα και καλό είναι να την εκμεταλλευτείς, για να βάλεις σε μία σειρά τη ζωή σου.


Ζυγός

Καλό είναι σήμερα, φίλε Ζυγέ, να μην αφήσεις τις καταστάσεις στην τύχη τους, γιατί χρειάζεται η δική σου παρέμβαση για να εξελιχθούν τα πράγματα θετικά. Μπορείς, λοιπόν, να κινηθείς επικεντρωμένα για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Άλλωστε, ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και θα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο ό,τι κι αν περάσει από το μυαλό σου. Μόνο μην χαλαρώνεις και μην επαναπαύεσαι! Εκμεταλλεύσου τα αποθέματα ενέργειας που έχεις, για να ισορροπήσεις λίγο κάποιες καταστάσεις, που βρίσκονται σε λεπτές ισορροπίες.


Σκορπιός

Είναι μια πολύ καλή ημέρα αυτή η Τετάρτη για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ. Οι θετικές εξελίξεις σου δίνουν νέες ελπίδες και ο δυναμισμός σου, θα τονώσει το ηθικό σου και θα σου φτιάξει την ψυχολογική διάθεση. Με μεγάλη ανακούφιση θα διαπιστώσεις ότι οι σκληρές προσπάθειες που κάνεις μέχρι τώρα δεν πάνε χαμένες και αρχίζουν να δίνουν αποτελέσματα. Αν μπορείς να συνεχίσεις έτσι, πολύ σύντομα θα δεις και την επιτυχία να σε πλησιάζει.


Τοξότης

Η σημερινή μέρα θα σε βρει σε αναμονή, αγαπητέ Τοξότη, καθώς περιμένεις εξελίξεις σε διάφορα θέματα που σε απασχολούν, αλλά η αρνητική όψη της Σελήνης με τον Ερμή θα φέρει εμπόδια και καθυστερήσεις που θα σε αναστατώσουν. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ηρεμήσεις, να μην εκνευρίζεσαι και με λίγη υπομονή αλλά και σκληρή δουλειά, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία και να βάλεις τα σχέδιά σου μπροστά.


Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, μπορείς να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες που υπάρχουν στη ζωή σου και σε απασχολούν εδώ και καιρό, αν αποφασίσεις να αλλάξεις λίγο την συμπεριφορά σου και γίνε πιο διαλλακτικός. Εξάλλου, κάποια ζητήματα μπορεί να έχουν άμεσες λύσεις και το πείσμα αλλά και η εμμονή σου δεν σε αφήνουν να τις δεις. Άλλαξε λοιπόν τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τα πράγματα, ανοίξου σε νέες απόψεις και δεν θα χάσεις.


Υδροχόος

Σήμερα, φίλε Υδροχόε, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην αντιδράς έντονα σε όσα γεγονότα σε αναστατώνουν και μη δημιουργείς εκνευρισμό. Μην ξεχνάς ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αρκεί να ελιχθείς κατάλληλα και να συμπεριφερθείς όσο ώριμα απαιτούν οι περιστάσεις. Οπότε μην αφήσεις κάποια μικροπροβλήματα να χαλάσουν την ψυχολογία σου. Με ηρεμία και προγραμματισμό, θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.



Ιχθείς

Καλό είναι σήμερα να μην αφήσεις διάφορες καταστάσεις να σε ρίξουν και να σε καταβάλλουν ψυχικά, αγαπητέ Ιχθύ. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και δεν πρέπει να παρεκκλίνεις από αυτούς, όσες καθυστερήσεις ή αναποδιές κι αν προκύψουν εξ αιτίας της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Ερμή. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί σήμερα να νιώσεις μία μικρή απογοήτευση, για κάποια θέματα που θέλεις να τελειώνουν, αλλά αυτά παραμένουν σε στασιμότητα και σε ανησυχούν. Κάνε υπομονή, γιατί πραγματικά είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο και θα πετύχεις πάρα πολλά. Σε κάθε περίπτωση, να είσαι θετικός και να κάνεις ό,τι καλύτερο περνάει από το χέρι σου. Θα δεις ότι σύντομα θα δικαιωθείς.