Σε διπλό ταμπλό παίζει αυτή την εποχή ο Ολυμπιακός, όσον αφορά τις μεταγραφές του για τη νέα σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να “κλείσουν” νωρίς το ρόστερ, να είναι πλήρης η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και γι’ αυτό από τώρα έχουν ανεβάσει στροφές.

Τα δύο παράλληλα χτυπήματα που ετοιμάζουν με πολλές πιθανότητες επιτυχίας είναι ο Ντιόπ και ο Καρίγιο. Για τον Σενεγαλέζο που έχει μείνει ελεύθερος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες ένας κύκλος συζητήσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον παίκτη να εμφανίζεται θετικός να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο «Γαύρος», ο Ντιόπ περιμένει ενημέρωση για να τελειώσει και τυπικά το θέμα. 

Περισσότερη προσπάθεια χρειάζεται η περίπτωση Καρίγιο. Τον Αργεντινό φορ της Εστουντιάντες θέλουν κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, εξ ου και τα 6 εκατ. ευρώ που αξιώνει η ομάδα του. Ο Γκαλέτι που ενεργεί για λογαριασμό των ερυθρολεύκων στη χώρα του τάνγκο, έχει την εντολή να προχωρήσει ακόμα και με αυτό το υψηλό κόστος και σύντομα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Από τον Ολυμπιακό, πάντως, λέγεται ότι θα κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν τον 24χρονο επιθετικό.