Τα ζώδια της Τρίτης!

Έχεις άστρο σήμερα;

Τα ζώδια της Τρίτης!

Έχεις άστρο σήμερα;


Κριός

Σήμερα πρόσεξε, αγαπητέ Κριέ, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις. Η διπλωματία σου θα σε κάνει να καταφέρεις πάρα πολλά στα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στο φιλικό σου περιβάλλον, φρόντισε να αντιμετωπίσεις ορισμένες καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά, ώστε να μην έχεις και εσύ ερωτηματικά, αλλά και να μην προκαλέσεις εν αγνοία σου, δυσάρεστες καταστάσεις.


Ταύρος

Η ημέρα θα είναι δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Ταύρε, με την μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων και πρέπει να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου, για να καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα. Επειδή η κρίση σου δεν είναι ορθή, προσπάθησε να μην παρασυρθείς από άτομα ή καταστάσεις, που μπορεί να σε κάνουν να πεις πράγματα που μετά θα μετανιώσεις.


Δίδυμοι

Μια ημέρα έντασης και εκνευρισμού θα είναι η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε, λόγω της μετακίνησης του Άρη στο ζώδιό σου και πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία σου. Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα, με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες.

Καρ​κίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, οι λύσεις που αναζητάς σου έρχονται η μία πίσω από την άλλη σήμερα και σε πιάνει μια επιθυμία για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου άμεσα. Ξέφυγε από τους καθημερινούς σου ρυθμούς κάνοντας κάτι καλό για τον εαυτό σου. Φέρε ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και άρχισε να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά, τώρα που οι οιωνοί είναι πολύ καλοί για το ζώδιό σου.


Λέων

Είσαι σε ένα γενικότερο εκνευρισμό, που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν, αγαπητέ Λέων. Η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας για εσένα. Φρόντισε να κινηθείς γρήγορα σε καταστάσεις που μπορεί να συμβούν και να είσαι συγκεντρωμένος στις ενέργειές σου, για να μην ξεφύγεις. Αν αξιοποιήσεις την δυναμικότητα που έχεις, θα μπορέσεις να τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Πέρασε το βράδυ με δικά σου άτομα, για να νιώσεις καλύτερα και να μοιραστείς όλα όσα σε απασχολούν.


Παρθένος

Προσπάθησε, φίλε Παρθένε, να ισορροπήσεις ορισμένες καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου προσπαθώντας να λύνεις τα προβλήματα που σε απασχολούν μόνος σου, αλλά ζήτα τη βοήθεια και τη γνώμη αυτών που εμπιστεύεσαι.


Ζυγός

Η ημέρα θα κυλήσει αρκετά καλά και με αρκετή αισιοδοξία, αγαπητέ Ζυγέ. Με την θετική διάθεση που σε διακατέχει, θα πετύχεις πράγματα που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Με τον Άρη να σε ευνοεί από το ζώδιο των Διδύμων, βρίσκεσαι ήδη σε περίοδο που οι ευκαιρίες διαδέχονται η μία την άλλη και μπορείς να δρομολογήσεις τους στόχους σου με επιτυχία. Επιδίωξε να κάνεις συζητήσεις με άτομα της οικογένειας, για να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν.


Σκορπιός

Η ημέρα είναι δύσκολη και νευρική για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου. Προέχει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να χρησιμοποιήσεις την λογική σου, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Μην το βάζεις κάτω με την παραμικρή δυσκολία και μείνε συγκεντρωμένος σε αυτά που θέλεις να κάνεις.


Τοξότης

Ο Άρης από σήμερα και στο εξής στο ζώδιο των Διδύμων, αγαπητέ Τοξότη, θα διευρύνει αισθητά τον κύκλο γνωριμιών σου και πρέπει να έχεις το νου σου να συμπεριφερθείς και αναλόγως. Άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και μην περιμένεις από τους άλλους να κάνουν αυτά που πρέπει να κάνεις εσύ.


Αιγόκερως

Πρέπει να δείξεις τεράστια προσοχή σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε. Καλό θα είναι να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και φρόντισε να χαλαρώσεις, γιατί το να ξεκουραστείς και να ανεφοδιάσεις τις δυνάμεις σου είναι ζήτημα πρώτης ανάγκης, με τους εξαντλητικούς ρυθμούς που κινείσαι. Για κάποια θέματα της οικογένειας σου που παραμένουν άλυτα, φρόντισε να δώσεις εγκαίρως λύσεις, ώστε να μην διογκωθούν.


Υδροχόος

Η ημέρα, αγαπητέ Υδροχόε, μπορεί να σε φέρει σε αδιέξοδο, καθώς θα νιώθεις ότι κανένας δεν σε καταλαβαίνει, και υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να κλειστείς άδικα στον εαυτό σου. Προσπάθησε να μιλήσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα καταλάβεις ότι τα πράγματα πολλές φορές δεν είναι όπως φαίνονται, απλά όλοι έχουμε κάποιες φορές την ανάγκη να απομακρυνόμαστε.Ιχθείς

Η ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ. Με τον δυναμισμό που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα που στον παρελθόν σου φαίνονταν ακατόρθωτα. Σήμερα ό,τι σκεφτείς μπορείς να το πετύχεις, αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί. Θα έχεις την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα