Κριός

Με τη νέα θέση της Αφροδίτης από σήμερα και στο εξής στον Καρκίνο, η εβδομάδα σου ξεκινάει υπέροχα, φίλε Κριέ! Θέλεις να κάνεις αλλαγές και να φέρεις τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι πως αν βιαστείς για όλα αυτά, κινδυνεύεις να βρεθείς ακόμα πιο μπερδεμένος. Δώσε το χρόνο που χρειάζονται οι καταστάσεις και κράτησε την αισιοδοξία σου. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους


Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, καταφέρνεις να γίνεις δυναμικός και παίρνεις δραστικές αποφάσεις που αφορούν τη ζωή σου. Κάνε τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.


Δίδυμοι

Την σημερινή Παρασκευή θα αισθάνεσαι πολύ καλά, αγαπητέ Δίδυμε, κι έτσι θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Τόλμησε να κάνεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Το βράδυ φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα.
 

Καρ​κίνος

Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της ημέρας θα είναι πολλές, αγαπητέ Καρκίνε, και θα υπάρξουν στιγμές που θα σε πιέσουν έντονα. Φρόντισε να κινηθείς με προγραμματισμό και μεθοδικότητα, να μην τα βάζεις με άτομα τού οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να μην ξεστομίζεις λόγια, που μπορεί να πληγώνουν. Όσο εκνευρισμένος και να είσαι δεν φταίνε σε τίποτα οι γύρω σου να τους χαλάσεις τη διάθεση.


Λέων

Η ημέρα θα φέρει κάποια αναπόφευκτα γεγονότα, αγαπητέ Λέοντα, που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις και θα σε βάλουν σε πολλά ερωτηματικά. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα που έχεις και να κοιτάς μακριά. Μπορεί να αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, αλλά ευτυχώς μπορείς και τα ξεπερνάς όλα πολύ καλά με τις ενέργειες που κάνεις.


Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η Αφροδίτη σήμερα μετακινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και σε φέρνει πολύ κοντά στην επιτυχία που κυνηγάς. Πρέπει να κινηθείς ανάλογα, να μην επαναπαυτείς καθόλου και κυρίως να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Έχεις κάνει πολλά στο παρελθόν και τώρα ήρθε ο καιρός να ανταμειφθείς. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η δυναμικότητά σου στα ύψη.


Ζυγός

Η σημερινή Παρασκευή, αγαπητέ Ζυγέ, με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, είναι ιδανική για σκέψη, αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία, αλλά και την εμφάνισή σου και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Δεν σου κάνουν καλό.


Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, εκμεταλλεύσου αυτήν τη Παρασκευή για να οργανωθείς καλύτερα και να προγραμματίσεις πιο σωστά το πρόγραμμα της εβδομάδας, γιατί θα έχεις πολύ μεγάλο φόρτο και πρέπει να προνοήσεις κατάλληλα. Κατά τα άλλα, η μέρα θα είναι ξεκούραστη και ήρεμη.


Τοξότης

Απόλαυσε μία μέρα όπου τα σχέδιά σου προχωρούν όπως τα υπολόγιζες και η αναποδιά των προηγούμενων ημερών δίνει τη θέση της στο χαμόγελο, φίλε Τοξότη. Παράλληλα, φρόντισε να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου, γιατί το τελευταίο διάστημα τον έχεις παραμελήσει!


Αιγόκερως

Η σημερινή Παρασκευή είναι πολύ καλή, αγαπητέ Αιγόκερε, γιατί καταφέρνεις να συγκροτηθείς και νιώθεις ότι τα άγχη που σε είχαν βάλει σε πανικό μένουν πίσω σου. Κράτησε αυτή την τακτική για να λύσεις διάφορα θέματα και μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια.


Υδροχόος

Η σημερινή Παρασκευή σε βρίσκει με αρκετά καλή διάθεση, αγαπητέ Υδροχόε, και με περίσσια όρεξη να κάνεις πολλά πράγματα και δραστηριότητες. Μην αμελήσεις την ξεκούρασή σου και αφιέρωσε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σου στην οικογένεια σου. Πάν μέτρον άριστον!



Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο, τον οποίο έχεις χαράξει με πολύ δουλειά και πολύ προσπάθεια, γι’ αυτό και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Απόφυγε κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σε αποσυντονίσει και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου.