Από τον Παναθηναϊκό αποχώρησε ουσιαστικά το 2008. Τριάντα ολόκληρα χρόνια με την οικογένειά του στο τιμόνι της ΠΑΕ, ήταν πολλά -θεώρησε- για την αμφισβήτηση και την απαξίωση που δέχθηκε από μεγάλο μέρος των οπαδών του τριφυλλιού, που ζητούσαν επιτακτικά την αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό και την είσοδο των νέων επενδυτών με τα περίφημα εκατομμύρια των… παναθηναϊκών καρδιών, όπως είχε πει τότε ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Εκτοτε, σιγή από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος ουδέποτε είπε το παραμικρό για τα πεπραγμένα στην αγαπημένη του ομάδα. Το ραντεβού με τον Αλαφούζο προ καιρού σε ξενοδοχείο πυροδότησε φήμες και σενάρια, ωστόσο ο χρόνος έδειξε ότι σε αυτή την περίπτωση οι “πληγές” δεν έχουν επουλωθεί. Ήταν “χοντρό” άλλωστε το βρισίδι από την εξέδρα προς την οικογένειά του.

Παρόλα αυτά, ο Τζίγκερ στην Ελλάδα κατοικεί και γνωρίζει τι γίνεται. Εξ ου και στο περιβάλλον του δηλώνει δικαιωμένος, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας sportit.

Δικαιωμένος για την “εμπλοκή” της δικαιοσύνης στα του ποδοσφαίρου. Μην ξεχνάμε ότι με τον Πέτρο Κόκκαλη, τον Ντέμη Νικολαΐδη και τον Χρήστο Πανόπουλο ήταν οι εμπνευστές και αυτοί που δημιούργησαν τη Super League.

Ο Βαρδινογιάννης έχει κάθε λόγο να νιώθει δικαιωμένος από τις εξελίξεις και με την εμπλοκή των περισσότερων ανθρώπων του ποδοσφαίρου στην εγκληματική οργάνωση. Όλα τα χρόνια έλεγε ότι δεν θα βουτήξει στον βούρκο για να πάρει ένα Πρωτάθλημα, αλλά πολλοί δεν το καταλάβαιναν αυτό. Φανταστείτε να γινόταν όλη αυτή η ιστορία και να ήταν ένας Βαρδινογιάννης μπλεγμένος στη δικογραφία!” ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια συνεργάτη του Γιάννη Βαρδινογιάννη, o οποίος πρόσθεσε: “Έχει κάθε λόγο να νιώθει ηθικά δικαιωμένος από τη στάση του όλα αυτά τα χρόνια στον Παναθηναϊκό“, αναφέρεται στο δημοσίευμα.