Οι αστροπροβλέψεις της Κυριακής 01/12 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Οι υποθέσεις επαγγελματικού τομέα ή υγείας θα συνεχίσουν να σας ταλαιπωρούν ακόμα και σήμερα όλους εσάς που έχετε γεννηθεί κατά την διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου. Να θυμάστε ότι το αρρωστημένο πάθος και η ζήλια είναι καταστροφικά για μία σχέση. 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μην τραβάτε το σκοινί στα άκρα, κάνοντας σκηνές ζηλοτυπίας στο ταίρι σας και μάλιστα χωρίς λόγο απλά και μόνο με την φαντασία σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε συγκρούσεις με συναδέλφους ή συναδέλφους ή συνεργάτες ή άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σύντομα θα δείτε πως τα επαγγελματικά σας σχέδια θα βρουν το δρόμο τους και εσείς θα πάψετε να είστε στεναχωρεμένοι και κακοδιάθετοι. Δείξτε μεγάλη προσοχή τόσο στα οικογενειακά όσο και στα εργασιακά θέματα. Θα ξεκαθαρίσετε οριστικά παλιά προβλήματα και θα δείτε με άλλη ματιά την σχέση με τον σύντροφο σας. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους ερωτευμένους η ατμόσφαιρα είναι άκρα ερωτική σήμερα. Έχετε μαζέψει αρκετή δύναμη τώρα για να σταθείτε απέναντι στις δυσκολίες και να αλλάξετε τα πράγματα. Εργασιακά ή ζητήματα υγείας ευνοούνται. Η περίοδος αυτή είναι ευχάριστη και ο ενθουσιασμός σας μεγάλος. 

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα σας απασχολήσουν ζητήματα που αφορούν τα παιδιά σας, ίσως πρέπει να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο μαζί τους γιατί τα έχετε παραμελήσει λόγω δουλειάς αρκετά. Μην μεταφέρετε στην οικογενειακή σας ζωή το άγχος της εργασίας σας.  

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν είναι καθόλου απίθανο να δημιουργηθούν διαφωνίες σήμερα στην σχέση σας ή ακόμη και στις σχέσεις με τους ανωτέρους σας. Στόχος σας είναι η κορυφή, για να το πετύχετε όμως πρέπει να δείτε τα λάθη σας, να τα μελετήσετε και να μάθετε από αυτά. 

 

ΖΥΓΟΣ

Η δημόσια εικόνα σας, σας προβληματίζει αυτές τις μέρες και είναι λογικό. Θα πρέπει να μάθετε να αντιμετωπίζετε πιο σωστά μερικές καταστάσεις. Έρχεται μια περίοδος δύσκολη και κουραστική για σας, και θα πρέπει να σηκώσετε τα μανίκια σας.  

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε προσοχή και μην λέτε μεγάλα λόγια διότι οι εντάσεις σήμερα δεν θα είναι προς όφελος σας. Τα αισθηματικά σας προβλήματα σας έχουν κάνει πιο απρόσεκτους στην εργασία σας. Σήμερα κυριαρχεί ένταση σε όλους τους τομείς στα επαγγελματικά σας. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δείξτε υπομονή γιατί η κατάσταση στα επαγγελματικά σας βελτιώνεται περισσότερο κι αυτό βέβαια οφείλετε μόνο σε εσάς και τις προσπάθειες σας. Μην κάνετε ανέφικτα όνειρα, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχετε κάποιον να σας στηρίζει. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οργανώστε τις κινήσεις με σοβαρότατα. Το πλανητικό σύστημα επηρεάζει σήμερα αρνητικά την αισθηματική σας ζωή δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας. Οι παράλογες απαιτήσεις σας, κουράζουν τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτόν τον καιρό νιώθετε την ανάγκη να προσφέρετε περισσότερα υλικά αγαθά στους δικούς σας ανθρώπους. Καλείσθε να δράσετε επίσης αποτελεσματικά για να αντεπεξέλθετε στις αυξημένες υποχρεώσεις σας και για να εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιασθούν.  

 

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποια πράγματα που θα ανακαλύψετε για τον σύντροφό σας, θα επηρεάσουν σημαντικά τη σχέση σας. Ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας για να αποφευχθούν οι όποιες παρεξηγήσεις. Καθαρά ερωτική περίοδος, το πλανητικό σκηνικό συμβάλει στην σταθεροποίηση των υπαρχόντων δεσμών αλλά και στην εξέλιξη των νέων. 

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr