Έχεις πιει τις μπύρες σου, έχεις φάει τις πίτσες και τα πιτόγυρά σου. Έχεις πειράξει για κανά μισάωρο τον αγαθούλη της παρέας σου κι όλα φαντάζουν ιδανικά για να ξεκινήσει ο… pro-πόλεμος.
 
Τα στοιχήματα έχουν ήδη τοποθετηθεί, οι καζούρες πάνε κι έρχονται. Προσβολές, υποσχέσεις, απειλές στον γεμάτο καπνό από τσιγάρα άερα. Θα σου κάνω, θα σου δείξω, στα πόσα θες να σταματήσω και πάει λέγοντας… Έχεις ζήσει εκατοντάδες βραδιές Pro με την παρέα σου, τα ξέρεις. Μην πλατιάζουμε.
 
Το σκορ 3-2, τελικός. Τα υπόλοιπα μέλη της παρέας έχουν κάτσει στους γύρω καναπέδες, παρακολουθούν, σχολιάζουν. Kατά βάθος σε ζηλεύουν που παίζεις αντ’ αυτών στο μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς. Εσύ όμως, δεν τους δίνεις καμία σημασία. Είσαι προσηλωμένος στο στόχο: να σκοράρεις στο τελευταίο λεπτό που απομένει για να ισοφαρίσεις και να στείλεις το παιχνίδι στην παράταση.
 

Και να που -μετά από μια μαγική μπαλιά- βγαίνεις μόνος σου τετ α τετ!
 

  • Σουτάρεις καιιιιι… αριστερό δοκάρι!
    [Ρίχνεις καντήλια]
     
  • Παίρνεις ριμπάουντ, ξανασουτάρεις καιιιιι… οριζόντιο δοκάρι!
    [Ρίχνεις περισσότερα και πιο brutal καντήλια]
     
  • Η μπάλα χτυπάει στον αντίπαλο αμυντικό και κατευθύνεται προς τα δίχτυα! Έτοιμος να πανηγυρίσεις το αυτογκόλ του αντιπάλου καιιιιι… τη σώζει πάνω στη γραμμή!
    [Ρίχνεις καντήλια, ανεβάζεις πίεση και τα σάλια από τις φωνές σου καλύπτουν το μισό πάτωμα του σαλονιού]
     
  • Η μπάλα σου έρχεται ξανά, σουτάρεις καιιιιι… δεξί δοκάρι!
    [Βρίσκεσαι στα πρόθυρα εγκεφαλικού και ρίχνεις κατάρες]
     
  • Κι όμως, στήνεται ξανά μπροστά σου! Λες “δεν γίνεται, τώρα θα μπει”. Σουτάρεις καιιιιι…. Άουτ!
    [Όλα τα παραπάνω συν σπάσιμο τηλεόρασης]
 
ΥΓ: Εσύ στο βάθος που θεωρείς υπερβολική την περιγραφή και τις αντιδράσεις, δες το βίντεο να καταπιείς τη γλωσσίτσα σου…