Κριός

Είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο, αγαπητέ Κριέ, τον οποίο έχεις χαράξει με πολύ δουλειά και πολύ προσπάθεια, γι’ αυτό και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία που αναζητάς. Απόφυγε κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σε αποσυντονίσει και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου.


Ταύρος

Είσαι αρκετά κουρασμένος αυτό το διάστημα, αγαπητέ Ταύρε, και αυτό θα φανεί σήμερα, καθώς δυσκολεύεσαι να κάνεις βασικά πράγματα. Φρόντισε πρώτα τον εαυτό σου και ασχολήσου μετά με τις υποχρεώσεις σου. Ειδικά κάποια οικογενειακά ζητήματα μπορεί να σε απασχολήσουν κατ’ εξοχήν.


Δίδυμοι

Αυτήν την Τρίτη, αγαπητέ Δίδυμε, θα δεις τα σχέδιά σου να προχωρούν όπως τα υπολογίζεις και η αναποδιά των προηγούμενων ημερών να δίνει τη θέση της στο χαμόγελο. Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου, θα έχεις την ουσιαστική συμπαράσταση των δικών σου ανθρώπων και η βοήθεια που θα σου δώσουν, θα αποδειχτεί πολύτιμη.
 

Καρ​κίνος

Για να απαλλαγείς από το άγχος, αγαπητέ Καρκίνε, πρέπει να ξεκινήσεις από το παρελθόν, που σου έχει αφήσει ζητήματα προς επίλυση και μετά συνέχισε με το παρόν. Πάντως, τα νεύρα και η πίεση δεν θα σε ωφελήσουν. Προσπάθησε να δεις με ηρεμία τα προβλήματά σου, για να τα λύσεις μια κι έξω.


Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, καταφέρνεις να γίνεις δυναμικός και παίρνεις αποφάσεις που αφορούν τη ζωή σου και είναι δραστικές. Κάνε τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι περιμένεις.


Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και δεν έχεις σκοπό να αφήσεις τίποτα να σου την χαλάσει. Κατά τα άλλα, το πλανητικό σκηνικό σε παροτρύνει να πάρεις αποφάσεις για σημαντικά επαγγελματικά θέματα, που έχεις σε αναμονή.

Ζυγός

Η σημερινή Τρίτη είναι πολύ καλή, φίλε Ζυγέ, γιατί καταφέρνεις να συγκροτηθείς και θα δεις ότι τα άγχη που σε είχαν κυριεύσει μέχρι τώρα, θα αρχίσουν σιγά-σιγά να υποχωρούν. Κράτησε αυτή την τακτική για να λύσεις τα προβλήματά σου και μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια.


Σκορπιός

Η σημερινή Τρίτη είναι καλή για σκέψη, φίλε Σκορπιέ, αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία αλλά και την εμφάνισή σου, και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Δεν σου κάνουν καλό!


Τοξότης

Η σημερινή Τρίτη, αγαπητέ Τοξότη, σε βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σου. Μη νομίζεις ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται και δεν νοιάζεται. Είναι μάλλον άδικο για τους δικούς σου ανθρώπους.


Αιγόκερως

Κοίταξε να μείνεις λίγο μόνος με τον εαυτό σου σήμερα, φίλε Αιγόκερε, και να προσπαθήσεις να σκεφτείς ποιοι άνθρωποι θέλουν το καλό σου. Μόνο έτσι θα καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα για το ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι.


Υδροχόος

Η σημερινή Τρίτη, αγαπητέ Υδροχόε, δεν είναι και η πιο ευχάριστη για εσένα. Εκτός του ότι θέλεις να τελειώσεις με κάποιες υποχρεώσεις, οι λύσεις που θα προτείνεις θα σε φέρουν σε σύγκρουση με δικά σου άτομα και κυρίως την οικογένειά σου. Δείξε ώριμη στάση και μη φτάσεις στα άκρα.


Ιχθείς

Τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα σχεδίαζες, αγαπητέ Ιχθύ, και σήμερα κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που είχες φτιάξει. Η εξυπνάδα σου θα σε κάνει να προσαρμοστείς αναλόγως και η θέση της Σελήνης στους Διδύμους θα σου χαρίσει την ευελιξία που χρειάζεσαι, για να τα βγάλεις πέρα.