Τα ζώδια της Κυριακής!

Έχεις άστρο σήμερα;

Τα ζώδια της Κυριακής!

Έχεις άστρο σήμερα;


Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η διάθεση και οι συναισθηματικές σου επιθυμίες γίνονται απόλυτη προτεραιότητα σήμερα, στην ιεραρχία των καθημερινών σου υποχρεώσεων. Ίσως το ενδιαφέρον σου να στραφεί στο να εκπληρώσεις κάποια σχέδια ή να θέσεις τις βάσεις για την επιτυχία κάποιων παλαιότερων στόχων. Πάρε και μια δεύτερη γνώμη, πριν αρχίσεις τη δράση.

 


Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, πρέπει ό,τι κάνεις να το ζυγίσεις πολύ καλά, γιατί προβλέπεται σοβαρό πρόβλημα μετά. Μπορείς να αλλάξεις κάποια πράγματα, αλλά όχι με βιασύνη. Η διάθεσή σου μάλιστα θα είναι αρκετά καλή, για να μπορέσεις να δρομολογήσεις τις όποιες εκκρεμότητες σου και να διαμορφώσεις εκ νέου το πρόγραμμά σου.

 


Δίδυμοι

Σήμερα μοιάζει να είναι μέρα υπερβολών, τόσο σε λόγια όσο και σε πράξεις. Έχεις μια τάση να υπόσχεσαι περισσότερα από όσα μπορείς να κάνεις πράξη. Καλύτερα να αποφύγεις μεγάλα λόγια, που τώρα μπορεί να εννοείς, αλλά δύσκολα θα μπορέσεις να εφαρμόσεις. Καμιά φορά υπερεκτιμάς τις δυνάμεις σου και πέφτεις σε παγίδες, που δύσκολα θα βγεις από αυτές.

 

Καρ​κίνος

Κάποια σχέδια που έχεις, αγαπητέ Καρκίνε, μπορεί σήμερα να παρουσιάσουν μικρές καθυστερήσεις, αλλά μην το βάζεις κάτω. Σε αναταραχές και εντάσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα ήταν να μην συμμετέχεις καθόλου. Με πολύ χαμηλούς τόνους και με μεγάλη επιμονή, μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου και να μην λοξοδρομήσεις.

 


Λέων

Ξεκινάει μια ημέρα πολύ εποικοδομητική για το ζώδιο σου, αγαπητέ Λέοντα, σε σχέση με σχέδια του παρελθόντος, αλλά και με κάποιες εκκρεμότητες που έχεις με άτομα της οικογένειάς σου. Περιόρισε το άγχος και την ένταση που έχεις, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά ζητήματα σε μία σειρά. Τις αλλαγές που σκέφτεσαι να κάνεις, μην φοβηθείς να τις τολμήσεις, γιατί η ημέρα σε ευνοεί.

 


Παρθένος

Ο συναισθηματισμός, η φαντασία και η διαίσθησή σου βρίσκονται σε ψηλά επίπεδα αυτή την Κυριακή, αγαπητέ Παρθένε. Πράγματα και πρόσωπα που ήταν κάποτε αδιάφορα για σένα, τώρα θα αποκτήσουν σημασία και ενδιαφέρον. Η επιθυμία σου για κάθε είδους διασκέδαση θα είναι κάπως έντονη και κάποιες φορές θα σε κάνει να παραμελείς εσκεμμένα τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Από την άλλη, η δημιουργικότητα και η έμπνευσή σου θα βρίσκονται στα ύψη.

 

Ζυγός

Πρέπει να οπλιστείς με ψυχραιμία αυτή την Κυριακή, αγαπητέ Ζυγέ, για να αντιμετωπίσεις οικογενειακές και φιλικές καταστάσεις, που μπορεί να είναι προβληματικές αυτό το διάστημα. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου και εκμεταλλεύσου όσο το δυνατόν περισσότερο τις γνωριμίες σου, για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θες. Άλλαξε και κάνε τα απαραίτητα βήματα, προκειμένου να υλοποιήσεις τους στόχους σου και μην ασχολείσαι με ανούσια θέματα.

 


Σκορπιός

Μην αφήσεις καταστάσεις του παρελθόντος να φρενάρουν την εξέλιξή σου σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ. Έχεις πάρα πολλές δυνατότητες και πρέπει να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Απόφυγε να λύνεις μονομιάς όλα τα ζητήματα, γιατί αυτό θα σε κουράσει αρκετά και μπορεί να παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό και την βιασύνη σου. Πορεύσου με την λογική, όχι με το συναίσθημα, και μέτρα καλά τις κινήσεις και τα λόγια σου.

 


Τοξότης

Πολλές υποχρεώσεις παρουσιάζονται σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, και εσύ δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις εύκολα σε όλα. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, γιατί αλλιώς δεν θα αποφύγεις τα λάθη. Άλλωστε, η δυναμικότητα σου θα είναι αυξημένη και πρέπει να την αξιοποιήσεις κατάλληλα. Είσαι ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία των στόχων σου. Προχώρα μεθοδικά και δεν θα χάσεις!

 


Αιγόκερως

Τη σημερινή Κυριακή, αγαπητέ Αιγόκερε, μην αγχώνεσαι και μη φορτώνεσαι περισσότερες ευθύνες, χωρίς να έχεις τακτοποιήσει προηγουμένως τις υπάρχουσες εκκρεμότητές σου. Βάλε κάποιο πρόγραμμα και μη σε πιάνουν οι φόβοι σου ότι δεν θα προλάβεις κάτι. Έχεις πολλές δυνατότητες και τα ταλέντα σου θα σε ωθήσουν να υλοποιήσεις όλους τους στόχους σου.

 


Υδροχόος

Η επικοινωνία θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας για το ζώδιό σου, αγαπητέ Υδροχόε. Οι ιδέες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές και θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο, που μπορεί να βρίσκεσαι. Προσπάθησε να μην κάνεις υπερβολές και βιαστικές κινήσεις. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει στο μυαλό σου, αν πρώτα έχεις εξετάσει καλά τις κινήσεις σου.

 


Ιχθείς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα νοιώθεις αρκετή ένταση για ζητήματα που βλέπεις ότι δεν προχωράνε με τίποτα. Μην αποθαρρύνεσαι όμως και ξεκίνα με μεγάλη ενεργητικότητα και θέληση, για να αλλάξεις όλα όσα νιώθεις ότι στέκονται εμπόδιο στην εξέλιξή σου. Μην διστάσεις να απευθυνθείς σε δικά σου άτομα, που μπορούν να σταθούν δίπλα σου και να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

 

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα