Οι αστροπροβλέψεις του Σαββάτου 30/11 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Μην επιτρέψετε στην ένταση και τους καυγάδες που υπάρχουν ανάμεσα σε εσάς και στον σύντροφό σας να σας οδηγήσουν στον χωρισμό. Ηρεμήστε, μιλήστε και δώστε λύση στα προβλήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα και δεν είναι τόσο σημαντικά. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε σύντομα κάποιες υποθέσεις που σας απασχολούν από το παρελθόν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η ερωτική σας διάθεσή θα βρει εύκολα ανταπόκριση σήμερα και ο ερωτικός σας σύντροφος θα σας πλησιάσει με μεγάλη όρεξη για… παιχνιδάκια. Η τάση για συνεργασία και στήριξη στον επαγγελματικό σας χώρο θα πρέπει να αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό. Αυτό το διάστημα πρέπει να προσέξετε τις σχέσεις σας με συνεργάτες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται σήμερα και κάντε αλλαγές στον επαγγελματικό σας χώρο. Η ατολμία που δείχνετε στη λήψη αποφάσεων, σας έχει κάνει να φαίνεστε πιο αδύναμοι στα μάτια των άλλων. Είναι πολύ πιθανό να χάσετε την αξιοπιστία σας, ενώ μπορεί να δημιουργηθούν και διαφωνίες με ανωτέρους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άτομα του παρελθόντος έρχονται στην ζωή σας ξανά και σας αναστατώνουν  ευχάριστα καθώς θα σας χαρίσουν μερικές όμορφες στιγμές που είχατε ζήσει και στο παρελθόν. Κάποιοι από εσάς κάνουν κακό στον εαυτό τους με το να είναι επιδειξιομανείς. Οι ερωτικές σας αναζητήσεις θα έχουν ευτυχή κατάληξη κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας μετακίνησης.

 

ΛΕΩΝ

Αν κατορθώσετε να ελέγξετε την παρορμητικότητά σας, θα δείτε μεγάλη βελτίωση στη σχέση σας με τους συνεργάτες, τους συνεταίρους ή ακόμη και με τον σύντροφό σας. Μην πιστεύετε στα μεγάλα λόγια και τις τυμπανοκρουσίες κάποιων που θέλουν απλώς να σας ξελογιάσουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πρέπει να προσέξετε ότι έχει σχέση με επαγγελματικά και οικονομικά αυτό το διάστημα και να αποφύγετε τις εντάσεις και γενικά τους καβγάδες. Τώρα είναι ο καιρός να εμπιστευθείτε τις δυνάμεις σας, οι οποίες είναι πολλές για να μπορέσετε να ορθοποδήσετε οικονομικά.

 

ΖΥΓΟΣ

Αν υπάρχουν εντάσεις στην σχέση σας και προβλήματα επικοινωνίας, δεν αποκλείεται σήμερα να γίνει η αρχή για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Με ασήμαντες αιτίες δημιουργούνται έντασεις και αντιπαραθέσεις στην σχέση σας, και τις περισσότερες φορές για αυτό φταίει ο εκκεντρικός χαρακτήρας σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα στην εργασία σας δεν είναι και τόσο εύκολα. Το αντίθετο θα έλεγα, καθώς οι καθημερινοί καβγάδες και οι αντιδράσεις σας έχουν φέρει στα όριά σας. Διασφαλίστε όσο περισσότερο γίνεται τα υπάρχοντα σας. Οι καιροί είναι δύσκολοι και περίεργοι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το επόμενο διάστημα, από σήμερα και μετά, όλα αλλάζουν στην ζωή σας. Θα μπορέσετε επιτέλους να ηρεμήσετε και να περάσετε ευτυχισμένες στιγμές κοντά στα αγαπημένα σας άτομα. Οι προσωπικές σας σχέσεις δε βρίσκονται σε καλό σημείο και πρέπει να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλές καινούριες ευκαιρίες επαγγελματικής φύσης μπορεί να εμφανιστούν σήμερα για εσάς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. Θα σας απασχολήσει επίσης -και άμεσα- η κοινωνική και επαγγελματική σας άνοδος και είναι κατάλληλος ο καιρός για να πετύχετε όλα αυτά που ονειρεύεστε. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλό θα ήταν να αποφύγετε σήμερα τις εντάσεις στον εργασιακό σας χώρο και μην δίνετε σημασία σε λόγια που λένε κάποιοι, απλά και μόνο για να σας εκνευρίσουν. Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, με τα οποία θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα πρέπει να είστε προνοητικοί και να θέσετε τις βάσεις για τις αλλαγές που θα γίνουν στη ζωή σας ξεκινώντας πρώτα με τα επαγγελματικά σας και τον τομέα της καριέρας σας. Ένα ξαφνικό γεγονός που θα προκύψει στα αισθηματικά σας θα σας απογειώσει.

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr