Κριός

Φίλε Κριέ, μην αφήσεις σήμερα να σε επηρεάσει το παρασκήνιο, που μπορεί να παρατηρείται γύρω σου. Ουσιαστικά δεν μπορεί να σε βλάψει σε τίποτα. Μη βιάζεις τις καταστάσεις επιδιώκοντας γρηγορότερα αποτελέσματα και μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει. Άφησε τις καταστάσεις να εξελιχθούν από μόνες τους και θα δεις στην πορεία ότι τα πράγματα θα είναι πολύ καλά.


Ταύρος

Μην αφήσεις τους δισταγμούς και τις φοβίες σου να καθυστερήσουν σήμερα την εξέλιξή σου. Άσε στην άκρη τη νευρικότητα και τον εγωισμό, γιατί μπορεί να σε απομακρύνουν από ανθρώπους που σε έχουν στηρίξει και είναι αρκετά χρήσιμοι για σένα. Με τον Ερμή σήμερα να κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, κινήσου με αρκετή εξυπνάδα και τελικά όλα θα εξελιχθούν προς όφελός σου.


Δίδυμοι

Τη σημερινή ημέρα, με τον Ερμή σήμερα να κάνει την είσοδό του στον Ταύρο προσπάθησε να δεις τις καταστάσεις όσο πιο αντικειμενικά και λογικά γίνεται, διαφορετικά δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Στηρίξου στις δυνάμεις σου και να μη φοβάσαι τίποτα. Αυτά που έχεις θέσει ως στόχους στο μυαλό σου θα τα πετύχεις, αρκεί να τολμήσεις να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές.
 

Καρ​κίνος

Ήρθε ο καιρός να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τον εαυτό σου. Με τον Ερμή σήμερα να κάνει την είσοδό του στον Ταύρο, είναι η κατάλληλη στιγμή για εσωτερικές αναζητήσεις, που θα σου δώσουν τα όπλα για να βγεις από τα αδιέξοδα που σε ταλαιπωρούν εδώ και αρκετό καιρό. Η ημέρα αυτή θα σε βοηθήσει να φέρεις σε πέρας ό,τι κι αν ξεκινήσεις και οι προσπάθειές σου θα στεφθούν με επιτυχία! Ακολουθώντας τα ένστικτά σου, θα βγεις νικητής σε πολλές μάχες, που νομίζεις ότι είναι χαμένες.


Λέων

Η αστάθεια και η ασάφεια θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της σημερινής ημέρας για εσένα. Με τον Ερμή σήμερα να κάνει την είσοδό του στον Ταύρο, πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και ταυτόχρονα να φυλαχτείς, γιατί μπορεί να υπάρχουν κάποιες κρυμμένες παγίδες, που δεν τις έχεις αντιληφθεί. Με τον προγραμματισμό και την ευστροφία σου, θα τα καταφέρεις μια χαρά.


Παρθένος

Σήμερα θα κληθείς να κάνεις κάποιες επιλογές και θα δοκιμαστείς από τις καταστάσεις. Με την εντιμότητα που σε διακρίνει, την εξυπνάδα σου, αλλά και με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, θα καταφέρεις να βγεις από το αδιέξοδο και να ηρεμήσεις. Τόλμησε να κάνεις στη ζωή σου όσες αλλαγές απαιτούνται, για να καλυτερέψουν οι συνθήκες της. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και φρόντισε να μιλήσεις για όλα αυτά που σε απασχολούν σε δικά σου άτομα.

Ζυγός

Κάποιες απερίσκεπτες κινήσεις που μπορεί να κάνεις σήμερα κι ο εκνευρισμός που θα έχεις για κάποιες υποθέσεις σου, πρέπει να αποβληθούν άμεσα και τη θέση τους να πάρουν η υπομονή, ο προγραμματισμός και η ψυχραιμία. Κινήσου μεθοδικά και έξυπνα. Με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από τη νέα θέση του Ερμή στον Ταύρο, θα δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται. Φρόντισε να περάσεις το βράδυ μαζί με αγαπημένα άτομα και να αποφορτιστείς από το άγχος της ημέρας.


Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά σε κάποιες εκκρεμείς υποθέσεις που σε απασχολούν και φυσικά θα πρέπει να κινηθείς άμεσα. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι πολύ μετρημένες και μην ανακατεύεσαι σε παρασκηνιακές καταστάσεις που δεν σε αφορούν, γιατί μόνο μπλεξίματα θα σου φέρουν. Με τον Ερμή σήμερα να κάνει την είσοδό του στον Ταύρο, σχεδίασε μεθοδικά το πρόγραμμά σου κι άρχισε να υλοποιείς τους στόχους σου, που θα σου φέρουν πολύ μεγάλη επιτυχία.


Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, πρέπει να κινηθείς προς κάθε κατεύθυνση και να μην υποχωρήσεις σε κάποιες μικροδυσκολίες, που μπορεί να σου προκύψουν. Ο δυναμισμός σου θα εντυπωσιάσει το περιβάλλον σου και με την αποφασιστικότητά σου θα ξεκαθαρίσεις τις υποθέσεις που σε αγχώνουν. Το βράδυ, φρόντισε να χαλαρώσεις και να κάνεις ένα μικρό απολογισμό της ημέρας, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.


Αιγόκερως

Μία πολύ ευχάριστη και δημιουργική ημέρα θα είναι αυτή η Τετάρτη για εσένα και, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Ταύρο και να σε επηρεάζει θετικά, πολλές θα είναι οι θετικές εξελίξεις που θα σου φτιάξουν την διάθεση. Όπως καταλαβαίνεις, θα πρέπει να αρπάξεις άμεσα τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν και να τις εκμεταλλευτείς. Να θυμάσαι ότι οι δυνατότητες που έχεις είναι πολλές και θα πρέπει κάποια στιγμή να τις αξιοποιήσεις, για να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου.


Υδροχόος

Συγκράτησε τη φαντασία σου, αγαπητέ Υδροχόε, και η λογική σου θα κάνει το καθήκον της. Άριστες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου τη σημερινή ημέρα, με τη νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου. Φρόντισε την κατάλληλη στιγμή να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου και εκμεταλλεύσου τες ήρεμα.


Ιχθείς

Η επιτυχία θα είναι όλη δική σου τη σημερινή ημέρα, με τον Ερμή να εισέρχεται στον Ταύρο και να γλυκαίνει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Να περιμένεις διαφόρων ειδών εξελίξεις, τις οποίες αν χειριστείς κατάλληλα, θα προωθήσεις τόσο την καριέρα σου, όσο και την ερωτική σου ζωή. Μην ξεχνάς ότι σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται αρκετός προγραμματισμός και μεθοδικότητα, γι’ αυτό μην ξεχνιέσαι και παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου.