Καρκίνε, η τύχη σε ευνοεί! ~ Λέοντα, περιόρισε τις ευαισθησίες σου! ~ Τοξότη, τα καταφέρνεις περίφημα!

Έχεις άστρο σήμερα;

Καρκίνε, η τύχη σε ευνοεί! ~ Λέοντα, περιόρισε τις ευαισθησίες σου! ~ Τοξότη, τα καταφέρνεις περίφημα!

Έχεις άστρο σήμερα;


Κριός

Λίγο περίεργη είναι η σημερινή Κυριακή του Πάσχα για το ζώδιό σου, αγαπητέ Κριέ. Από τη μία έχεις μια δυναμική στάση που σε οδηγεί σε δραστικές κινήσεις για να βγεις από διάφορα αδιέξοδα που σε ταλαιπωρούν. Απ’ την άλλη, όμως, τα νεύρα σου θα δοκιμαστούν και μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους.


Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα δεις να συμβαίνουν αρκετές αλλαγές και οι εξελίξεις θα σε προλαβαίνουν σε διάφορα επίπεδα. Φρόντισε να είσαι όσο προετοιμασμένος γίνεται και κυρίως να μην χάσεις την ψυχραιμία σου από την ταχύτητα των γεγονότων. Μεγάλη προσοχή στις οικογενειακές σου σχέσεις, γιατί εκεί υπάρχουν κάποιες λεπτές ισορροπίες που κινδυνεύουν.


Δίδυμοι

Το φετινό Πάσχα, αγαπητέ Δίδυμε, θα σου δοθεί η ευκαιρία να δεις λίγο διαφορετικά τις καταστάσεις που σε απασχολούν και να νιώσεις πιο αισιόδοξος για την έκβασή τους. Αυτό που πρέπει να πάρεις απόφαση, είναι πως δεν μπορείς να αφήνεις τα προβλήματά σου να μεγαλώνουν, αλλά πρέπει άμεσα να τα αντιμετωπίσεις, γιατί μετά θα πελαγώσεις. Πάντως, η σημερινή σου στάση θα σε βοηθήσει να οδηγηθείς στις καλύτερες λύσεις.
 

Καρ​κίνος

Για εσένα που είσαι Καρκίνος, η σημερινή Κυριακή του Πάσχα φέρνει μοναδικές ευκαιρίες, που δεν πρέπει να τις αφήσεις να περάσουν αναξιοποίητες. Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να σκεφτείς σοβαρά τι είναι αυτό που θέλεις από τη ζωή σου και αν χρειάζεται να κάνεις κάποιες δραστικές αλλαγές για να το πετύχεις, μη διστάσεις. Η τύχη σε ευνοεί ιδιαίτερα!


Λέων

Αν είσαι Λέων, σήμερα θα νιώθεις πως τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά σου και μπορείς να πετύχεις ό,τι επιθυμείς. Μόνο προσοχή στις βιαστικές κινήσεις, που θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν από τη σειρά σου. Επίσης, καλό είναι να περιορίσεις την ευαίσθητη πλευρά σου, γιατί θα σε κρατήσει πίσω στους στόχους σου.


Παρθένος

Ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι η σημερινή Κυριακή του Πάσχα για εσένα, αγαπητέ Παρθένε, καθώς θα σου δοθεί η ευκαιρία να δώσεις λύσεις σε προβλήματα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Θα μπορέσεις να διευθετήσεις πολλά ζητήματα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις και να αποκαταστήσεις τις σχέσεις με τα δικά σου άτομα.

Ζυγός

Οι επιλογές που κάνεις έχουν και τις επιπτώσεις τους, φίλε Ζυγέ. Φρόντισε τις επιλογές σου σήμερα, που οι οιωνοί της μέρας είναι παράξενοι και μείνε συγκεντρωμένος στους στόχους σου. Αξιοποίησε σωστά το χρόνο, αλλά και τους ανθρώπους γύρω σου. Δεν είναι δίκαιο κάποιοι να σε ταλαιπωρούν ψυχικά και όσο πιο σύντομα το καταλάβεις, τόσο το καλύτερο.


Σκορπιός

Η σημερινή Κυριακή του Πάσχα ευνοεί τη δυναμικότητα και την ενέργειά σου. Με λίγη καλή διάθεση, μπορείς να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που σε ταλαιπωρούν με τη στασιμότητά τους εδώ και καιρό. Προσοχή όμως στο άγχος, γιατί δεν αποτελεί καλό σύμβουλο και σε οδηγεί σε λανθασμένες κινήσεις. Μέσα σε όλα αυτά που έχεις να κάνεις, βρες και λίγο χρόνο για ξεκούραση. Το χρειάζεσαι επειγόντως.


Τοξότης

Σήμερα, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στους Διδύμους, θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις όλες τις ικανότητες που έχεις, για να προχωρήσεις στο δρόμο της επιτυχίας. Ό,τι είχες αφήσει στην τύχη του, θα το αναλάβεις εκ νέου και θα τα καταφέρεις περίφημα.


Αιγόκερως

Το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά πιεσμένο για εσένα και τα σημάδια της κούρασης είναι πλέον έντονα επάνω σου. Καιρός να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, ξεκινώντας από την εμφάνιση και καταλήγοντας στην υγεία σου. Γενικά, η φετινή Κυριακή του Πάσχα είναι μια καλή μέρα για να βάλεις τη ζωή σου σε μια σειρά και να αλλάξεις ό,τι σε χαλάει.


Υδροχόος

Αν είσαι Υδροχόος, η σημερινή Κυριακή του Πάσχα θέλει την προσοχή σου, γιατί μπορεί να προκύψουν προβλήματα εκεί που δεν το περιμένεις. Μην αγχωθείς, γιατί ο πανικός θα σε αποσυντονίσει και μόνο χειρότερα θα τα κάνεις. Αντίθετα, αν βάλεις μπροστά τη λογική σου, θα βρεις τις καλύτερες λύσεις.


Ιχθείς

Τη φετινή Κυριακή του Πάσχα, αγαπητέ Ιχθύ, σε χαρακτηρίζει μια θετική διάθεση, που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όποιο εμπόδιο εμφανιστεί μπροστά σου. Ακόμα και σε κάποια ζητήματα που σε έχουν απογοητεύσει και τα είχες αφήσει, σήμερα θα μπορέσεις να δώσεις οριστικές λύσεις. Ό,τι κι αν γίνει, μην αφήσεις τίποτα να ανακόψει τη δυναμική σου πορεία.

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα