Ιχθύ, money, money, money! ~ Ζυγέ, επικεντρώσου στο παρόν! ~ Ταύρε, οι εξελίξεις σε δικαιώνουν! ~

Έχεις άστρο σήμερα;

Ιχθύ, money, money, money! ~ Ζυγέ, επικεντρώσου στο παρόν! ~ Ταύρε, οι εξελίξεις σε δικαιώνουν! ~

Έχεις άστρο σήμερα;


Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, με τον Ήλιο να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ερμή (και οι δύο από το ζώδιό σου), το άγχος και η ένταση φτάνουν στο ανώτερο σημείο και όλα όσα σου συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, σε φέρνουν στα όριά σου. Καλό είναι να ηρεμήσεις και να μιλήσεις με καλούς φίλους και άτομα που εμπιστεύεσαι. Εκτός του ότι θα αισθανθείς καλύτερα, θα δεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν σε πρακτικά ζητήματα.


Ταύρος

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Ταύρε, θα φέρει για εσένα εξελίξεις, που θα σε χαροποιήσουν και θα σε δικαιώσουν σε αρκετούς τομείς, όπου μέχρι τώρα είχες κάνει έντονες προσπάθειες. Οι συνθήκες σε ευνοούν και θα δεις να υλοποιούνται τα σχέδιά σου, με τη βοήθεια του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, στο ζώδιό σου. Όμως, προσοχή, δεν πρέπει να αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.


Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, θα μπορέσεις να δρομολογήσεις σήμερα κάποια σχέδια, που έμεναν παγιωμένα μέχρι τώρα και σε στενοχωρούσαν. Με προγραμματισμένες κινήσεις και χωρίς βιασύνη θα πετύχεις όσα θέλεις, ενώ η μέρα φέρνει και κάποιες ευχάριστες, αναπάντεχες εξελίξεις. Απόλαυσε τη βοήθεια που σου προσφέρουν τα δικά σου άτομα, αφού μπορούν να σου προτείνουν και άλλους δρόμους, που θα σε ικανοποιήσουν.
 

Καρ​κίνος

Αν είσαι Καρκίνος, η Μ. Παρασκευή είναι μια μέρα που σε βάζει σε βαθύτερες σκέψεις, γιατί θέλεις να διαπιστώσεις τι κρύβεται πίσω από διάφορα σχόλια που ακούς από τους γύρω σου. Πάντως, θα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις την καθημερινότητά σου, αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα. Έτσι, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου χωρίς πολύ άγχος και με αποτελεσματικότητα.


Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, σε περιμένει άλλη μια μέρα με πολύ τρέξιμο, πολλές υποχρεώσεις και ένα περίεργο κλίμα στις επαφές σου. Ωστόσο, η παρουσία της Αφροδίτης για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, δημιουργεί συνθήκες αρκετά καλές, ώστε να μπορέσεις να λύσεις τα περισσότερα ζητήματα που σε απασχολούν, αλλά και να βάλεις σε μια σειρά όλα τα υπόλοιπα. Κάνε ένα καλό πρόγραμμα και αναθεώρησε κάποιες καταστάσεις, για να αρχίσουν να εξελίσσονται.


Παρθένος

Σήμερα εμφανίζονται πολλές εκκρεμότητες, αγαπητέ Παρθένε, και θέλεις να βάλεις σε μια σειρά όσα σε απασχολούν, μήπως και καταφέρεις να ηρεμήσεις. Η θέση της Αφροδίτης για τελευταία μέρα στον Ταύρο ευνοεί τις προσπάθειές σου, οπότε με λίγη ψυχραιμία, μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα νιώσεις ότι σε απασχολεί τόσο το παρελθόν όσο και το μέλλον σου. Το καλύτερο όμως που μπορείς να κάνεις είναι να επικεντρωθείς στο παρόν. Γενικά, μην αφήσεις να σε παρασύρουν οι σκέψεις του τι έκανες λάθος στο παρελθόν και μην καταστρώνεις καινούργια σχέδια, αν δεν τελειώσεις με τις υπάρχουσες εκκρεμότητες. Πάντως, οι κοινωνικές σου επαφές θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις, που δεν περνούσαν καν από το μυαλό σου.


Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα θα βρεις τις καλύτερες λύσεις σε αρκετά θέματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι σήμερα, οπότε θα νιώσεις ανακούφιση, ειδικά με κάποια οικογενειακά ζητήματα που θα μπουν σε σειρά και θα αρχίσουν να εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Γενικά σήμερα είναι κατάλληλη μέρα, για να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις.


Τοξότης

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για εσένα, φίλε Τοξότη, και μπορεί να σε οδηγήσει στην επιτυχία. Αλλά κι εσύ πρέπει να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, να είσαι έτοιμος για όλα και κυρίως ψύχραιμος. Η βιασύνη σίγουρα θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάς.


Αιγόκερως

Η σημερινή Μεγάλη Παρασκευή, αγαπητέ Αιγόκερε, είναι μια καλή μέρα για να κάνεις μια ανασκόπηση σε όσα έχεις καταφέρει και να μην κρίνεις τόσο αυστηρά τις πράξεις σου. Μην απογοητεύεσαι και μην επικεντρώνεσαι μόνο στα αρνητικά, αλλά και στα θετικά, που έχεις πετύχει μέσα από τις κινήσεις σου.


Υδροχόος

Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα κάποιες καταστάσεις θα σε αναστατώσουν και δεν θα μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει. Πρέπει να δεις με ψυχραιμία τα γεγονότα, για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα, χωρίς όμως βιασύνες και επιπολαιότητες.


Ιχθείς

Τα νεύρα σήμερα δεν θα είναι πολύ καλός σύμβουλος για εσένα, που ανήκεις στους Ιχθείς. Είναι αρκετά τα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις και πρέπει να είσαι ψύχραιμος και ρεαλιστής. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί θα σου γυρίσουν μπούμερανγκ. Χρήματα θα έρθουν στην εργασία σου, που είναι αποτέλεσμα της ευσυνειδησίας και της καλής σου απόδοσης.

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα