Υδροχόε, αξιοποίησε τις νέες γνωριμίες σου! ~ Ζυγέ, άνοιξε το μυαλό σου! ~ Αιγόκερε, προχώρα με θάρρος!

Έχεις άστρο σήμερα;

Υδροχόε, αξιοποίησε τις νέες γνωριμίες σου! ~ Ζυγέ, άνοιξε το μυαλό σου! ~ Αιγόκερε, προχώρα με θάρρος!

Έχεις άστρο σήμερα;


Κριός

Αγαπητέ Κριέ, αρκετά γεγονότα θα σε κάνουν σήμερα να αμφιβάλεις για διάφορες αποφάσεις που έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό. Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι και να μείνεις σταθερός στις απόψεις σου. Βρες τα κατάλληλα επιχειρήματα και πείσε τους γύρω σου για όσα σκέφτεσαι, χωρίς να υποχωρήσεις τόσο εύκολα.


Ταύρος

Αν είσαι Ταύρος, σήμερα έχεις μια πολύ θετική διάθεση και μια δυναμική στάση, που θα σε κάνει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, τα οποία μάλιστα θα χρειαστούν άμεσες αποφάσεις.


Δίδυμοι

Το πείσμα και η επιμονή δεν σου κάνουν καλό, φίλε Δίδυμε, αλλά μάλλον σε απομονώνουν από τους γύρω σου. Θα χρειαστεί σήμερα να είσαι ανοιχτός σε νέες απόψεις, γιατί έτσι θα βρεις πιο γρήγορα λύση στα προβλήματα που σε απασχολούν.

Καρ​κίνος

Είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε, αφού θα καταφέρεις να συγκεντρωθείς και να δεις με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα σε απασχολούν. Έχε το νου σου για κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και θα αφορά τα σχέδιά σου.


Λέων

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, κάνοντας όμως τις απαραίτητες αλλαγές. Μη βιαστείς να αποφασίσεις και αν θέλεις, συμβουλεύσου τα δικά σου άτομα, που μπορούν να σου δώσουν μια άλλη οπτική των ζητημάτων που σε απασχολούν.


Παρθένος

Σήμερα νιώθεις αρκετά καλά, αγαπητέ Παρθένε, για όσα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα, αλλά αυτή η στάση μπορεί να γίνει παγίδα και να σε κάνει να επαναπαυτείς στις δάφνες σου. Μην υποκύψεις και μην αναβάλεις τις υποχρεώσεις σου. Κινήσου χωρίς άγχος αλλά με δυναμικότητα, για να συνεχίσεις αυτήν καλή πορεία που έχεις ήδη χαράξει.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Ζυγέ, θα σου δημιουργήσει κάποια προβλήματα και θα χρειαστεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε κι αν παρουσιαστεί. Καλό είναι να ανοιχτείς σε νέες σκέψεις και απόψεις, για να βρεις κάποιες δραστικές λύσεις σε αυτά που σε απασχολούν.


Σκορπιός

Η Μ. Τρίτη είναι μια καλή μέρα, αγαπητέ Σκορπιέ, για να ολοκληρώσεις σχέδια και να εκπληρώσεις όνειρα, που κάνεις εδώ και καιρό. Ασχολήσου με όσα σε ευχαριστούν και φρόντισε να ξεκουραστείς, γιατί τον τελευταίο καιρό τα έχεις δώσει όλα…


Τοξότης

Φίλε Τοξότη, θέλεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου, αλλά δεν ξέρεις πώς. Πάντως, για να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι, θα πρέπει να εξωτερικευτείς περισσότερο και να μην επαναπαύεσαι, κάνοντας πως δεν βλέπεις τα προβλήματά σου. Σήμερα άλλωστε θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις απαντήσεις σε βασικά ζητήματα.


Αιγόκερως

Η σημερινή Τρίτη, φίλε Αιγόκερε, θα είναι αρκετά έντονη για εσένα και κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν. Οι αποκαλύψεις και γενικά οι ειδήσεις που θα μάθεις, μπορεί να σε στενοχωρήσουν, αλλά θα σε κάνουν να δώσεις απαντήσεις και να δεις πιο ξεκάθαρα κάποια ζητήματα. Μην απογοητεύεσαι λοιπόν και προχώρα με θάρρος.


Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, ο εκνευρισμός που θα σε πιάσει σήμερα δεν θα σου βγει σε καλό. Δείξε προσοχή στις κινήσεις σου και μην πνιγείς από τα προβλήματα, που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και αξιοποίησε τις επαφές και τις γνωριμίες που θα κάνεις, προς όφελός σου.


Ιχθείς

Η ευαίσθητη πλευρά σου βγαίνει στην επιφάνεια σήμερα, φίλε Ιχθύ, και σε κάνει να απομονώνεσαι από το περιβάλλον σου. Είναι καλό να αξιολογήσεις τα λάθη που έχεις κάνει, αλλά με προσοχή, για να μην παρασυρθείς από μελαγχολία και αφήσεις πίσω όλες τις δουλειές που έχεις να κάνεις.

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα