Αιγόκερε, εντυπωσίασέ τους και προχώρα! ~ Ταύρε, παράπονα από την οικογένειά σου! ~ Δίδυμε, την περιουσία και τα μάτια σου!

Έχεις άστρο σήμερα;

Αιγόκερε, εντυπωσίασέ τους και προχώρα! ~ Ταύρε, παράπονα από την οικογένειά σου! ~ Δίδυμε, την περιουσία και τα μάτια σου!

Έχεις άστρο σήμερα;


Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, πραγματοποιείται η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η μέρα είναι κάπως περίεργη για το ζώδιο σου, γι’ αυτό πρέπει να προσέξεις για να μην εκτεθείς σε κινδύνους που θα κάνουν την εμφάνιση τους. Κάποιες καθυστερήσεις που είχες θα αρχίσουν να υποχωρούν, αλλά συνεχίζεις να μην προλαβαίνεις τους χρόνους, για την διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου. Ζήτησε τη βοήθεια φίλων στα θέματα που μπορούν να σε εξυπηρετήσουν.


Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, με την σημερινή Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού, μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα, που δεν θα μπορείς να ελέγξεις απόλυτα και θα αγχωθείς αρκετά. Φρόντισε να κάνεις τις πρέπουσες κινήσεις, εξετάζοντας πρώτα τα νέα δεδομένα και συζητώντας τα με τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Κάποιο οικογενειακό σου πρόσωπο ίσως σου κάνει παράπονα και σε στεναχωρήσει.


Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, εντάσεις και ξαφνικές αλλαγές σήμερα στην ζωή σου, μπορεί να σε κουράσουν και να σε αποδιοργανώσουν. Πρόσεξε το σπίτι σου και τα περιουσιακά σου στοιχεία και βρες στηρίγματα στο φιλικό σου περιβάλλον, που οι συμβουλές τους θα είναι πολύτιμες την δεδομένη στιγμή της ζωής σου.

Καρ​κίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, φρόντισε να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει και μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού, ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις, για να καλυτερεύσεις το μέλλον σου. Ωστόσο, πρέπει πάση θυσία να φροντίσεις να μην εκνευριστείς από την στασιμότητα κάποιων υποθέσεών σου, γιατί είναι τελείως προσωρινή.


Λέων

Η ημέρα θα είναι αρκετά καλή για το ζώδιό σου, φίλε Λέοντα. Θα έχεις την απαραίτητη μεθοδικότητα, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την σημερινή Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, θα έχεις επίσης την βοήθεια των αγαπημένων σου προσώπων, που θα τακτοποιήσουν για εσένα όλες τις οικογενειακές σου υποχρεώσεις και θα βρεις ελεύθερο χρόνο για να κάνεις τα… δικά σου.


Παρθένος

Το σημερινό Σάββατο, αγαπητέ Παρθένε, με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού, θα φέρει κάποια αναπόφευκτα γεγονότα, που θα περιπλέξουν τις καταστάσεις και θα σε βάλουν σε πολλά ερωτηματικά. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα και την πονηριά που έχεις και να κοιτάς μακριά.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, βελτίωσε σήμερα τις συνθήκες της καθημερινότητάς σου, χωρίς να ξεφύγεις από τον προγραμματισμό των υπόλοιπων καθηκόντων σου. Η δημιουργική σου ικανότητα θα εντυπωσιάσει το περιβάλλον σου και θα φέρει σημαντικά αποτελέσματα στην ζωή σου.


Σκορπιός

Οι ιδέες που θα έχεις σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα είναι πολλές και καλές και θα σου δώσουν λύσεις σε θέματα, που μέχρι τώρα καθυστερούσαν και σε προβλημάτιζαν. Κινήσου άμεσα και μην ξεστρατίζεις από τους στόχους σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη, με την Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού, και θα έχεις πολλή ενέργεια για να διορθώσεις καταστάσεις, που σε τραβούν πίσω.


Τοξότης

Η σημερινή Έκλειψη Σελήνης, που πραγματοποιείται στο Ζυγό, αγαπητέ Τοξότη, θα γεμίσει με ανασφάλεια την ζωή σου και θα νιώσεις ανήμπορος να τα βγάλεις πέρα με τις τόσες ευθύνες που έχεις. Μην ξεχνάς ότι έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θέλουν να σε βοηθήσουν, γι’ αυτό μην διστάσεις να τους μιλήσεις.


Αιγόκερως

Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την σημερινή Έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό, αγαπητέ Αιγόκερε, μπορείς να γίνεις πιο αποφασιστικός στα θέλω σου και στις διεκδικήσεις σου, με θετικά αποτελέσματα. Η επικοινωνία με τους γύρω σου είναι ήδη σε καλά επίπεδα και είναι στο χέρι σου οι κινήσεις εντυπωσιασμού, που θα πάνε ένα βήμα πιο πέρα την ζωή σου.


Υδροχόος

Φρόντισε σήμερα να περιορίσεις το άγχος και την ένταση που έχεις, αγαπητέ Υδροχόε, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Καλύτερα θα είναι να απομακρύνεις μακριά σου τα άτομα, που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Πριν κάνεις οτιδήποτε, φρόντισε να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να ζητήσεις τη συμβουλή τους.


Ιχθείς

Ασχολήσου σήμερα πιο σοβαρά με τις σχέσεις σου, αγαπητέ Ιχθύ, και εκμεταλλεύσου τις θετικές συγκυρίες και τις καλές επιρροές, που σου χαρίζει η σημερινή Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, για να αντλήσεις σημαντικά οφέλη. Το οικογενειακό σου περιβάλλον θα απαιτήσει την προσοχή σου, καθώς θα υπάρξουν αρκετά παράπονα για την απουσία σου.

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα