Υδροχόε, μην κάνεις πίσω! ~ Ταύρε, προσοχή στις κουβέντες σου! ~ Δίδυμε, μη χάνεις το μέτρο!

Έχεις άστρο σήμερα;

Υδροχόε, μην κάνεις πίσω! ~ Ταύρε, προσοχή στις κουβέντες σου! ~ Δίδυμε, μη χάνεις το μέτρο!

Έχεις άστρο σήμερα;


Κριός

Αγαπητέ Κριέ, ίσως πρέπει σήμερα να αναλογιστείς τα λάθη σου και να δεις ποιες καταστάσεις χειρίζεσαι με λάθος τρόπο και τι πρέπει να κάνεις, για να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα γεγονότα. Προσοχή στον αυθορμητισμό και τη βιασύνη που μπορεί να έχεις, γιατί μπορεί να σου φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από ό,τι νομίζεις.


Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, αν αφήσεις τον εκνευρισμό σου να σε κατευθύνει, θα βρεθείς μπλεγμένος σε διαμάχες και εντάσεις, που δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά. Μην παρασυρθείς λοιπόν, και μείνε μακριά από τις υπερβολικές κινήσεις και τα βαριά λόγια.


Δίδυμοι

Αν είσαι Δίδυμος, αυτή η Παρασκευή σε καλεί να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και να τον προστατέψεις από τις κακοτοπιές. Έτσι θα προχωρήσεις προς τους στόχους σου, χωρίς να έχεις ανάγκη κανέναν. Ωστόσο, να θυμάσαι πως κάποια άτομα θέλουν το καλό σου και μπορείς να στηριχθείς πάνω τους. Μην χάσεις το μέτρο γιατί δεν θα κρίνεις σωστά.

Καρ​κίνος

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, ο συναισθηματισμός παίρνει το πάνω χέρι και σε κάνει αρκετά ευαίσθητο. Αυτή η διάθεση μπορεί να σε κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου και να αποφύγεις τις πολλές συναναστροφές. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν σου φταίνε οι γύρω σου και ότι η απομόνωση και η μελαγχολία δεν θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα.


Λέων

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Λέοντα, φέρνει εσωτερικές συγκρούσεις και σε κάνει λίγο αναποφάσιστο. Από τη μια η λογική και από την άλλη το συναίσθημα, σε οδηγούν σε δρόμους που σε διχάζουν. Καλύτερα να πάρεις παραδείγματα από το παρελθόν και να σκεφτείς πού σε έχει οδηγήσει μέχρι τώρα το ένστικτό σου. Έτσι, θα ξέρεις αν πρέπει να το ακούσεις ή όχι.


Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, πολλά ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σου θα αρχίσουν να εξελίσσονται θετικά σήμερα, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να επαναπαύεσαι, γιατί θα χάσεις πολύτιμο χρόνο. Όπως και να έχει, απόφυγε να ακολουθήσεις τον αυθορμητισμό σου και να κάνεις ό,τι σου έρχεται στο μυαλό. Χρειάζεται λίγη παραπάνω σκέψη αυτήν την Παρασκευή και καλό θα είναι να έχεις το νου σου.

Ζυγός

Έχεις γίνει λίγο περισσότερο απαιτητικός τον τελευταίο καιρό, αγαπητέ Ζυγέ, και αυτό σήμερα φαίνεται πολύ έντονα. Δεν ανέχεσαι εύκολα κάποιες καταστάσεις και κυρίως κάποια άτομα, που προσπαθούν να σε ξεγελάσουν. Μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και μην χάνεις τη ροή της σκέψης σου, γιατί θα κάνεις ανεπανόρθωτα λάθη, που στο μέλλον θα μετανιώσεις!


Σκορπιός

Αν είσαι Σκορπιός, πρόσεξε πολύ σήμερα τις κινήσεις που θα κάνεις, καθώς κάποιες αποφάσεις θα είναι καθοριστικές για το μέλλον. Μην κρίνεις επιπόλαια τα ζητήματα που σε απασχολούν. Αν ακολουθήσεις αυτό που προστάζει η λογική σου, μπορείς να κάνεις τις σωστές αλλαγές στους τομείς που σε απασχολούν.


Τοξότης

Σήμερα, φίλε Τοξότη, αισθάνεσαι ότι μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου και πολύ καλύτερα απ’ ό,τι με τη βοήθεια των άλλων. Πρόσεξε όμως να μην οδηγηθείς σε λάθος κινήσεις και κυρίως να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, χωρίς να έχεις σκεφτεί τις επιπτώσεις. Υπάρχει πιθανότητα να πεις κουβέντες, που θα πληγώσουν τους δικούς σου ανθρώπους.


Αιγόκερως

Πολλά από τα σχέδιά σου καθυστερούν, φίλε Αιγόκερε, γιατί μάλλον πρέπει πρώτα να πείσεις τους άλλους για όσα έχεις στο κεφάλι σου και μετά να αρχίσεις να τα υλοποιείς. Μην αφήσεις τις καταστάσεις χωρίς να κάνεις ό,τι μπορείς. Ακόμα κι αν χρειαστεί να καταβάλεις προσπάθειες, στο τέλος θα δεις ότι άξιζε τον κόπο.


Υδροχόος

Αν είσαι Υδροχόος, είναι καιρός να στηριχθείς στις δυνάμεις σου και να δείξεις εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου, που είναι πάρα πολλές. Μην κάνεις πίσω σε κάποιες αποφάσεις τις οποίες σκέφτεσαι εδώ και καιρό, αλλά δεν τολμάς να υλοποιήσεις. Η σημερινή Παρασκευή είναι μια μέρα με δυσκολίες, αλλά θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Προσοχή μήπως παρασυρθείς και πεις μεγάλα λόγια.


Ιχθείς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, προσπάθησε να ηρεμήσεις και να συγκεντρωθείς. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να σκεφτείς και κυρίως όσα αφορούν το παρελθόν σου και τα οποία εξακολουθούν να προκύπτουν μπροστά σου. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται να είσαι καταρχήν ψύχραιμος, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου.

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα