Κριός

Ημέρα που πρέπει να έχεις ευελιξία, για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν, θα είναι αυτό το Σάββατο για εσένα, αγαπητέ Κριέ. Μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς και πεις πράγματα που δεν πρέπει. Μην ξεχνάς ότι πρέπει να λειτουργείς ομαδικά, γιατί μόνο έτσι θα έχεις αποτελέσματα, ενώ παράλληλα, δεν θα έχεις μόνος σου όλο το βάρος της ευθύνης.


Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας, με την Σελήνη να κινείται στον Καρκίνο, θα σε βοηθήσει να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, να βάλεις νέους στόχους, να αλλάξεις νοοτροπία και να επενδύσεις περισσότερο σε αισθήματα, αλλά και σε χρήματα. Το μόνο που χρειάζεται για να τα καταφέρεις, είναι να αποφύγεις τις σπασμωδικές και βιαστικές κινήσεις.


Δίδυμοι

Η δυναμικότητα και η ενέργεια των τελευταίων ημερών σε έχει εξουθενώσει, αγαπητέ Δίδυμε, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι ιδιαίτερα κουρασμένος και να έχεις άμεση ανάγκη από ηρεμία και χαλάρωση. Φρόντισε να το κάνεις, διαφορετικά μπορεί να οδηγήσεις τον εαυτό σου σε ατέρμονες καταστάσεις, που όσο κι αν τις παιδεύεις, δεν πρόκειται να αλλάξουν.

Καρ​κίνος

Σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου και εσύ, αγαπητέ Καρκίνε, θα μπεις στη διαδικασία να αναζητήσεις την οριστική λύση σε κάποια από τα προβλήματα, που αντιμετωπίζεις εδώ και καιρό στη ζωή σου, καθώς κάποια ανατρεπτικά γεγονότα που θα προκύψουν, θα τα κάνουν πιο ενοχλητικά από κάθε άλλη φορά. Να ξέρεις ότι όλα είναι περαστικά και ίσως δεν είναι πρέπον να τα αξιώνεις περισσότερο από όσο πρέπει.


Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, αξιοποίησε αυτό το Σάββατο, για να κλείσεις τις πιο σοβαρές εκκρεμότητές σου και φτιάξε το πρόγραμμά σου, υπολογίζοντας λίγο παραπάνω χρόνο, για τα αναπάντεχα γεγονότα που μπορεί να προκύψουν αιφνίδια. Κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν από φιλικά σου πρόσωπα, θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.


Παρθένος

Με την Σελήνη σήμερα να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, αγαπητέ Παρθένε, η ενεργητικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα θελήσεις να κάνεις πολλές αλλαγές σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Φρόντισε να ελέγξεις τον παρορμητισμό σου και να τον περιορίσεις μόνο στα ερωτικά σου, όπου μπορεί να σου αποδώσει τα μέγιστα. Ευχάριστες εκπλήξεις από αγαπημένα άτομα, θα σου δώσουν χαρά.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα πρέπει να είσαι πολύ τυπικός και συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Μην πάρεις αποφάσεις και μην κάνεις επιλογές εν βρασμώ ψυχής, γιατί κάθε απόφαση και κάθε σκέψη, από την πιο απλή μέχρι την πιο πολύπλοκη, χρειάζεται το χρόνο της για να ωριμάσει. Μόνο έτσι θα εξασφαλίσεις την σιγουριά της ορθής κρίσης, καθώς και την καλή συναναστροφή με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν.


Σκορπιός

Ξεκινάει μια ημέρα πολύ εποικοδομητική σε ό,τι έχει σχέση με κάποια σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειάς σου, αγαπητέ Σκορπιέ. Με την Σελήνη να κινείται στον Καρκίνο, οι επικοινωνίες σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα έχεις την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις ό,τι δεν μπορούσες στο παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί είναι η εγγύηση ότι μέσα από αυτές θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα πλάνα σου για το μέλλον.


Τοξότης

Η ημέρα θα είναι δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, γιατί κάποια απρόσμενα γεγονότα θα σε πιέσουν και θα απαιτήσουν την ενασχόλησή σου μαζί τους. Αν δεν μπορείς να τα αποφύγεις, φρόντισε να τα αντιμετωπίσεις άμεσα, χωρίς χρονοτριβές. Μην γκρινιάζεις και μην ωθείς τις καταστάσεις στα όριά τους, γιατί και οι γύρω σου έχουν τις δικές τους αντοχές. Έχε ως γνώμονά σου ότι τίποτα στην ζωή δεν είναι δεδομένο και πορεύσου αναλόγως.


Αιγόκερως

Ο παρορμητισμός και η ανυπομονησία σου μπορεί να σε οδηγήσουν σήμερα σε στραβοπατήματα, αγαπητέ Αιγόκερε. Πρέπει να σκεφτείς πρώτα αυτά που θες να κάνεις και μετά να δράσεις, αλλιώς ελλοχεύει κίνδυνος να έρθεις αντιμέτωπος με αρνητικές καταστάσεις. Ξεκαθάρισε θέματα που χρονίζουν και σε τραβούν συνέχεια πίσω.


Υδροχόος

Η ημέρα θα είναι απαιτητική για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε, καθώς κάποιες καθυστερήσεις θα πάνε πίσω τα σχέδιά σου και ίσως χρειαστεί να αλλάξεις τους τρόπους και τις μεθόδους που τα αντιμετωπίζεις μέχρι τώρα. Προσπάθησε να είσαι συντηρητικός και ευέλικτος στις αντιδράσεις σου, για να αποφύγεις πιθανά μπλεξίματα.


Ιχθείς

Οι καθημερινές αντιπαραθέσεις και ο ανταγωνισμός, τόσο στο φιλικό όσο και στο οικογενειακό σου περιβάλλον, αγαπητέ Ιχθύ, δεν σε αφήνουν να σκεφτείς καθαρά. Αν φερθείς λιγότερο εγωιστικά και δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά, σίγουρα θα καταφέρεις να ομαλοποιήσεις τις μεταξύ σας διαφωνίες. Άλλωστε, υπάρχει και από τις δύο μεριές η ανάλογη διάθεση.