Τραβάνε τα μαλλιά τους στη Φούλαμ με την «απόδοση» της επένδυσής τους. Αναφερόμαστε, φυσικά, στον Κώστα Μήτρογλου.

Ο «πιστολέρο» δεν έχει αποδώσει ούτε στον Ολυμπιακό τα ανεμενόμενα, με αποτέλεσμα να μην έχει κατορθώσει να σηκώσει πάλι τις μετοχές του. Αυτό σημαίνει ότι ο 27χρονος φορ αποτελεί μεγάλο οικονομικό αγκάθι για τους Κότατζερς που τον πληρώνουν με 3,5 εκατ. ετησίως.

Στον Ολυμπιακό, από την άλλη μεριά, δεν λένε όχι στην πιθανότητα απόκτησής του (σ.σ. έχει έρθει με δανεισμό υπενθυμίζουμε), αρκεί να μην… τρελαθεί η Φούλαμ και ζητήσει τον ουρανό με τ’ άστρα επειδή πριν από ένα χρόνο έδωσε 15 εκατ. ευρώ στους ερυθρόλευκους (απομένει μια δόση των 4 εκατ. ευρώ).

Για το θέμα γράφουν και οι Αγγλοι πάντως. Συγκεκριμένα: «Ο Μήτρογλου απέτυχε στη Φούλαμ και η ομάδα θέλει να τον δώσει σε τιμή ευκαιρίας στον Ολυμπιακό. Η Φούλαμ τον απέκτησε για 15 εκατ. ευρώ, αλλά η μεταγραφή αποδείχτηκε καταστροφή, καθώς έπαιξε σε μόλις τρία ματς και η ομάδα υποβιβάστηκε. Μετά το δανεισμό του φέτος, η Φούλαμ θα ήθελε να κάνει απόσβεση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου μέρους του ποσού που είχε δώσει για να τον αγοράσει, αλλά ο Ολυμπιακός θέλει να ρίξει πολύ την τιμή του. Φέτος πληρώνει το ποσό του συμβολαίου του, αλλά δεν θα ήθελε να πλησιάσει καν τα χρήματα που είχε διαθέσει η Φούλαμ για τη μεταγραφή»