Οι αστροπροβλέψεις της Παρασκευής 29/11 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Η δύναμη που αποκτήσατε το τελευταίο διάστημα στα επαγγελματικά σας φαίνεται πως ενοχλεί κάποιους που βρίσκεστε στον ίδιο εργασιακό σας χώρο. Ξαναβρίσκετε σιγά-σιγά την ψυχική σας ισορροπία και είστε έτοιμοι για μια δυναμική επάνοδο. 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Κάντε ό,τι μπορείτε από σήμερα και μετά για να εκμεταλλευτείτε όλα τα ταλέντα σας και να ισορροπήσετε. Μη δίνετε αφορμές για πικρόχολα σχόλια και παρατηρήσεις σε άτομα που δε σας συμπαθούν χαρείτε την ανεμελιά σας άλλωστε τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται πολύ καλά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα σας απασχολήσει έντονα η οικονομική σας κατάσταση και η εύρεση ενός τρόπου επένδυσης των χρημάτων σας. Επαγγελματικά είναι τα θέματα στα οποία επικεντρώνεστε σήμερα και δεν είναι διόλου απίθανο να δημιουργήσετε προϋποθέσεις βελτίωσης των οικονομικών σας. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι καλύτερα να απομακρυνθείτε για λίγο από όλους και όλα, μόνο με ηρεμία θα μπορέσετε να σκεφθείτε και να βρείτε τη λύση στα προβλήματα σας και ειδικά όταν αυτά αφορούν τα επαγγελματικά σας. Μην σκέφτεστε πως μπορείτε να αγοράσετε με τα χρήματά σας την εκτίμηση των φίλων σας. 

 

ΛΕΩΝ

Καλό θα ήταν να αποφύγετε σήμερα τις εντάσεις με τον σύντροφο σας αλλά και με τους συνεργάτες σας. Η καθημερινότητα μερικών από εσάς αλλάζει αυτή την περίοδο, και αφορμή μάλλον είναι η αλλαγή κατοικίας. Δώστε στον εαυτό σας το περιθώριο να μπορέσει να αναδιοργανωθεί. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι πολλές αλλαγές που θα γίνουν σε εργασιακό επίπεδο θα φέρουν νέες εξελίξεις και ανακατατάξεις. Μην αμελείτε κάποια πράγματα που αφορούν τα οικονομικά σας και χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση. Η καλή σας διάθεσή και η ανάγκη για διασκέδαση σας ωθούν σε συζητήσεις, επαφές, μετακινήσεις. 

 

ΖΥΓΟΣ

Μην αφήνετε την αυξανόμενη κρίση που υπάρχει στις μέρες μας να επηρεάσει τις αξίες σας. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει αναστάτωση στην οικογένεια σας αλλά βελτίωση της επικοινωνίας με συναδέλφους αλλά και με το σύντροφο σας. Η οικογενειακή θαλπωρή θα βελτιώσει στο μέγιστο τη διάθεσή σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην φοβάστε να δείξετε το πραγματικό σας πρόσωπο λόγω μιας πιθανής απόρριψης. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, εσείς έχετε ανασφάλειες. Κάντε μετρημένες κινήσεις χωρίς να υπερεκτιμάτε τις δυνατότητές σας. Καλύτερα να είστε εγκρατείς στα λόγια και τις υποσχέσεις σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε την αναγκαία δύναμη για να τα καταφέρετε και είστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Αλλά σήμερα από το πρωί θα νιώθετε κουρασμένοι και πολύ εκνευρισμένοι με όλους και όλα. Με τον καιρό έχετε αποκτήσει ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πρέπει να σκέφτεστε θετικά και να μην αμφιβάλλετε συνεχώς για τις ικανότητές σας – έχετε πολλές ικανότητες για πολλά πράγματα αλλά οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σας, σας απογοητεύουν συνεχώς. Οι συνεργάτες σας θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπο σε μια σειρά δύσκολων υποθέσεων. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από σήμερα θα πρέπει να αρχίσετε να σκεφτείτε μόνο το συμφέρον σας. Μην αφήσετε τη ζήλια να χαλάσει τη σταθερότητα που υπάρχει στη σχέση σας. Σύντομα θα πάρετε τις ευκαιρίες που δικαιούστε, προκειμένου να δείξετε την πραγματική σας αξία. Φανείτε επιφυλακτικοί μπροστά στις επιταγές των καιρών.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για νέα επαγγελματικά βήματα – ασχοληθείτε με πράγματα που αγαπάτε. Σας απασχολούν επίσης πράγματα και θέματα που θα διευρύνουν τις γνώσεις σας στις νέες τεχνολογίες. Η εκνευριστική σας επιμονή σε κάποια θέματα προκαλεί τη δυσφορία του συντρόφου σας.

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr