Η ξεφτίλα του Χολέβα!

Τα ιταλικά Μέσα ξεγυμνώνουν τον αμυντικό της Ρόμα... για τη δική μας εθνική.

Η ξεφτίλα του Χολέβα!

Τα ιταλικά Μέσα ξεγυμνώνουν τον αμυντικό της Ρόμα... για τη δική μας εθνική.


Η Eθνική την Κυριακή δίνει "μεγάλο" αγώνα στη Βουδαπέστη κόντρα στην Ουγγαρία, για τα προκριματικά του Euro 2016. Αυτό είναι γνωστό, όπως είναι γνωστό και ότι ο Χοσέ Χολέβας επικαλέστηκε πόνους και αποχώρησε από την προετοιμασία. Αυτό που δεν είναι γνωστό, είναι ότι πήγε στην Ιταλία και... προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα του, είδηση που έγραψαν οι Ιταλοί συνάδελφοι, αφήνοντας βεβαίως εκτεθειμένο τον Έλληνα διεθνή.

Το στόρι έχει ως εξής: Ο παίκτης αγωνίστηκε για 90 λεπτά στον αγώνα της Ρόμα με την Τσεζένα, την Κυριακή. Τη Δευτέρα είπε στο "εθνικό" μας ιατρικό τιμ ότι πονάει και η... διάγνωση έδειξε «κάκωση αριστερού ημιθωράκιου».

Ο διεθνής φουλ-μπακ απαλλάχθηκε κι έτσι γύρισε στην Ιταλία, όπου μέσα σε τρεις μέρες, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα που θα δείτε παρακάτω, ξεπέρασε τους πόνους κι έγινε... περδίκι.

Η Tuttosport και η Corriere dello sport γράφουν: «Ο Χολέμπας που χθες είχε ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα, από σήμερα ενσωματώθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα»! Τα υπόλοιπα, δικά σας...

 

 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα