Δίδυμε, ενδιαφέρουσες γνωριμίες σήμερα! ~ Καρκίνε, έρχονται αποκαλύψεις! ~ Ζυγέ, προσαρμόσου στις αλλαγές!

Έχεις άστρο σήμερα;

Δίδυμε, ενδιαφέρουσες γνωριμίες σήμερα! ~ Καρκίνε, έρχονται αποκαλύψεις! ~ Ζυγέ, προσαρμόσου στις αλλαγές!

Έχεις άστρο σήμερα;


Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, σε διακρίνει τόση δυναμικότητα και ζωντάνια, που έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πάρα πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει, θα τα πετύχεις με αποτελεσματικό τρόπο. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και μην εκνευρίζεσαι.


Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, πρέπει να δεις τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου με αισιοδοξία, για να μπορέσεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν. Κάτι αλλάζει και εξετάζεις πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι. Η σημερινή θετική όψη της Σελήνης με τον Άρη σου χαρίζει σοφία και ορθή κρίση, ώστε να οδηγηθείς εύκολα σε συμπεράσματα, που έχουν υπόσταση και θα διευκολύνουν την μετέπειτα πορεία σου.


Δίδυμοι

Η κοινωνικότητα σου σήμερα θα είναι τονισμένη, αγαπητέ Δίδυμε, και με κατάλληλες ενέργειες θα γνωρίσεις ενδιαφέροντα άτομα, ενώ θα κάνεις και σημαντικές συζητήσεις. Αυτό θα έχει ως άμεσο αποτέλεσμα αρχικά την βελτίωση της καθημερινότητας σου και έπειτα την πρόοδο της δουλειάς σου, μιας και ορισμένα από τα άτομα που θα συναναστραφείς σήμερα, θα σε βοηθήσουν στο μέλλον στον επαγγελματικό σου τομέα.

Καρ​κίνος

Φρόντισε σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, αγαπητέ Καρκίνε, και να οπλιστείς με κουράγιο, για να ξεπεράσεις τις προβληματικές καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν. Μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις, σε στιγμές αδυναμίας και έλλειψης αυτοσυγκράτησης. Θα γίνουν κάποιες αποκαλύψεις, που θα σε επηρεάσουν αρκετά και θα σε αγχώσουν. Φροντίστε να δείξεις ψυχραιμία σε κάθε περίσταση και να μην βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου.


Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, οι εκκρεμότητες του παρελθόντος δεν λύνονται από μόνες τους όσο κι αν εσύ το θέλεις. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο τη σημερινή ημέρα και μην κινείσαι με παρορμητικότητα. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί έχεις μια τάση να οδηγείς μερικές καταστάσεις στα άκρα τους. Καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να λύσεις αποδοτικά τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν.


Παρθένος

Η ένταση και η ενέργεια που θα έχεις σήμερα, θα είναι μοναδικές, αγαπητέ Παρθένε. Φέρε στην επιφάνεια ζητήματα που θέλουν ξεκαθάρισμα και λύσε τα όμορφα και καλά, αλλά μην εκνευρίζεσαι και μην τα βάζεις με όλους, για να μην έχεις πρόβλημα μετά. Μπορείς πάντα να συμβουλευτείς τους δικούς σου για ό,τι σε απασχολεί. Ο κοινωνικός σου περίγυρος αρχίζει να γίνεται καλύτερος και πιο ενδιαφέρων.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, προσπάθησε σήμερα να είσαι ρεαλιστής και προσαρμόσου εύκολα στις αλλαγές που θα γίνουν γύρω σου, ακόμη κι αν αυτές δεν σε βρίσκουν σύμφωνο. Από τη στιγμή που δεν μπορείς να τις αποτρέψεις, οφείλεις να τις αποδεχτείς και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα, για το δικό σου συμφέρον. Το απόγευμα είναι ευνοϊκό για βόλτες και συζητήσεις παρέα με κολλητούς φίλους.


Σκορπιός

Ο δυναμισμός που θα έχεις αυτήν την Πέμπτη, αγαπητέ Σκορπιέ, θα σε κάνει να έχεις θετικά αποτελέσματα σε οικονομικές ή επαγγελματικές υποθέσεις που κινδυνεύουν ή που απλώς είχες παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Στα συναισθηματικά σου το κλίμα δεν αλλάζει όσο θα ήθελες, αλλά μπορείς να αναπληρώσεις κάποιες ελλείψεις με την παρέμβαση φίλων και να περάσεις εξίσου καλά.


Τοξότης

Αφιέρωσε σήμερα περισσότερο χρόνο και προσπάθειά στα σχέδιά σου, αγαπητέ Τοξότη. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλα με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια, που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά.


Αιγόκερως

Η ημέρα θα είναι αρκετά έντονη, αγαπητέ Αιγόκερε, και πρέπει να ελέγχεις ό,τι κάνεις. Φρόντισε να έχεις τεταμένη την προσοχή και τη διορατικότητά σου, για να μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις, που μπορεί να προκύψουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Απαιτείται τεράστια προσοχή στις αποφάσεις ετοιμάζεσαι να πάρεις, λόγω των αρνητικών όψεων της Σελήνης με τον Ερμή και την Αφροδίτη, που σε επηρεάζουν άμεσα.


Υδροχόος

Αυτήν την Πέμπτη, αγαπητέ Υδροχόε, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα, γιατί θα αποδειχτούν πολύ καλές για την πορεία σου. Ακόμη κι αν αισθάνεσαι κουρασμένος από τα τελευταία γεγονότα που σε έχουν βρει απροετοίμαστο, άδραξε την ημέρα σου για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου.


Ιχθείς

Μη σταματάς τις προσπάθειές σου, αγαπητέ Ιχθύ, και μην κάνεις πίσω απλά και μόνο επειδή κάποια άτομα γύρω σου μπορεί να είναι αρνητικά ή να μην συμφωνούν με αυτά που θέλεις. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρα με μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτα και κανέναν. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για το ζώδιό σου και τα περιθώρια αποτυχίας είναι ελάχιστα.

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα