Πέρυσι το καλοκαίρι ήταν, μαζί με τον Παϊτίμ Κασάμι, οι δύο πιο ποιοτικές μεταγραφές του Ολυμπιακού, με εξαίρεση τον πιο “παλιό” Ρομπέρτο.
Το ξεκίνημα ήταν αντάξιο των προσδοκιών, όταν οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να φέρουν στο λιμάνι τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Ο Σέρβος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μεσαία γραμμή του πρωταθλητή και μαζί με τον Εντινγκά αποτελούσαν τη ραχοκοκαλιά των Πειραιωτών, επί Μίτσελ τουλάχιστον, με αποτέλεσμα η διοίκηση να έχει πειστεί σχεδόν ότι η ρήτρα των 2,5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του από την Αντερλεχτ είναι αντιπροσωπευτική της αξίας και της προσφοράς του.

Ο τραυματισμός του Σέρβου, όμως, πριν από 2 περίπου μήνες, άλλαξε άρδην τα δεδομένα. Ο Μιλιβόγεβιτς δεν θυμίζει πια τον εαυτό του, έτσι όπως μας συστήθηκε σε αγωνιστικό επίπεδο και ο ίδιος διακατέχεται πια από πολλά νεύρα στο παχνίδι του. Αποτέλεσμα των παραπάνω, η κατακόρυφη πτώση της απόδοσής του και η αλλαγή στάσης της διοίκησης απέναντί του.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η ζυγαριά γέρνει… εναντίον του και η διοίκηση του Ολυμπιακού το σκέφτεται πολύ σοβαρά αν θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 2,5 εκατ. Μερικοί, μάλιστα, κάνουν λόγο για ειλημμένη απόφαση. Της εξόδου του Σέρβου…