Κριός

Μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση σήμερα, φίλε Κριέ, και πρόσεξε μην πεις πράγματα που μπορεί να σε εκθέσουν. Η περίοδος προσφέρεται για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να διώξεις μακριά σου άτομα και καταστάσεις, που σταματούν την πορεία της ζωής σου. Εμπιστεύσου μόνο τα πολύ «δοκιμασμένα» άτομα, για να πάρεις τη γνώμη τους σε αυτά που σε απασχολούν.

Ταύρος

Μη βγεις σήμερα από τον προγραμματισμό που έχεις κάνει για να πετύχεις τους στόχους σου, αγαπητέ Ταύρε. Δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα, γι’ αυτό πρέπει να διαχωρίσεις και να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό. Η σημερινή ημέρα προσφέρεται για ξεκαθαρίσματα, που αφορούν σε παρεξηγήσεις που έχουν γίνει με φιλικά σου άτομα.

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, μπορεί να προκύψουν κάποιες καταστάσεις στη δουλειά σου, που θα χρειαστούν άμεση διευθέτηση. Μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον και πρέπει να προσέξεις πολύ τα λόγια σου, για να μην προκληθεί οριστική ρήξη μεταξύ σας. Πρόσεξε λιγάκι την υγεία σου, γιατί το τελευταίο διάστημα την έχεις επιβαρύνει αρκετά.

Καρ​κίνος

Φρόντισε σήμερα, φίλε Καρκίνε, να μην βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου, γιατί μερικά προβλήματα που θα προκύψουν, θα είναι τελείως περαστικά. Η ημέρα θα είναι αρκετά καλή για θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις και καταστάσεις που θέλεις να ξεκαθαρίσεις. Πρέπει όμως να έχεις υπομονή σε μερικά πράγματα και μην τα θέλεις όλα εδώ και τώρα. Ίσως να αντιμετωπίσεις πρόβλημα με κάποιο άτομο της οικογένειας.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, καλό είναι σήμερα να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου για όλα όσα θέλεις να κάνεις και να μην τα αφήνεις όλα τελευταία στιγμή. Τα ταλέντα σου είναι πολλά και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αρκεί να είσαι ψύχραιμος, ώστε να αντιληφθείς γρήγορα τις απαιτήσεις των περιστάσεων, αλλά και των γύρω σου.

Παρθένος

Σήμερα, φίλε Παρθένε, κατακλύζεσαι από ευφάνταστες ιδέες, που αν τις προωθήσεις με τον κατάλληλο τρόπο, μπορεί να σου φέρουν θεαματικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Μην αγχώνεσαι και μη χαλάς την διάθεση σου, αν προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις στο πρόγραμμά σου. Κινήσου με ευελιξία και προσαρμόσου.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα είναι μια μέρα που θα απαιτήσει ξεκάθαρες λύσεις στα προβλήματά σου και στις καταστάσεις που σε αγχώνουν. Μπορείς να πετύχεις αυτά που θες, αρκεί να είσαι δίκαιος και ειλικρινής. Η μέρα ευνοεί οριστικές αποφάσεις, αρκεί αυτές να παίρνονται ύστερα από ώριμη σκέψη.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι τώρα. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη. Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία, γιατί είναι σε βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις. Φρόντισε να κάνεις ενέργειες και να δείξεις στους άλλους τι πραγματικά είσαι.

Τοξότης

Έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις κρύβει η σημερινή ημέρα για εσένα, φίλε Τοξότη, και πρέπει να βρεις τρόπους, ώστε να μην σε πάρει από κάτω. Μην κινηθείς καθόλου παρορμητικά, γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθος κινήσεις, που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Κινήσου με πρόγραμμα και ορθολογισμό, για να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα στις υποθέσεις σου.

Αιγόκερως

Μια ανήσυχη κατάσταση μπορεί να προκύψει σήμερα στην οικογένειά σου, φίλε Αιγόκερε, λόγω κάποιου ξαφνικού προβλήματος, αλλά αυτό θα είναι εντελώς περαστικό. Μην αφεθείς στις δυσκολίες και μην τα παρατάς στο πρώτο εμπόδιο. Το πλανητικό σκηνικό θα σου χαρίσει απίστευτη επικοινωνιακή δεινότητα. Εκμεταλλεύσου την, για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θες.

Υδροχόος

Η άνοδος και η επιτυχία είναι τα ζητούμενά σου, αγαπητέ Υδροχόε, και σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες για να έρθεις πολύ κοντά τους. Μην πτοηθείς με οποιαδήποτε μικρή δυσκολία σου παρουσιαστεί και συνέχισε τις έξυπνες και αποδοτικές κινήσεις, που κάνεις εδώ και καιρό. Οι σχέσεις με το οικογενειακό σου περιβάλλον απαιτούν την προσοχή σου και τον χρόνο σου.

Ιχθείς

Αναμένεται σήμερα να προκύψουν κάποιες αναβολές ή και ανατροπές σε πράγματα που θέλεις να πετύχεις, αγαπητέ Ιχθύ, και θα εκνευριστείς. Φρόντισε να περιορίσεις τα νεύρα σου και να μην τα εκδηλώσεις, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ρήξεις με τα άτομα που συναναστρέφεσαι. Δώσε επίσης προσοχή στις μετακινήσεις σου και στον χειρισμό μηχανημάτων.