Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα νιώσεις μια απογοήτευση για κάποια θέματα που δεν έχεις τελειώσει ακόμη, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από τις όψεις που πραγματοποιούνται ανάμεσα στην Σελήνη από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη. Μην εκνευριστείς και μην ξεσπάσεις σε άτομα, που μπορεί να μην φταίνε. Θα πρέπει να κάνεις καινούργιο προγραμματισμό, ώστε να μπορέσουν να υλοποιηθούν τα σχέδιά σου. Ζήτα τη συμβουλή και των δικών σου ανθρώπων.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, έχεις πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον. Μην εκνευριστείς για θέματα, που μπορεί να έχουν μηδαμινή σημασία για σένα. Αντί να ξοδεύεις τις δυνάμεις σου άσκοπα, φρόντισε να θέσεις τους στόχους σου για το μέλλον, γιατί η δυναμικότητα που έχεις είναι μεγάλη και μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, κάποια γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, μπορεί να χαλάσουν την ψυχική σου ηρεμία, αλλά δεν αξίζει τον κόπο να τους δώσεις μεγαλύτερη σημασία από όση τους αξίζει. Άρχισε να κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί οι ιδέες που έχεις, θα σε οδηγήσουν πολύ γρήγορα στην επιτυχία και θα ικανοποιηθείς.

Καρ​κίνος

Μην σταματάς τις προσπάθειες σε αυτά που κάνεις, αγαπητέ Καρκίνε, γιατί είσαι πολύ κοντά στους στόχους σου. Οι δυσκολίες του παρελθόντος έχουν περάσει πια κι από εδώ και πέρα μπορείς να κάνεις καινούργια σχέδια, για να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον. Το πνεύμα σου είναι αρκετά οξύ και οι στόχοι που έχεις βάλει ήρθε η ώρα να ευοδωθούν.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, φρόντισε να περάσεις χαλαρά, χωρίς να εκνευριστείς από κάποια πράγματα που θα μάθεις και ουσιαστικά δεν έχουν καμία σημασία για σένα. Πρόσεξε να μην ξεφύγεις από τους στόχους σου, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις πιο άμεσα στην επιτυχία που θέλεις. Μην υποτιμάς τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων στα θέματα που σε απασχολούν. Η συμβουλή τους μπορεί να σε βγάλει από το αδιέξοδο και να σε ανεβάσει ηθικά.

Παρθένος

Το σημερινό Σάββατο, αγαπητέ Παρθένε, θα κατακλύζεσαι από πολλές ιδέες για να μπορέσεις να βελτιώσεις πολλούς τομείς της ζωής σου, που σε προβληματίζουν. Οι πλανήτες είναι πολύ ευνοϊκοί απέναντί σου και σε οδηγούν κατευθείαν στο δρόμο για την επιτυχία. Φρόντισε να εξωτερικεύεις τα αισθήματά σου περισσότερο, ώστε τα αγαπημένα σου πρόσωπα να έχουν τη δυνατότητα να σε βοηθήσουν σε θέματα, που μπορεί να σε απασχολούν.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, το έντονο άγχος και η πίεση που νιώθεις, θα σου δημιουργήσουν ένα μικρό μπλοκάρισμα και δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλες σου τις υποχρεώσεις. Κάνε πράγματα που θα σε χαλαρώσουν και θα σε βγάλουν από αυτό το αδιέξοδο. Άλλωστε, η μέρα σε ευνοεί να λύσεις τα προβλήματά σου, αλλά χρειάζεται λίγη και η κατάλληλη ψυχραιμία για να τα καταφέρεις.

Σκορπιός

Φρόντισε σήμερα να εξισορροπήσεις λίγο τα πράγματα, αγαπητέ Σκορπιέ, και μην αφήνεις να σε καταβάλλει το άγχος για τις διάφορες υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα. Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού σε βοηθά σημαντικά να τακτοποιήσεις πολλά θέματα, που μπορεί μέχρι και τώρα να σε αγχώνουν.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, καλύτερα να αποφύγεις να δώσεις αναβολές σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, γιατί στο μέλλον αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αν οργανωθείς καλύτερα και επιδιώξεις να συνεργαστείς με άτομα, μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές, που θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ.

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες υποθέσεις που θα χρειαστούν άμεσες λύσεις από εσένα. Κινήσου με πολλή μεθοδικότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, για να βγεις από το αδιέξοδο. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην χάσεις την ψυχραιμία σου, ό,τι κι αν προκύψει. Θα καταφέρεις επιτέλους να προωθήσεις πολλά σχέδιά σου για το μέλλον.

Υδροχόος

Η μέρα, αγαπητέ Υδροχόε, θα είναι κουραστική και ταυτόχρονα αγχωτική για εσένα, καθώς πολλά θα είναι τα ζητήματα εκείνα που θα βγουν στην επιφάνεια και θα ζητήσουν την επίλυσή τους. Σκέψου γρήγορα, δράσε ανάλογα και αν χρειαστεί, δούλεψε περισσότερο για να τα φέρεις εις πέρας.

Ιχθείς

Η ημέρα, αγαπητέ Ιχθύ, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από τις όψεις που πραγματοποιούνται ανάμεσα στην Σελήνη με τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη, είναι κρίσιμη σχετικά με κάποιες αποφάσεις που θα κληθείς να πάρεις. Πρέπει να δείξεις προσοχή και δυσπιστία σε αυτά που ακούς, γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως φαίνονται. Ωστόσο, η κοινωνικότητά σου θα είναι αρκετά αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις, θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον.