Το εστιατόριο Fangwengβρίσκεται στην κινέζικη επαρχία Hubel, 12 χιλιόμετρα από την πόλη Γιτσάνκγ, κοντά στο σπήλαιο Sanyou, το λεγόμενο και “σπήλαιο των τριών ταξιδιωτών”. Μια περιοχή ιδιαίτερα γραφική, με όμορφους βράχους, σπηλιές και τρεχούμενα νερά.

Η είσοδος του εστιατορίου βρίσκεται σε ένα γκρι κτίριο από τούβλα που από την άκρη ξεκινά ένας στενός τσιμεντένιος διάδρομος και καταλήγει σε μία κρεμαστή αίθουσα εστιατορίου. Κάτω από τα πόδια των πελατών, μεσολαβούν εκατοντάδες μέτρα μέχρι το έδαφος.

Από την αίθουσα αυτήν μπορούν να δουν τη ροή του ποταμού. Σε κοντινή απόσταση από εκεί λειτουργεί, για τους πιο θαρραλέους επισκέπτες, μια εξέδρα για τους θιασώτες του bungee jumping.

Διασχίζοντας κανείς το εστιατόριο, θα βρεθεί σε μια σπηλιά η οποία δημιουργεί ένα φυσικό λόμπι. Βαδίζοντας πάνω σε έναν ξύλινο διάδρομο ο οποίος είναι καρφωμένος στον βράχο, καταλήγει σε μια άλλη σπηλιά, που είναι και εκεί εστιατόριο. Σε αυτήν τη σπηλιά έχει κατασκευαστεί μία εξοχή του χώρου όπου υπάρχουν τραπέζια, έτσι ώστε οι πελάτες να τρώνε και να απολαμβάνουν συγχρόνως τη θέα.

Οπότε, αν σας βγάλει ποτέ ο δρόμος από Κίνα μεριά, ξέρετε… cheeky