Τοξότη, άνοιξε τον κύκλο σου! ~Ταύρε, πες όχι στις υπερβολές! ~ Καρκίνε, μην καταπιέζεσαι!

Έχεις άστρο σήμερα;

Τοξότη, άνοιξε τον κύκλο σου! ~Ταύρε, πες όχι στις υπερβολές! ~ Καρκίνε, μην καταπιέζεσαι!

Έχεις άστρο σήμερα;


Κριός

Η σημερινή ημέρα θα σου δώσει πολύ δυναμισμό, αγαπητέ Κριέ, και θα φέρει και εξελίξεις, που θα είναι πολύ θετικές για εσένα. Ξεκινάει μια περίοδος που θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες. Φρόντισε άμεσα να τις εκμεταλλευτείς. Έχεις την εύνοια των πλανητών για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Ξεκίνα λοιπόν σήμερα, που η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Ταύρου και σε ευνοεί ιδιαίτερα, να καταστρώνεις τα σχέδιά σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι νομίζεις.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, οι αλλαγές που θα συμβούν σήμερα, ενδεχομένως να δημιουργήσουν απρόβλεπτες συνθήκες. Πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά και να μην κάνεις καμία υπερβολή. Πρόσεξε, γιατί οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να σου κοστίσει. Προσπάθησε να δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να ηρεμήσεις από το άγχος, που σε διακατέχει αυτή την στιγμή.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή ημέρα θα σου φέρει πολλές ευκαιρίες και θετικές εξελίξεις σε πολλές υποθέσεις που σε απασχολούν. Πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτή την περίοδο, γιατί θα έχεις την ικανότητα να βρίσκεις τα κατάλληλα άτομα, την κατάλληλη στιγμή και για τον κατάλληλο σκοπό. Αυτά τα άτομα θα σε βοηθήσουν πολύ στο μέλλον. Βάλε σε πρώτη προτεραιότητα τις εκκρεμότητες που έχεις, για να μπορέσεις να προχωρήσεις αργότερα στην υλοποίηση των στόχων σου.

Καρ​κίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή Τρίτη θα σε κάνει να δεις μερικές καταστάσεις με διαφορετικό μάτι και θα αρχίσεις να κινείσαι με διάθεση να αλλάξεις πολλές καταστάσεις στην ζωή σου. Σήμερα θα έχεις πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο. Θα βγουν στην επιφάνεια θέματα από παλιά, που θα σε απασχολήσουν αρκετά. Μίλησε και διεκδίκησε αυτό που θέλεις. Πρέπει πάση θυσία να μην καταπιέζεις τα συναισθήματά σου, γιατί είναι βέβαιο ότι θα σου βγει σε κακό.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, με τη νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, προσπάθησε να ισορροπήσεις τα θέματα, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία και πολύ σύντομα θα έχεις θετικά αποτελέσματα. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, προσπαθώντας να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν μόνος σου. Η οικογένεια και οι φίλοι είναι δίπλα σου, για να σε βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείς.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή ημέρα θα σε ευνοήσει αρκετά και ο δυναμισμός σου, αλλά και η αποφασιστικότητα που θα έχεις για κάποια θέματα, θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις πολλά. Μην διστάζεις να προχωράς μπροστά ό,τι κι αν έρθει στο δρόμο σου. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου μόνο και μόνο από φόβο, γιατί μπορεί μερικές φορές να υπάρχουν μερικά προβλήματα. Να ξέρεις ότι όλα αυτά είναι προσωρινά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την κατάσταση που επικρατεί και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή Τρίτη θα σε ευνοήσει αρκετά με τη νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου και θα μπορείς εύκολα να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Ωστόσο, σήμερα θα έχεις μεγάλη συναισθηματικότητα, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να δεις τα πράγματα ως έχουν και όχι από την δική σου, ευαίσθητη ματιά. Μην επιτρέψεις σε κανένα να σου χαλάσει την ψυχολογία. Οι πλανήτες σε ευνοούν για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να απομακρύνεις οτιδήποτε σε ενοχλεί.

Σκορπιός

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, θα βρεθείς σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου και τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου, πράγμα που θα σου δημιουργεί ένταση έως ότου βρεις κάποια λύση. Η ιδιοσυγκρασία σου θα γίνει πολύ εκρηκτική, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές. Πρόσεχε και μάθε να κρατάς την ψυχραιμία σου σε λογικά επίπεδα!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, απόφυγε σήμερα άτομα που σε κουράζουν ψυχικά, γιατί η μέρα θα είναι από μόνη της επιβαρυντική και θα σε αγχώσει αρκετά. Έχεις αρκετά προβλήματα δικά σου, δεν χρειάζεται να φορτώνεσαι και ξένα. Φρόντισε να ανοίξεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, γιατί δυστυχώς κανένας μόνος του δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή, που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της μέρας και πρέπει να σκέφτεσαι διπλά, προτού πράξεις το οτιδήποτε. Φρόντισε να κινηθείς γρήγορα σε καταστάσεις που μπορεί να συμβούν. Περίεργα συναισθήματα θα σε διακατέχουν και θα πρέπει να λογικευτείς.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Ταύρου, η σημερινή Τρίτη θα σε κάνει να δεις μερικές καταστάσεις από άλλη σκοπιά και να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα, που μέχρι σήμερα έκανες. Το πείσμα και η επιμονή σου ώρες-ώρες δεν έχουν όρια και το ξέρεις καλά ότι αυτοί είναι ο κύριοι υπαίτιοι για όλα σου τα προβλήματα. Θα πρέπει λοιπόν να τα κοντρολάρεις λίγο, γιατί σίγουρα δεν σου αρέσει να στεναχωριέσαι, όπως κάνεις τον τελευταίο καιρό σε σταθερή βάση.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, μία ημέρα με πολλές εναλλαγές και απρόοπτα θα είναι η σημερινή για εσένα. Ωστόσο, μπορείς να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σε κρατούσαν σε στασιμότητα και σε εκνεύριζαν και μπορείς πραγματικά να καταφέρεις πάρα πολλά, αν δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές για να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που επιθυμείς.

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα