Τόσα δίνει ο ΠΑΟ στους κροάτες του

Αυτές είναι οι προτάσεις του Παναθηναϊκού σε Πέτριτς, Σίλντενφελντ και Πράνιτς.

Τόσα δίνει ο ΠΑΟ στους κροάτες του

Αυτές είναι οι προτάσεις του Παναθηναϊκού σε Πέτριτς, Σίλντενφελντ και Πράνιτς.


Φουλ του άσου από... την Κροατία κρύβουν τα χαρτιά του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι έχουν αποφασίσει να κρατήσουν τους Πέτριτς, Σίλντενφελντ και Πράνιτς και οι προτάσεις τους είναι έτοιμες για συζήτηση με τους εκπροσώπους των παικτών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «GoalNews», η πρόταση στον Μλάντεν Πέτρις αφορά 300.000 ευρώ το χρόνο. Χρήματα σημαντικά μειωμένα από το προηγούμενο συμβόλαιο (450.000), στο Κορωπί όμως υπάρχει αισιοδοξία για θετική κατάληξη.

Για τον Ντάνιελ Πράνιτς η πρόταση δεν είναι μειωμένη. Μένουν ως έχουν οι 300.000 ευρώ, ωστόσο η μικρή ρήτρα αποδέσμευση των 150.000 ευρώ ήταν αυτό που ήθελαν να προλάβουν στον Παναθηναϊκό. Η πρόταση προβλέπει επιπλέον αυξημένα μπόνους και επέκταση του συμβολαίου έως το 2017.

Οσον αφορά τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, ατού του Παναθηναϊκού είναι η "αγάπη" του για την αθηναϊκή ζωή. Το καλοκαίρι λήγει το συμβολαιό του με την Ντιναμό Μόσχας, από την οποία είχε απολαβές 800.000 ευρώ, ωστόσο όσο βρισκόταν στον Παναθηναϊκό δέχθηκε να πέσει στις 450.000 με τους «πράσινους» να πληρώνουν ένα μέρος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό που θα του προσφερθεί θα είναι χαμηλότερο από τις 450.000.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα