Σκορπιέ, είσαι έτοιμος για εκπλήξεις; ~ Κριέ, μη ρίχνεις ρυθμούς! ~ Ταύρε, μην τους δίνεις σημασία!

Έχεις άστρο σήμερα;

Σκορπιέ, είσαι έτοιμος για εκπλήξεις; ~ Κριέ, μη ρίχνεις ρυθμούς! ~ Ταύρε, μην τους δίνεις σημασία!

Έχεις άστρο σήμερα;


Κριός

Φίλε Κριέ, έχεις αρκετή πίεση και νεύρα σήμερα, που στέκονται εμπόδιο στο να ξεκινήσεις τη μέρα σου με αισιοδοξία. Ωστόσο, με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στους Ιχθείς, τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ θετικά και αρκετά γεγονότα θα σε ανακουφίσουν. Μην δίνεις σημασία σε λόγια που θα ειπωθούν πίσω από την πλάτη σου, αλλά συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς το πρόγραμμα που έχεις καταστρώσει.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, κάποια αρνητικά πράγματα που θα ακούσεις σήμερα, θα σου χαλάσουν τη διάθεση, καθώς είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός και η ευαισθησία σου σου κάνει κακό. Καλύτερα να αγνοήσεις λοιπόν οτιδήποτε κακοπροαίρετο πέσει στην αντίληψη σου, αφού με τόση ενέργεια και ικανότητες, τίποτα ουσιαστικά δεν μπορεί να σε βλάψει.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, σήμερα με την είσοδο του κυβερνήτη σου Ερμή στους Ιχθείς, θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά πράγματα και μάλιστα σε αυτό θα σε βοηθήσουν κάποιοι συγγενείς σου ή πολύ καλοί φίλοι. Η δημιουργικότητα και η ευρηματικότητά σου είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα και σε κάνουν ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε οτιδήποτε χειριστείς.

Καρ​κίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, αυτή η Παρασκευή είναι μία μέρα με πολλές υποχρεώσεις και θα πρέπει να ανταποκριθείς στις περισσότερες, διαφορετικά πολύ σύντομα θα έχεις πρόβλημα. Να είσαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις με μεγάλη επιτυχία, αρκεί να μην τα χάσεις και στο τέλος πελαγοδρομήσεις. Πολύ δικά σου άτομα θα βρεθούν δίπλα σου, για να βοηθήσουν την κατάσταση.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, οι προσπάθειες που έχεις κάνει το προηγούμενο διάστημα αρχίζουν να σε ανταμείβουν σιγά-σιγά και να σε ικανοποιούν πολύ. Πολλοί άνθρωποι θα βρεθούν δίπλα σου, για να βοηθήσουν στα σχέδιά σου. Τελειώνεις με κάποιες τελευταίες εκκρεμότητες και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή για εσένα, με τον Ερμή να επισκέπτεται το ζώδιο των Ιχθύων και να σε ευνοεί σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου. Μην κάθεσαι λοιπόν λεπτό άπραγος. Κάνε ό,τι μπορείς για να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Ευνοούνται οι συναντήσεις με άτομα κύρους στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, τα πράγματα γύρω σου αλλάζουν και αυτό γίνεται προς όφελός σου. Μην παρασύρεσαι σε γρήγορες κρίσεις, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος. Προσαρμόσου στα νέα δεδομένα και μην γκρινιάζεις για το παραμικρό. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία, που μπορεί να κάνει τη ζωή σου καλύτερη.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, ημέρα με πολλές ευχάριστες ειδήσεις θα είναι η σημερινή Παρασκευή για εσένα. Με τον Ερμή από εδώ και στο εξής να κινείται στους Ιχθείς, μπορείς να πλησιάσεις άτομα που το τελευταίο διάστημα είχες παρεξηγηθεί, και να λύσετε τις μεταξύ σας διαφορές με ήρεμες κουβέντες. Θα νιώσεις απόλυτα ικανοποιημένος και μετά θα επιστρέψεις στις καθημερινές σου δραστηριότητες με ευχάριστη διάθεση.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, τα πράγματα που σε απασχολούν είναι πάρα πολλά. Θα πρέπει να βάλεις μια σειρά και να τα τακτοποιήσεις ένα-ένα. Άλλωστε, με τον Ερμή να κινείται στους Ιχθείς από εδώ και στο εξής, η μέρα ευνοεί ιδιαίτερα την υλοποίηση των σχεδίων και την εξέλιξη σε καταστάσεις, που παρέμεναν στάσιμες.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, μην απογοητευτείς σήμερα αν δεν πάνε όλα όπως θελήσεις. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες που μπορείς ακόμα να εκμεταλλευτείς, για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μην το βάζεις κάτω και μην αφήνεις να πάει χαμένος ο κόπος που έχεις καταβάλει μέχρι σήμερα. Διώξε κάθε αρνητική σκέψη και συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς...

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, ξεκινάει μία πολύ δημιουργική ημέρα για εσένα και για να την αξιοποιήσεις, αλλά και να την απολαύσεις, πρέπει να αφήσεις πίσω σου κάθε φάντασμα του παρελθόντος. Μην κάνεις πισωγυρίσματα, συγκεντρώσου και κοίταξε με αισιοδοξία μπροστά.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, παρότι σήμερα θέλεις να ξεμπερδεύεις με διάφορα ζητήματα, το ξέρεις ότι δεν μπορείς να ασχοληθείς αποτελεσματικά με όλα. Οπότε ηρέμησε και μην υπερβάλεις με τις ενέργειές σου. Ο Ερμής σήμερα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου και καλό θα είναι να ξεκινήσεις με τα σημαντικά, όπως είναι κάποια οικογενειακά θέματα. Μετά αξιολογείς τα υπόλοιπα και συνεχίζεις αναλόγως...

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα