Κριέ, δράση και όχι γκρίνια! ~ Λέοντα, όλα κυλούν υπέρ σου! ~ Σκορπιέ, βγάλε προς τα έξω τις ιδέες σου!

Έχεις άστρο σήμερα;

Κριέ, δράση και όχι γκρίνια! ~ Λέοντα, όλα κυλούν υπέρ σου! ~ Σκορπιέ, βγάλε προς τα έξω τις ιδέες σου!

Έχεις άστρο σήμερα;


Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σου χρειάζεται λίγη παραπάνω πίστη στον εαυτό σου για να αλλάξει η διάθεσή σου και να αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα αλλιώς. Η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα ο Άρης με τον Δία, θα σε βοηθήσει σημαντικά να κάνεις κάποιες αλλαγές και να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου. Μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω, γιατί είναι ώρα για δράση και όχι για γκρίνια.

Ταύρος

Για εσένα, φίλε Ταύρε, είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα ημέρα, που όλες σου οι ιδέες θα παίρνουν σάρκα και οστά και θα μπορείς να υλοποιήσεις όσα επιθυμείς. Μην κάνεις πίσω στις προσπάθειές σου και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό, όχι μόνο στα δικά σου ζητήματα, αλλά και σε θέματα των δικών σου ανθρώπων, που μπορεί να σε χρειάζονται.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η μέρα φέρνει μπροστά σου πολλές ευκαιρίες και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, για να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Οι πλανήτες σε ευνοούν αρκετά και μπορείς να βάλεις ένα πρόγραμμα, που θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις των καταστάσεων.

Καρ​κίνος

Τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε, αλλά η απαισιόδοξη πλευρά σου δεν σε αφήνει να το δεις ξεκάθαρα. Ίσως πρέπει γενικά να αλλάξεις τον τρόπο που χειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις, γιατί η μέχρι τώρα συμπεριφορά σου έχει προκαλέσει μια κάποια στασιμότητα. Προσπάθησε με κάθε τρόπο να διώξεις το άγχος και να δεις όσα σε απασχολούν με ηρεμία.

Λέων

Αν είσαι Λέων, η μέρα είναι πολύ καλή για εσένα και οι εξελίξεις θα είναι όλες υπέρ σου. Καταφέρνεις σιγά-σιγά να ξεπεράσεις διάφορα προβλήματα και σήμερα, με τις θετικές επιρροές που θα δεχτείς από την θετική όψη του Άρη με τον Δία από το ζώδιό σου, θα αντιμετωπίσεις δυναμικά τις καταστάσεις που προκύπτουν.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, βάζεις μια σειρά σε πολλά ζητήματα που σε απασχολούν και καταφέρνεις να δώσεις λύσεις σε καταστάσεις, που μέχρι σήμερα σε άγχωναν. Γενικά, είσαι σε μια φάση που προγραμματίζεις με επιτυχία τις κινήσεις σου και όλα κινούνται υπέρ σου. Μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες να περάσουν ανεκμετάλλευτες.

Ζυγός

Οι πλανήτες είναι καλοί μαζί σου σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ. Πρέπει να αξιοποιήσεις την εύνοιά τους και να ξεκολλήσεις από κάποιες απόψεις, που δεν σε αφήνουν να δεις την πραγματικότητα και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις όπως ακριβώς τους αρμόζει. Μην γίνεσαι επίμονος και δες τα ζητήματά σου και από μια άλλη οπτική γωνία.

Σκορπιός

Επιτέλους σήμερα, φίλε Σκορπιέ, δραστηριοποιείσαι και καταφέρνεις να δείξεις σε όλους τι αξίζεις. Θα μπορέσεις να παρουσιάσεις τις ιδέες σου και θα λάβεις πολλά θετικά σχόλια για αυτές. Το κλειδί για την επιτυχία είναι η αυτοπεποίθησή σου και η θετική όψη που πραγματοποιείται σήμερα ανάμεσα στον Άρη και τον Δία, σε βοηθά σημαντικά να την διατηρήσεις.

Τοξότης

Η μέρα, φίλε Τοξότη, θα σε φέρει σε επαφή με κάποιους ανθρώπους, που έχουν να σου πουν ενδιαφέροντα πράγματα. Άκουσέ τους προσεκτικά και μην βιαστείς να επιμείνεις στις δικές σου απόψεις, γιατί είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αλλάξεις ρότα και να δεις ότι μπορείς να πλησιάσεις πιο γρήγορα τους στόχους σου, ακολουθώντας νέους δρόμους.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, μην αφήσεις κάποιες καθυστερήσεις να σε εκνευρίσουν σήμερα και να σου δημιουργήσουν πρόβλημα και στους τομείς που πηγαίνουν καλά. Δες τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά και μην παρασύρεσαι σε μελαγχολικές διαθέσεις. Θα μπορέσεις να περάσεις καλά, αν επιδιώξεις να ξεκουραστείς λίγο, γιατί σου χρειάζεται.

Υδροχόος

Η σημερινή Τρίτη σε βρίσκει χωρίς ενέργεια, αγαπητέ Υδροχόε, με αποτέλεσμα να μην κάνεις όλες τις δουλειές που είχες υπολογίσει. Με αυτό τον τρόπο θα αφήσεις να μαζευτούν πολλές υποχρεώσεις και θα πιεστείς στο μέλλον. Καλό είναι να βρεις τη δυναμικότητά σου, γιατί κινδυνεύεις να αφήσεις κάποιες ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες.

Ιχθείς

Μια πολύ καλή μέρα είναι η σημερινή για εσένα. Θα μπορέσεις να δεις τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά και θα νιώσεις καλύτερα, χάρη σε κάποια ευχάριστα γεγονότα. Το μυαλό σου δουλεύει με πολύ γρήγορες ταχύτητες και όσα θέλεις να κάνεις, μπορούν τώρα υλοποιηθούν. Η δουλειά σου θα σου φέρει ικανοποίηση και κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα