Κριέ, ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά! ~ Δίδυμε, η σιωπή είναι χρυσός! ~ Παρθένε, βάλε μπροστά τη λογική!

Έχεις άστρο σήμερα;

Κριέ, ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά! ~ Δίδυμε, η σιωπή είναι χρυσός! ~ Παρθένε, βάλε μπροστά τη λογική!

Έχεις άστρο σήμερα;


Κριός

Σήμερα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στην Παρθένο και θα αναπτερωθούν οι ελπίδες σου, αγαπητέ Κριέ. Θα δεις, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σου τομέα, τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται. Κάποιο άτομο με μεγάλη ισχύ θα σε βοηθήσει να φτάσεις εκεί που θέλεις, μιας και στο παρελθόν το είχες βοηθήσει και εσύ σε στιγμή που το είχε ανάγκη.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, μη βγεις σήμερα από τον προγραμματισμό που έχεις, για να πετύχεις τους στόχους σου. Δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα, γι’ αυτό πρέπει να διαχωρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που αφορούν κάποια τολμηρά σου σχέδια. Οι κόποι σου θα ανταμειφθούν αναλόγως.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, κάποιες καθυστερήσεις και ανατροπές θα συμβούν σήμερα στην ζωή σου και θα σε αγχώσουν, με συνέπεια να μην μπορείς να είσαι αποτελεσματικός. Κράτησε αποστάσεις από τα γεγονότα και μείνε μόνος σου, ώστε να μελετήσεις καλύτερα τις κινήσεις σου. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, προτίμησε την σιωπή, στο σημείο βέβαια που δεν σε προσβάλει.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, οι ανατρεπτικές καταστάσεις που θα λάβουν χώρα σήμερα τόσο στις επαγγελματικές υποθέσεις σου όσο και στα οικογενειακά σου, λόγω των επιρροών που σου στέλνει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, θα σου προκαλέσουν εκνευρισμό και θα σε εξαντλήσουν. Αν μπορέσεις να ελέγξεις το νευρικό σου σύστημα, θα βρεις τις λύσεις και με λίγη προσπάθεια θα επαναφέρεις την τάξη. Έχεις τη δυνατότητα να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, καθυστερήσεις και αναβολές θα σε εκνευρίσουν την σημερινή ημέρα, λόγω της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στην Παρθένο. Οι βάσεις που έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου είναι πολύ καλές, γι’ αυτό μην αλλάξεις πορεία, αν έρθουν κάποια προβλήματα. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και η επιτυχία είναι δική σου. Η ημέρα θα είναι έντονη σε σχέση με διάφορες δραστηριότητες που έχεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις αποφάσεις για σημαντικά θέματα στη ζωής σου.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, ορισμένα πράγματα στην καθημερινότητά σου δεν τα βλέπεις στις πραγματικές τους διαστάσεις, με αποτέλεσμα να οδηγείσαι σε λανθασμένα συμπεράσματα και επιπόλαιες κινήσεις. Αυτήν την δύσκολη ημέρα, με την Πανσέληνο να λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σου, χρησιμοποίησε περισσότερο την λογική παρά το συναίσθημά σου, για να κάνεις τις σωστές εκτιμήσεις και να προστατεύσεις τον εαυτό σου.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες. Πρέπει να ανασκουμπωθείς, για να μπορέσεις να βγάλεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, που θα σου προκαλέσει η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου. Μπορεί να μην έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς, αλλά να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα πάρεις αυτό που θέλεις, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Καλό θα είναι να αφήσεις για αργότερα τα σχέδια και τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, είσαι σε περίοδο που θα ανταμειφθείς και θα αναγνωριστείς για ό,τι έχεις κάνει σε διάφορους τομείς. Η ημέρα είναι αρκετά καλή και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου, δεν θα σε επηρεάσει αρνητικά. Για να μπορέσεις όμως να προχωρήσεις, πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μπορεί να αποτελούν πρόβλημα αυτή την στιγμή για την πορεία σου.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, απαιτείται τεράστια προσοχή σε ό,τι κάνεις, λόγω της Πανσελήνου στο ζώδιο της Παρθένου που επηρεάζει όλα τα ζώδια, ανεξαιρέτως. Κάποιες στιγμές θα νιώθεις ότι πνίγεσαι και δεν μπορείς να ξεσπάσεις. Να θυμάσαι πως δεν πρέπει να δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Με την δυναμικότητα που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα, που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Θα δεχτείς την υποστήριξη δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η εξέλιξη σου σήμερα προδιαγράφεται θετική και ανοδική. Θα πρέπει όμως από την πλευρά σου να επιδείξεις αποφασιστικότητα και θάρρος στην λήψη αποφάσεων. Να θυμάσαι τα καλά δεν έρχονται, αν δεν είσαι και εσύ διατεθειμένος να τα διεκδικήσεις. Με ζήλο και αυτοπεποίθηση, κινήσου έχοντας για σύμμαχο σου τις ικανότητές σου, για να αποκτήσεις όλα όσα σου αναλογούν.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές και να φτιάξεις κάποιες καταστάσεις, που σε προβληματίζουν. Για να το επιτύχεις, πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα και μην τα πιάνεις όλα μαζί. Η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Μόνο φρόντισε να τα κάνεις όλα με κάποιο μέτρο, γιατί η επιρροή της Πανσελήνου στο ζώδιο της Παρθένου σε επηρεάζει άμεσα και σε αποσυντονίζει.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, την σημερινή ημέρα, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, καλό θα είναι να είσαι συντηρητικός. Ο συμβατικός τρόπος δράσης είναι ο ασφαλέστερος και ο πιο ενδεδειγμένος για εσένα, σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου. Επιπλέον, θα πρέπει οι σκέψεις σου να χαρακτηρίζονται από ευαισθησία και ταπεινότητα, ενώ θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές στην συμπεριφορά σου, όπως και στις προσδοκίες σου.

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα