Καρκίνε, καλά μαντάτα για την τσέπη σου! ~ Κριέ, άδραξε τη μέρα! ~ Τοξότη, η κοινωνικότητά σου στα ύψη!

Έχεις άστρο σήμερα;

Καρκίνε, καλά μαντάτα για την τσέπη σου! ~ Κριέ, άδραξε τη μέρα! ~ Τοξότη, η κοινωνικότητά σου στα ύψη!

Έχεις άστρο σήμερα;


Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή θετική όψη του Άρη με τον Κρόνο θα σου φέρει πολύ καλές εξελίξεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα. Μην χάνεις τον χρόνο σου αναρωτώμενος τι είναι καλύτερο και τι όχι και άδραξε την μέρα σου, όσο περισσότερο και καλύτερα μπορείς.

Ταύρος

Η ημέρα, αγαπητέ Ταύρε, θα είναι αρκετά έντονη και πρέπει να προσέχεις σε ό,τι κάνεις. Κοίτα να έχεις τεταμένη την προσοχή σου και τη διορατικότητά σου, για να μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις, που ενδεχομένως θα έρθουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Απαιτείται τεράστια προσοχή σε αποφάσεις που ετοιμάζεσαι να πάρεις.

Δίδυμοι

Η ενεργητικότητα που θα έχεις σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν έντονα τώρα τελευταία. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις, γιατί οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα νιώσεις ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον εαυτό σου.

Καρκίνος

Η μέρα, αγαπητέ Καρκίνε, θα είναι ευνοϊκή για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Με την θετική όψη που πραγματοποιεί ο Άρης με τον Κρόνο, θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες που θα σου επιτρέψουν να εξελιχθείς και να αναπτυχθείς. Η βελτίωση της επικοινωνίας με τα άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος θα ευνοήσει το κλείσιμο νέων συμφωνιών, που θα αποφέρουν σύντομα καρπούς.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, θα περάσεις κάποια αγωνία αυτήν τη Πέμπτη γύρω από τα οικονομικά σου, καθώς αναμένεται να προκύψουν κάποια απρόοπτα έξοδα από εκεί που δεν τα περιμένεις. Χάρη βέβαια στη θετική όψη που πραγματοποιεί ο Άρης με τον Κρόνο θα βρεις τρόπο να τα αντιμετωπίσεις και θα χαρείς ιδιαίτερα.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, θα έχεις πολύ ενέργεια σήμερα, για να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Θα καταφέρεις να περάσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά μην ανησυχείς, γιατί θα είναι πρόσκαιρα.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, αυτή η Πέμπτη θα σε ευνοήσει αρκετά. Η επιτυχία που περιμένεις έρχεται και θα την απολαύσεις σε όλη της την μεγαλοπρέπεια. Συγκράτησε μόνο τη φαντασία σου και μην κινείσαι με συναισθηματισμούς, γιατί η αρνητική όψη που πραγματοποιεί ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις, που δεν θα σου φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, η μέρα θα είναι γεμάτη κούραση και άγχος, γιατί οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι μεγάλες. Πρέπει να δεις τις καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση πολλών θεμάτων, που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Η θετική όψη που πραγματοποιεί ο Άρης με τον Κρόνο, θα σου χαρίσει μία διαφορετική ματιά στα γεγονότα.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή Πέμπτη θα σε κάνει να δεις πολλά πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι σήμερα. Η κοινωνικότητά σου, με τον Άρη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Κρόνο από το ζώδιό σου, θα είναι στα ύψη. Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία, γιατί είναι εις βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά, για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις.

Αιγόκερως

Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές τώρα στην ζωή σου, αγαπητέ Αιγόκερε, και η μία έκπληξη θα διαδέχεται την άλλη, γεγονός που θα ασκήσει ουσιαστική επίδραση στη συμπεριφορά σου και στη στάση σου απέναντι στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες να περάσουν, γιατί θα αποβούν πολύ συμφέρουσες. Ανασκουμπώσου και κάνε τις κινήσεις που πρέπει, όσο κι αν αυτό σε επιβαρύνει και σε κουράζει.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, αφιέρωσε περισσότερο χρόνο και προσπάθειά στα επερχόμενα σχέδιά σου και ξεκίνησε από σήμερα να το κάνεις. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλησε με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια.

Ιχθείς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, είναι πιθανό να προκύψουν απρόβλεπτα προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα και θα χρειαστεί να ασχοληθείς άμεσα με την επίλυσή τους. Ίσως διαπιστώσεις ακόμη ότι υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία με τους συνεργάτες ή ανωτέρους σου, γεγονός που θα σε στεναχωρήσει. Προσπάθησε να είσαι ρεαλιστής και να αντιμετωπίσεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις.

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα