Την Κυριακή το βράδυ η Λεωφόρος έγινε καλοκαιρινή και από τύχη δεν είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς ή ακόμα και θύματα.
 
Τα επεισόδια καταδικάστηκαν, βεβαίως, τόσο από τον Γιάννη Αλαφούζο, όσο και από τον Γιάννη Αναστασίου, προς τιμήν τους. Παρόλα αυτά, όπως φαίνεται, οι… μαγκιές των πράσινων οπαδών που σε συνεργασία με ορισμένους Αυστριακούς ομοϊδεάτες τους θα στοιχίσουν ακριβά στην ομάδα τους, τόσο που δεν αποκλείεται να αφαιρεθούν οι βαθμοί μιας μεγάλης νίκης.
 
Αυτό, διότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για «εκτεταμένα επεισόδια» στο ντέρμπι των αιωνίων. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιο ορατός από ποτέ ο κίνδυνος να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον Παναθηναϊκό μετά την πειθαρχική δίωξη για «εκτεταμένα επεισόδια»!

Ο Παναθηναϊκός παραπέμπεται για να δικαστεί αύριο το μεσημέρι (13:00) ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League βάσει του άρθρου 15, παραγρ. 6, εδάφιο δ’ του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Αυτό σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός για όλα όσα έγιναν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό απειλείται με πρόστιμο ύψους 70.000 ως 200.000 ευρώ, δύο ως τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και αφαίρεση τριών βαθμών.