Ταύρε, υπάρχει ελπίδα. Καρκίνε, πίστεψε στον εαυτό σου. Σκορπιέ, άσε τις αποφάσεις για αύριο.

Ταύρε, υπάρχει ελπίδα. Καρκίνε, πίστεψε στον εαυτό σου. Σκορπιέ, άσε τις αποφάσεις για αύριο.


Κριός

Αγαπητέ Κριέ, κάποιες καθυστερήσεις και ανατροπές που θα συμβούν σήμερα στη ζωή σου, θα σε αγχώσουν και μπορεί να κάνεις κινήσεις που δεν θέλεις. Κράτησε αποστάσεις από τα γεγονότα και μείνε μόνος σου, ώστε να μελετήσεις καλύτερα τις κινήσεις σου. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, προτίμησε την σιωπή, στο σημείο βέβαια που δεν σε προσβάλει.

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα αναπτερωθούν οι ελπίδες σου και θα δεις, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σου τομέα, τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται. Κάποιο άτομο με μεγάλη ισχύ θα σε βοηθήσει να φτάσεις εκεί που θέλεις, μιας και στο παρελθόν το είχες βοηθήσει και εσύ, σε στιγμή που το είχε ανάγκη.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, την σημερινή Κυριακή καλό θα είναι να κινηθείς συντηρητικά. Ο συμβατικός τρόπος δράσης είναι ο ασφαλέστερος και ο πιο ενδεδειγμένος για εσένα σήμερα, σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου. Επιπλέον, θα πρέπει οι σκέψεις σου να χαρακτηρίζονται από ευαισθησία και ταπεινότητα, ενώ οφείλεις να αποφύγεις τις υπερβολές στην συμπεριφορά σου, όπως και στις προσδοκίες σου.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η πορεία σου σήμερα προδιαγράφεται θετική και ανοδική. Θα πρέπει όμως από την πλευρά σου να επιδείξεις αποφασιστικότητα και θάρρος στην λήψη αποφάσεων. Να θυμάσαι ότι τα καλά δεν θα έρθουν, αν δεν είσαι και εσύ διατεθειμένος να τα διεκδικήσεις. Κινήσου με ζήλο και αυτοπεποίθηση, έχοντας για σύμμαχό σου τις ικανότητες σου. Έτσι, θα αποκτήσεις όλα όσα σου αναλογούν.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, ορισμένα πράγματα στην καθημερινότητά σου δεν τα βλέπεις στις πραγματικές τους διαστάσεις, με αποτέλεσμα να οδηγείσαι σε λανθασμένα συμπεράσματα και επιπόλαιες κινήσεις. Χρησιμοποίησε περισσότερο τη λογική και όχι το συναίσθημα, για να κάνεις τις σωστές εκτιμήσεις και να προστατεύσεις τον εαυτό σου.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, απαιτείται τεράστια προσοχή σε ό,τι κάνεις και λες. Κάποιες στιγμές θα νιώθεις ότι πνίγεσαι και δεν μπορείς να ξεσπάσεις. Προσπάθησε λοιπόν, να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Με την δυναμικότητα που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Θα δεχτείς την υποστήριξη δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, οι ανατρεπτικές καταστάσεις που θα λάβουν χώρα σήμερα, τόσο στις επαγγελματικές υποθέσεις σου όσο και στα οικογενειακά θέματα, θα σου προκαλέσουν εκνευρισμό και θα σε εξαντλήσουν. Αν μπορέσεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, θα βρεις τις λύσεις και με πολλή προσπάθεια θα επαναφέρεις την τάξη. Έχεις τη δυνατότητα να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, καθυστερήσεις και αναβολές θα σε εκνευρίσουν τη σημερινή Κυριακή. Ωστόσο, οι βάσεις που έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου είναι πολύ γερές, γι’ αυτό μην αλλάξεις πορεία, αν έρθουν κάποια προβλήματα. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και η επιτυχία είναι δική σου. Η ημέρα θα είναι έντονη, σε σχέση με διάφορες δραστηριότητες που έχεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις να πάρεις αποφάσεις για σημαντικά θέματα στη ζωής σου.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες. Πρέπει να ανασκουμπωθείς για να μπορέσεις να φέρεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό. Μπορεί να μην έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς, αλλά να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα πάρεις αυτά που θέλεις, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Τα σχέδια και οι αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό θα είναι να αναβληθούν για αργότερα.

Αιγόκερως

Θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές, αγαπητέ Αιγόκερε, για να βελτιώσεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν. Για να το πετύχεις όμως αυτό, θα πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα και μην τα πιάνεις όλα μαζί. Η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Ωστόσο, φρόντισε να τα κάνεις όλα με κάποιο μέτρο, για να αποφύγεις την υπερβολική κούραση.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, μη βγεις σήμερα από τον προγραμματισμό που έχεις για να πετύχεις τους στόχους σου, όσο κι αν αυτό σε παρακινεί το σημερινό πλανητικό σκηνικό να κάνεις. Τα δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα, γι’ αυτό πρέπει να διαχωρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που αφορούν κάποια τολμηρά σου σχέδια, ενώ οι κόποι σου θα ανταμειφθούν αναλόγως.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, διανύεις μια περίοδο που θα ανταμειφθείς και θα αναγνωριστείς για ό,τι έχεις κάνει σε διάφορους τομείς της ζωής σου μέχρι τώρα. Η ημέρα είναι αρκετά καλή και οι πλανητικές όψεις σου χαρίζουν την εύνοιά τους. Ωστόσο, για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά, πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μπορεί να αποτελούν πρόβλημα αυτή την στιγμή για την πορεία σου.

Πηγή:myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα