Κριός

Αρκετά ευνοϊκή προβλέπεται η ημέρα για εσένα, αγαπητέ Κριέ, με επιτυχία στους τομείς που δραστηριοποιείσαι και θα δεις τους στόχους να υλοποιούνται. Με την Αφροδίτη και τον Άρη να εισέρχονται στο ζώδιό σου και να σε ευνοούν πολύ, προβλέπεται άνοδος, αναγνώριση και επιτυχία σε όλα όσα σε απασχολούν. Επίσης ευνοούνται επενδυτικές κινήσεις, γι’ αυτό αξιοποίησε την τύχη που σε συνοδεύει.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, μην αφήνεις τις καταστάσεις να περνάνε από δίπλα σου και εσύ να μένεις αμέτοχος. Μπορείς να επέμβεις και να τακτοποιήσεις πολλά πράγματα, που σε προβληματίζουν. Κάποιες φιλικές συμβουλές μπορεί να σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Από σήμερα και στο εξής έχεις την εύνοια του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης στη νέα της θέση στο ζώδιο του Κριού, για να προβείς σε κάποιες καινοτομίες σχετικά με θέματα που σε κουράζουν.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, οργάνωσε την μέρα σου με συνέπεια και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και προς όφελός σου. Θα δεις ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώσεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν, μπορούν τώρα να λυθούν με τη νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού, μιας και θα επικρατήσει το συναίσθημα και όχι η λογική.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, άφησε τη μέρα σου να κυλήσει αρμονικά και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Προχώρα ολοταχώς στην υλοποίηση των σχεδίων σου και με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού, θα τα καταφέρεις όλα πάρα πολύ καλά! Και να θυμάσαι: αυτή την περίοδο πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις το παρασκήνιο, γιατί θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον. Κάποια δικά σου άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου. Φρόντισε να κατανείμεις έτσι τον χρόνο σου, ώστε να δώσεις την αγάπη σου στα άτομα που τη χρειάζονται.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες αλλαγές και προπάντων μην εκνευριστείς από κάποια πράγματα που μπορεί να ακούσεις ή να πέσουν στην αντίληψή σου. Με την Αφροδίτη και τον Άρη να κάνουν την είσοδό τους στο ζώδιο του Κριού, έχεις όλες τις δυνατότητες να καταστρώσεις ένα πλάνο για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και θα σου δώσουν κάποιες απαντήσεις σε ερωτήματα, που ενδεχομένως σε προβληματίζουν.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, φρόντισε σήμερα να κινηθείς με αρκετή πρακτικότητα και μην κολλάς σε παρελθοντικές καταστάσεις, που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει άσκοπα, χωρίς να κάνεις κάτι. Φρόντισε να κινηθείς με μεθοδικότητα και να βάλεις ένα νέο πρόγραμμα στη ζωή σου, το οποίο θα σου φέρει πιο γρήγορα τα αποτελέσματα που αναζητάς.

Ζυγός

Επιστράτευσε σήμερα όλη τη διαλλακτικότητά σου σε κάποια θέματα, αγαπητέ Ζυγέ, για να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα, που θα δώσουν χαρά και σε εσένα και τους άλλους. Επιπλέον χρησιμοποίησε τη διπλωματία που διαθέτεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν. Τον ελεύθερο χρόνο σου απόλαυσέ τον με την οικογένειά σου, καθώς η νέα θέση της Αφροδίτης από σήμερα και στο εξής στον Κριό, αλλά και του Άρη στο ίδιο ζώδιο, θα σου χαρίσει πολύ όμορφες και αναζωογονητικές στιγμές.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά, ώστε να ξεμπερδεύεις από κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε αγχώνουν. Αν βλέπεις ότι δεν τα βγάζεις πέρα μόνος σου, μην διστάσεις να ζητήσεις την υποστήριξη των δικών σου. Η Αφροδίτη σήμερα κάνει την είσοδό της στον Κριό και η μέρα είναι καλή για να κάνεις κάποιες αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο.

Τοξότης

Για σένα που είσαι Τοξότης, η μέρα θα είναι περίεργη και στο μυαλό σου θα επικρατεί ένα κομφούζιο. Είναι καλό να παραμείνεις σταθερός στις αξίες σου και στις αρχές σου, προκειμένου να έχεις μεγαλύτερο κέρδος παρά απώλειες. Φρόντισε να μην υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου, αλλά ούτε να κρατήσεις και παθητική στάση. Η ισορροπία είναι ο καλύτερος σύμβουλος.

Αιγόκερως

Σήμερα, ο δυναμισμός και ο μαγνητισμός σου δεν θα περάσουν απαρατήρητοι, αγαπητέ Αιγόκερε, με την Αφροδίτη να επισκέπτεται το ζώδιο του Κριού και να σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές της. Μπορείς να καταφέρεις πολλά, αν εξωτερικευτείς περισσότερο κι αρχίσεις κάποια στιγμή να ζητάς επιτέλους αυτά που πραγματικά σε ικανοποιούν. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Επιδίωξε να περάσεις τον χρόνο σου ευχάριστα με δικά σου άτομα, για να ξεχαστείς από κάποια θέματα, που μπορεί να σε αγχώνουν.

Υδροχόος

Μεγάλο θα είναι το άγχος που θα έχεις σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, λόγω των οικονομικών υποχρεώσεων που έχεις και θα κληθείς να διευθετήσεις άμεσα. Στεναχώρια και έντονες προσωπικές αντιπαραθέσεις θα φορτίσουν αρνητικά τη διάθεσή σου και θα νιώσεις πληγωμένος. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, θα έχεις μια ευκαιρία, την οποία δεν θα πρέπει να αφήσεις αναξιοποίητη.

Ιχθείς

Έχεις μάθει να στηρίζεσαι πάντα στα πόδια σου, αγαπητέ Ιχθύ, και αυτό θα πρέπει να κάνεις και σήμερα, αν θέλεις να βγεις από το αδιέξοδο που μπορεί να είσαι. Φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα, να προγραμματιστείς καλύτερα και τότε θα έχεις εξασφαλισμένες τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον σου.