Αιγόκερε, αιχμαλωτίζεις τους πάντες! ~ Κριέ, βάλε στην άκρη την ευαισθησία! ~ Δίδυμε, έχεις σύμμαχο το... σύμπαν!

Έχεις άστρο σήμερα;

Αιγόκερε, αιχμαλωτίζεις τους πάντες! ~ Κριέ, βάλε στην άκρη την ευαισθησία! ~ Δίδυμε, έχεις σύμμαχο το... σύμπαν!

Έχεις άστρο σήμερα;


Κριός

Αγαπητέ Κριέ, φρόντισε σήμερα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε ό,τι κάνεις, για να μην γίνουν λάθος κινήσεις. Καλύτερα να μη δείχνεις και πολλή ευαισθησία σε αυτά που σου λένε, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος εκτιμήσεις, λόγω της μεγάλης συναισθηματικότητάς σου. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να πετύχεις το μέλλον που θέλεις.

Ταύρος

Ημέρα κατάλληλη για να αρχίσεις να εξωτερικεύεσαι και να πεις πως νιώθεις στα αγαπημένα σου άτομα θα είναι αυτή η Πέμπτη για εσένα, αγαπητέ Ταύρε. Θα δεις ότι πολλές καταστάσεις που ήταν σε στασιμότητα στο παρελθόν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις με τη βοήθεια που θα σου προσφέρει η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, που θα σου προσφέρουν πολλές λύσεις και ικανοποίηση.

Δίδυμοι

Τη σημερινή ημέρα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου, πρέπει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν τη δουλειά σου και τα έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό, αγαπητέ Δίδυμε. Να ξέρεις ότι το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου, με σειρά ευκαιριών που θα σου προσφέρει.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, χρειάζεται προσοχή σε κάθε σου κίνηση και ενέργεια. Μπορεί να πάρεις κάποιες απογοητεύσεις, αλλά μην στενοχωρηθείς, γιατί θα είναι προσωρινές και δεν θα είναι για το μέλλον. Πρέπει να ξέρεις ότι είσαι σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο, που σου επιφυλάσσει χαρές και επιτυχίες. Φρόντισε μόνο μην σου μείνουν εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σου προκαλέσει πολύ άγχος για τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Φρόντισε να κάνεις προγραμματισμό και να ξεκαθαρίσεις κάθε είδους εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν και σε έχουν κουράσει ψυχικά. Μην προχωράς σε καινούργια ξεκινήματα, αφήνοντας πράγματα του παρελθόντος ακάλυπτα. Όσο θετική κι αν είναι αυτή η περίοδος και όσες ευκαιρίες κι αν σου παρουσιαστούν, να ξέρεις ότι κάποιες στιγμές πρέπει να ξεκουράζεσαι κιόλας.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, φρόντισε να οπλιστείς με θάρρος και να τολμήσεις να κάνεις νέα ανοίγματα την σημερινή ημέρα, με την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου και σε ευνοεί. Συλλογικές δουλειές ευνοούνται σήμερα και θα έχεις την ευκαιρία να διακριθείς σε τέτοιου είδους θέματα. Σε κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις με πρόσωπα τού οικογενειακού σου περιβάλλοντος, θα πρέπει να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, για να δώσεις σωστές λύσεις.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες, γιατί η πολλή ειλικρίνεια μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα, με άτομα που δεν θα ήθελες να παρεξηγηθείς. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διπλωματία. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και ο δυναμισμός σου στα ύψη, χάρη στις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Υδροχόο και να σε ευνοεί θα έχεις την ευκαιρία να δεις μερικές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα. Σταμάτα να καταπιέζεσαι και πρόσεξε να μην λες μερικές φορές πράγματα, που δεν τα πιστεύεις. Δρομολόγησε λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν. Αν κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, πρόσεξε μην οδηγηθείς σε ακρότητες.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η ενεργητικότητα και ο δυναμισμός σου θα είναι σήμερα στα ύψη τους, χάρη στις καλές επιρροές που θα σου στείλει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου. Μπορείς τώρα να λύσεις πολλά θέματα του παρελθόντος και θα αρχίσεις να βλέπεις το μέλλον με πολύ αισιοδοξία.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Υδροχόο, αγαπητέ Αιγόκερε, θα σε κάνει να έχεις πολλές συζητήσεις με τα δικά σου άτομα, για να λύσεις κάποια θέματα, που μπορεί να σε προβληματίζουν ακόμη. Η ευγένεια και η λεπτότητα που αποπνέεις, αιχμαλωτίζει και σαγηνεύει τους πάντες. Προσπάθησε να διατηρήσεις αυτό το χαρακτηριστικό σου, διότι μόνο έτσι θα συνεχίσεις να είσαι ευδιάθετος άνθρωπος και να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες της καθημερινότητας με τον μοναδικά δικό σου τρόπο και να βγαίνεις πάντα νικητής.

Υδροχόος

Σήμερα, που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, αγαπητέ Υδροχόε, απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή σε οποιαδήποτε καινούργια κίνηση σκέφτεσαι να κάνεις, γιατί οι πλανήτες σε ωθούν σε αρκετά παρορμητικές τάσεις. Πρέπει οπωσδήποτε να μπει ένα πρόγραμμα σε ό,τι κάνεις, αν θέλεις να δεις αποτέλεσμα στις προσπάθειές σου. Θα γίνουν συζητήσεις με δικά σου άτομα για προβληματικές καταστάσεις και υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να βρείτε μαζί τις καλύτερες λύσεις, που θα σας ικανοποιήσουν όλους.

Ιχθείς

Φρόντισε σήμερα να βάλεις ένα πιο σωστό πρόγραμμα, αγαπητέ Ιχθύ, γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα έντονου άγχους, αλλά και κόπωσης και δεν θα μπορείς να λύσεις άμεσα θέματα, που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Η ημέρα, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Υδροχόο αλλά και τον Ήλιο να κάνει την είσοδο του στο ζώδιό σου και να σε φωτίζει, είναι αρκετά ευνοϊκή για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Να θυμάσαι ότι και με πιο ήρεμους ρυθμούς μπορείς να φτάσεις τους στόχους που θέλεις.

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα