Οι αστροπροβλέψεις της Τετάρτης 27/11 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Η καθημερινότητα σας συνεχίζει να είναι φορτωμένη και κουραστική, φέρνοντας τα εργασιακά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το τελευταίο διάστημα. Προσωπικά θέματα έρχονται στην επιφάνεια και δεν αποκλείεται εσείς των πρώτων ημερών να κάνετε κάποιες αισθητικές αλλαγές βελτιώνοντας έτσι την εμφάνισή σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μην ονειροβατείτε, πιστεύοντας πως τα πράγματα θα καλυτερέψουν χωρίς να κάνετε προσωπικές θυσίες. Η ανάγκη να προχωρήσετε σε κάποιες απαραίτητες οικονομικές υποχρεώσεις σας φορτίζει συναισθηματικά. Διασφαλίστε όσο περισσότερο γίνεται τα υπάρχοντα σας. Οι καιροί είναι δύσκολοι. Κάποιες συγκρούσεις με τον σύντροφό σας είναι πιθανό να κλονίσουν τη σχέση σας. 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διανύεται μια περίοδο περισυλλογής κάνοντας έναν απολογισμό της ζωής σας, οι εσωτερικές σας αναζητήσεις παίρνουν τον έλεγχο και είναι πολύ πιθανόν να σας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο δρόμο. Θα χρειαστεί να πάρετε μερικές μέρες άδεια για να τακτοποιήσετε κάποιες προσωπικές υποθέσεις. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απολαύστε τη μοναδικότητα της στιγμής και αρκεστείτε σε πιο εύκολα πραγματοποιήσιμους στόχους. Είναι πιθανό κάποια θέματα αυτή την χρονική περίοδο να μην έχουν την εξέλιξη που αναμένατε. Δείξτε στον άνθρωπο που σας έλκει ερωτικά πως ενδιαφέρεστε σφόδρα.

 

ΛΕΩΝ

Δύσκολη μέρα. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να δανείστε λεφτά διότι τα οικονομικά σας πάνε από το κακό στο χειρότερο. Δυστυχώς πρέπει να σκεφτείτε τον εαυτό σας πρώτα. Δημιουργήστε, φλερτάρετε, βγείτε έξω, εκφραστείτε ελεύθερα, ζήστε! Οι εντάσεις είναι το κύριο χαρακτηριστικό στην αισθηματική σας ζωή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το διάστημα το πάθος και ο ερωτισμός θα κυριαρχήσουν στις σχέσεις σας. Θα πρέπει να προσέξετε ότι έχει σχέση με επαγγελματικά και αποφύγετε τις εντάσεις. Θα αποκτήσετε κάποιες αρκετά καλές γνωριμίες με υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα. 

 

ΖΥΓΟΣ

Οικονομικές υποθέσεις θα χρειαστούν προσοχή. Όλα είναι καλοδεχούμενα, από τη στιγμή που εσείς μπορείτε να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας. Αυτήν την περίοδο θα δυσκολευτείτε να είστε συνεπείς στα επαγγελματικά σας ραντεβού. Ευχάριστες εξελίξεις στον εργασιακό χώρο θα υπάρξουν για εσάς που έχετε γεννηθεί στις πρώτες μέρες. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί σε θέματα εργασιακά, δεν φημίζεστε για την αντικειμενική κρίση σας. Ηρεμήστε και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Θα έχετε κάποιες προστριβές με συγγενικά σας άτομα, εξαιτίας κάποιων ατακτοποίητων υποθέσεων. Προσπαθείτε να ξεγλιστρήσετε από τα λάθη και τα παραστρατήματα, αλλά χρειάζεστε στήριξη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαλαρώστε τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σας, γιατί κινδυνεύετε από υπερκόπωση. Είστε αποφασισμένοι να κάνετε τις θυσίες που απαιτούνται, προκειμένου να διασφαλίσετε το μέλλον σας. Η υπερευαισθησία σας, καταπιέζει κάποιους κοντινούς σας ανθρώπους με κίνδυνο να θέλουν απομακρυνθούν από εσάς. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτήν την περίοδο θα δυσκολευτείτε να είστε συνεπείς στα επαγγελματικά σας ραντεβού. Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί σε θέματα εργασιακά , δεν φημίζεστε για την αντικειμενική κρίση σας. Ηρεμήστε και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Αν συνεχίσετε να έχετε παραβατική συμπεριφορά, θα χάσετε πολύ περισσότερα από όσα νομίζετε. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε κάποιες προστριβές με συγγενικά σας άτομα, εξαιτίας κάποιων ατακτοποίητων υποθέσεων. Χαλαρώστε τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σας, γιατί κινδυνεύετε από υπερκόπωση. Είστε αποφασισμένοι να κάνετε τις θυσίες που απαιτούνται, προκειμένου να διασφαλίσετε το μέλλον σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Νομίζετε τελευταία ότι κανένας δεν μπορεί να σας αγγίξει, αναθεωρήστε, τέτοια συμπεριφορά μπορεί να σας οδηγήσει μόνο σε προβλήματα. Εργασιακά ή θέματα υγείας μπορεί να συνεχίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο, ωστόσο εσείς πιο κατασταλαγμένοι και αποφασιστικοί, φαίνεστε έτοιμοι ν’ αντιμετωπίσετε οικογενειακά ή θέματα περιουσιακών στοιχείων στα οποία θέλετε.

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr