“Ώρες-ώρες με πιάνει μια τρέλα”, λέει η τραγουδάρα του Αντύπα και ο Γιάννης Αναστασίου το φέρνει στο μυαλό με αυτά που ξεστομίζει.
Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι ο Παναθηναϊκός έχει εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο τα λάθη του ΠΑΟΚ, και από την τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχει ανέβει δεύτερος και μάλιστα στο +5 από τον Δικέφαλο.

Όπως ακριβώς έγινε και την Κυριακή. Δια πυρός και σιδήρου πέρασαν οι πράσινοι από το Γεντί Κουλέ, με τα χέρια ψηλά έπεσε ο Δικέφαλος στο Περιστέρι. Παρόλα αυτά, ο τεχνικός του τριφυλλιού «έκραξε» για τα καλά τους παίκτες του, για την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου.
«Δεν είναι εικόνα αυτή που παρουσιάζετε. Μπήκατε καλά, προηγηθήκατε με 1-0 και στη συνέχεια είστε ανύπαρκτοι μέσα στο γήπεδο. Έτσι όπως παίζετε κάνετε τον ΟΦΗ να μοιάζει με Βραζιλία. Μπείτε μέσα στο δεύτερο ημίχρονο, για να κερδίσετε το παιχνίδι, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα», ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού τα οποία έφεραν και αποτέλεσμα, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα.

Εμείς απλά θέλουμε να υπενθυμίσουμε στον κύριο Αναστασίου ότι η ομάδα έπαιζε έτσι στο πρώτο ημίχρονο επειδή ήθελε να τους χωρέσει όλους στην ενδεκάδα και γι’ αυτό είχε εξοστρακίσει τον Μπεργκ στα… πλάγια. Εξτρέμ και Μπεργκ, δεν παίζει κόουτς…
 

Οι… κομάντο

Από την άλλη πλευρά, η ηθική ανάταση έχει κάνει… άλμα επί κοντώ. Oι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έφυγαν… ζωντανοί από το Γεντί Κουλέ και πλέον νιώθουν… κομάντο, όπως οι ίδιοι λένε, εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού έλεγαν: «Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Πρέπει να είμαστε κομάντο. Στον βαθμό που εξαρτάται από μας, θα δώσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο για να τους νικήσουμε, να νιώθουν, μετά, την… καυτή μας ανάσα και ό,τι βγει».