Κριός

Καλό είναι σήμερα να ανασκουμπωθείς, αγαπητέ Κριέ, να ανασυνταχθείς και να δεις με ωριμότητα και σοβαρότητα τις υποχρεώσεις σου. Αν νιώθεις ότι έχεις πολλά να κάνεις, είναι επειδή έχεις αφήσει πολλές εκκρεμότητες, αναβάλλοντας συνεχώς τις λύσεις τους. Το κλίμα θα είναι ευνοϊκό και θα βρεις πολλούς συμπαραστάτες στις προσπάθειές σου, γι’ αυτό μην το αφήσεις αναξιοποίητο.

Ταύρος

Η σημερινή Τρίτη, αγαπητέ Ταύρε, θα σου φέρει ειδήσεις που θα σε αναστατώσουν και θα σε προβληματίσουν. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην αποσυντονιστείς, γιατί θα χάσεις το πρόγραμμά σου και θα μείνουν πίσω αρκετές υποχρεώσεις, που πρέπει να τελειώνουν. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις, μίλα με τους δικούς σου ανθρώπους και ζήτα τη βοήθειά τους. Είναι εκεί για να σου την προσφέρουν.

Δίδυμοι

Η σημερινή Τρίτη, αγαπητέ Δίδυμε, ευνοεί τη δυναμική σου στάση απέναντι στις καταστάσεις και σε οδηγεί σε επιτυχημένες αποφάσεις. Με την ενέργεια αλλά και την αυτοπεποίθηση που έχεις, θα καταφέρεις να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις σε πολλά ζητήματα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό.

Καρκίνος

Η στασιμότητα και οι καθυστερήσεις σε διάφορα θέματα υποχωρούν αισθητά σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, με την Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο και να σε κάνει να βλέπεις πιο αισιόδοξα το μέλλον σου. Με έναν προγραμματισμό μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην υποκύψεις στην πίεση που σε κυριεύει και σε οδηγεί σε βιαστικές αποφάσεις. Χρησιμοποίησε όσο περισσότερο μπορείς τον ορθολογισμό σου.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, κάποια ζητήματα που ίσως είχες αφήσει πίσω σου, θα επανέλθουν σήμερα στο προσκήνιο και καλά θα κάνεις αυτή τη φορά να μην τα αμελήσεις και να ασχοληθείς σοβαρά μαζί τους. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν γίνει και προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος σε ό,τι θέλεις να κάνεις. Πάντως, η αλήθεια είναι πως οι γενικότερες συνθήκες, με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ερμή, μπορεί να σου δημιουργήσουν νεύρα και κακή διάθεση. Μην το βάζεις κάτω!

Παρθένος

Είναι μια πολύ καλή ημέρα αυτή η Τρίτη για εσένα, αγαπητέ Παρθένε, και αυτό φαίνεται και στη διάθεσή σου που θα είναι πολύ αισιόδοξη. Η δημιουργικότητά σου, αλλά και η δυναμική σου στάση, θα σε βοηθήσουν να βρεις τους κατάλληλους τρόπους για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου και να υλοποιήσεις τις ιδέες σου. Η νέα θέση της Σελήνης στον Υδροχόο συνδράμει αισθητά στις προσπάθειές σου.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή Τρίτη δημιουργεί περίεργες συνθήκες για εσένα. Κάποιες συζητήσεις και σχόλια που δεν γνώριζες, θα φτάσουν στα αφτιά σου και θα σε προβληματίσουν, αλλά δεν πρέπει να ανακόψουν την πορεία και το πρόγραμμα που έχεις βάλει στα σχέδιά σου. Η θετική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σε ευνοεί να πάρεις αποφάσεις, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου και καλό είναι να εκμεταλλευτείς αυτή την συγκυρία.

Σκορπιός

Είναι πολύ καλή η σημερινή μέρα για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, καθώς θα δεις πολλά προβλήματα να μένουν πίσω σου και θα μπορείς να κάνεις κινήσεις για την πρόοδο των σχεδίων σου. Καλό είναι να εκμεταλλευτείς όλες τις δυνατότητες που θα παρουσιαστούν και να μην αφήνεις τίποτα για αύριο. Άλλωστε, έχεις την εύνοια της Σελήνης από τον Υδροχόο, που ενισχύει τη δυναμικότητά σου και σε ωθεί να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή Τρίτη, με την Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο, θα σε κάνει να υιοθετήσεις μια διαφορετική στάση απέναντι σε όσα σε απασχολούν. Η δυναμική και αποφασιστική σου πλευρά θα πάρει το πάνω χέρι και θα ξεπεράσεις καταστάσεις που σε στενοχωρούν μια και καλή. Κινήσου με εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, για να δημιουργήσεις μια καλύτερη καθημερινότητα.

Αιγόκερως

Πολλά από τα ζητήματα που σε απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό έχουν μπει σε μια σειρά και εξελίσσονται όπως ακριβώς θέλεις, αγαπητέ Αιγόκερε. Με την Σελήνη σήμερα να κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Υδροχόου, τα σχέδιά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο και εσύ έχεις τη δυνατότητα να ξεπεράσεις ακόμα και κάποια εμπόδια που σε καθυστερούσαν.

Υδροχόος

Μια πολύ καλή μέρα είναι η σημερινή Τρίτη για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε, με ευχάριστες ειδήσεις και εξελίξεις, που θα σου δώσουν την ώθηση να προχωρήσεις ανενόχλητος τα σχέδιά σου. Βέβαια, με τη δική σου ιδιοσυγκρασία υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείς και μέσα στον ενθουσιασμό σου να κάνεις επιπόλαιες κινήσεις, που θα σου στοιχίσουν. Γι’ αυτό δείξε ψυχραιμία και όχι βιασύνη.

Ιχθείς

Η σημερινή Τρίτη, αγαπητέ Ιχθύ, σε βάζει στη διαδικασία να κάνεις μια νέα αρχή σε πολλούς τομείς, που μέχρι τώρα σε απασχολούσαν. Η θέση της Σελήνης στον Υδροχόο σου δίνει τη δυναμικότητα να πάρεις δραστικές αποφάσεις, που αφορούν τις συνήθειές, τις παρέες σου, ακόμα και τις εκάστοτε συμπεριφορές σου.