Τοξότη, ζεις ημέρα υπερδιέγερσης! ~ Αιγόκερε, "στείλε" όσους δεν σου κάνουν! ~ Υδροχόε, όποιος βιάζεται...

Έχεις άστρο σήμερα;

Τοξότη, ζεις ημέρα υπερδιέγερσης! ~ Αιγόκερε, "στείλε" όσους δεν σου κάνουν! ~ Υδροχόε, όποιος βιάζεται...

Έχεις άστρο σήμερα;


Κριός

Αγαπητέ Κριέ, τα σχέδιά σου προχωράνε με αργούς ρυθμούς, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε προβληματίζει. Όταν θέλεις κάτι πολύ, το πετυχαίνεις ό,τι κι αν γίνει, χάρη στις ικανότητες αλλά και το πείσμα σου, που δεν αφήνει τίποτα να σου ξεφύγει. Η θετική όψη της Σελήνης με τον κυβερνήτη σου Άρη θα σου ανοίξει σήμερα το δρόμο για να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η επαφή με δικά σου άτομα θα χαρακτηρίσει τη σημερινή Δευτέρα. Με τον Ερμή να σε ευνοεί από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι μια καλή ευκαιρία να μιλήσεις στους δικούς σου για όσα σε απασχολούν και να λύσεις ίσως κάποια οικογενειακά θέματα, που σας έχουν απομακρύνει. Μην διστάσεις να ανοίξεις την καρδιά σου και θα βρεις την ανταπόκριση και την κατανόηση, που θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, η σημερινή μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα, με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Άρη και θα το καταλάβεις πολύ σύντομα κατά τη διάρκειά της, καθώς η αισιοδοξία για κάποια ζητήματα που έμεναν στάσιμα επανέρχεται και σου φτιάχνει τη διάθεση. Το πρόγραμμά σου θα είναι γεμάτο από εξελίξεις, που θα σου δώσουν ικανοποίηση και επιβεβαίωση ότι οι προσπάθειές σου αποδίδουν.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, αρκετό άγχος και ένταση έχει η σημερινή μέρα για εσένα, με την Σελήνη από τον Αιγόκερω να σου βάζει συνεχόμενες τρικλοποδιές. Δυστυχώς, πρέπει να εγκλιματιστείς δραστικά σε αυτή την κατάσταση και να μάθεις να τη χειρίζεσαι όσο καλύτερα γίνεται. Μόνο έτσι δεν θα χαλάς τη διάθεσή σου και δεν θα αφήνεις τον εκνευρισμό να σε κυριεύει. Προσοχή σε ποιους ξεσπάς, γιατί τα δικά σου άτομα δεν φταίνε σε τίποτα.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, κάποια γεγονότα σήμερα θα σε ξαφνιάσουν και θα σε κάνουν να τα χάσεις. Μην υποκύψεις σε αυτές τις απρόσμενες εξελίξεις και δείξε λίγη ψυχραιμία. Χρησιμοποίησε το διπλωματικό σου ταλέντο για να τα χειριστείς και να στρέψεις τα γεγονότα προς το συμφέρον σου. Απόφυγε τον εκνευρισμό και τις εντάσεις.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η ενέργεια που θα έχεις αυτήν την Δευτέρα θα είναι πολύ μεγάλη και σε συνδυασμό με τις ικανότητές που διαθέτεις, θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά θέματα και να τα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μην χαλαρώσεις ακόμα, γιατί οι τομείς που θέλουν δουλειά είναι αρκετοί και δεν πρέπει δε καμία περίπτωση να επαναπαύεσαι.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, είναι μια μέρα επαφών και επικοινωνίας για εσένα και πρέπει να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, ώστε να δρομολογήσεις τα σχέδια σου εκ νέου. Μπορείς να μιλήσεις με όποιον θέλεις για διάφορα ζητήματα και να βρεις μεγάλη κατανόηση. Άλλωστε, χρειάζεσαι λίγη ψυχική συμπαράσταση για όσα σε απασχολούν, ώστε να ηρεμήσεις.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, υπάρχουν θέματα από το παρελθόν που επανέρχονται σήμερα στην ζωή σου και ζητούν επιτακτικά μία λύση. Μη δίνεις άλλη αναβολή για να ηρεμήσεις επιτέλους από το άγχος που σου προκαλούν. Βάλε μια σειρά και κάνε όσα περισσότερα μπορείς, βάζοντας όλες σου τις δυνάμεις για να τα τελειώσεις.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή Δευτέρα σε βρίσκει σε μια υπερδιέγερση και με τη διάθεση να κάνεις όσα σκέφτεσαι άμεσα. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να τα βάλεις σε μια σειρά, γιατί δεν γίνονται όλα σε μία στιγμή, όμως μη χάσεις την καλή σου διάθεση και τη θέληση να τακτοποιήσεις όλα σου τα θέματα. Η θετική όψη της Σελήνης με τον Άρη θα σε βοηθήσει σημαντικά να οργανωθείς καλύτερα και αποτελεσματικότερα.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, είναι μία πολύ δυναμική Δευτέρα η σημερινή για εσένα. Με την Σελήνη από το ζώδιό σου να πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Άρη και την Αφροδίτη και να σε ευνοεί, θα πάρεις απόφαση να λύσεις αρκετά θέματα και κυρίως να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις με ανθρώπους, που δεν σου κάνουν. Μυστικά και ψέματα θα βγουν στην επιφάνεια τις απογευματινές ώρες! Δείξε την κατάλληλη προσοχή και αντιμετώπισέ τα!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, αρκετά από τα προβλήματα που είχες τον τελευταίο καιρό θα μείνουν πίσω σου και θα ανακουφιστείς σε μεγάλο βαθμό αυτήν την Δευτέρα. Γενικότερα, με λίγη ηρεμία και καλή διάθεση μπορείς να πετύχεις όσα θέλεις, χωρίς να νιώθεις ένταση και νεύρα. Κυρίως απόφυγε τις βιαστικές και αψυχολόγητες κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδα.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, σε έχει πιάσει σήμερα ένα παράπονο σχετικά με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και αναρωτιέσαι ποιοι είναι εκείνοι που πραγματικά θέλουν το καλό σου. Μην αναλώνεσαι σε σκέψεις που σου χαλάνε τη διάθεση και σου προκαλούν εκνευρισμό. Άλλωστε, θα διαπιστώσεις ότι όσοι νοιάζονται είναι αρκετοί για να αισθάνεσαι καλά και κάποιοι είναι όντως περιττοί και πρέπει να τους απομακρύνεις. Μην διστάσεις!

Πηγή:www.myastro.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα