«Θα πάρουμε την πρόκριση στο ΟΑΚΑ». Αυτό ήταν το νόημα των συζητήσεων στου Ρέντη, μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ο προπονητής της ομάδας, Βίτορ Περέιρα, από την πλευρά του, επέλεξε να μην μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του, κάτι που θα κάνει σήμερα εν όψει Εργοτέλη, ώστε να αποφορτιστεί η βαριά ατμόσφαιρα.

Ο Πορτογάλος στη σημερινή του ομιλία θα επισημάνει τα λάθη που έγιναν στον προημιτελικό του Κυπέλλου και θα αναλύσει ποιος δεν έκανε τι. Θα αποδώσει δηλαδή τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Τα υπόλοιπα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που εξακολουθούν να μην ικανοποιούν, θα τα αναλάβει η διοίκηση εν ευθέτω χρόνω.

Οι ποδοσφαιριστές, πάντως, είναι αποφασισμένοι να γυρίσουν το “ματς” και να πάρουν την πρόκριση μέσα στο φλεγόμενο ΟΑΚΑ. «Αν παίξουμε σοβαρά, οι πιθανότητες είναι μαζί μας» έλεγαν χθες και σε αυτό το τέμπο ήταν και η δήλωση του αρχηγού Γιάννη Μανιάτη στην ιστοσελίδα του συλλόγου, λίγες ώρες μετά την ισοπαλία.

Την επόμενη εβδομάδα ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξει παρέμβαση Βαγγέλη Μαρινάκη…