Δεν είναι στα καλύτερά του ο Μάρκους Μπεργκ τον τελευταίο καιρό, παρά το γεγονός ότι υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2018 και παρά το γεγονός ότι η όμορφη σύζυγός του περνάει πολύ καλά στην Ελλάδα (και στη Βάρκιζα).

Τελευταία, όμως, έγινε κάτι στον Παναθηναϊκό που στενοχώρησε πολύ τον 28χρονο επιθετικό. Αυτό, είναι η αποχώρηση του Εμίρ Μπαϊράμι. Ο Γιάννης Αναστασίου το έχει πάρει απόφαση, με δεδομένο ότι ο Σουηδός ακραίος δεν έχει εκμεταλλευτεί ούτε μία από τις ευκαιρίες που του έδωσε ο 41χρονος τεχνικός, τον τελευταίο 1,5 χρόνο και ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή.

Αυτό στενοχώρησε τον υψηλόσωμο κυνηγό. Μπεργκ και Μπαϊράμι, άλλωστε, κάνουν καλή παρέα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. Μάλιστα, ο Μπαϊράμι είναι ο μόνος από την ομάδα με τον οποίο ο Μπεργκ έχει τόσο στενή φιλική σχέση. Δεν είναι τυχαίο ότι στην κοπή πίτας της ΠΑΕ, οι δυο τους κάθονταν σε άλλο τραπέζι από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Οι κακές γλώσσες, πάντως, λένε ότι για τον Μπαϊράμι τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά αν ο Μπεργκ είχε αξιοποιήσει την πάσα του συμπατριώτη του στο ματς κόντρα στον Πανιώνιο (0-0)…