Τελικά σε αυτή την ρημάδα τη ζωή, όλα μπορεί να γίνουν, ειδικά αν είσαι η Ελένη Μενεγάκη, που μας εξέπληξε με την κίνησή της να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά ενός μόνο περιοδικού, του «Hello», επειδή δημοσίευσε φωτογραφίες μέσα από το πάρτι γενεθλίων της κόρης της.

Δεν ήταν όμως το μόνο έντυπο που το έπραξε. Το περιοδικό «You» είχε επίσης φωτό μέσα από το πάρτι της μικρής Βαλέριας, που έλαβε χώρα σε αίθουσα του ξενοδοχείου Semiramis στο Κεφαλάρι, πλην όμως οι υπεύθυνοί του, δεν έλαβαν ασφαλιστικά μέτρα από την ωραία Ελένη. Κίνηση που αν μη τι άλλο, προκαλεί εντύπωση στους γνώστες του χώρου, αφού το «You» ήταν αυτό που μέχρι πρότινος είχε δημοσιεύσει αποκλειστικά τις αγωγές του Λάτσιου κατά της πρώην συζύγου του, αποκαλύπτοντας ουκ ολίγες λεπτομέρειες.

Παρόλα αυτά η κ. Μενεγάκη κινήθηκε με αστραπιαίες κινήσεις κατά του Hello, όταν το τεύχος που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα έφτασε στα χέρια της. Απαίτησε να αποσυρθεί από την κυκλοφορία με την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων, πλην όμως το δικαστήριο δεν της έκανε τη χάρη, αφού τα απέρριψε. Κάποιοι -και δεν είναι λίγοι- μίλησαν για μια μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα της Ελένης, που ήρθε σε ευθεία αντιπαράθεση με ένα περιοδικό, που πάντα είχε σταθεί δίπλα της. Ειδικά μετά το διαζύγιό της, το Hello είχε σχεδόν την πρωτοκαθεδρία στα στημένα paparacci της κ. Μενεγάκη, εν αντιθέσει με το OK που τότε ανήκε στον Πέτρο Κωστόπουλο. Ο λόγος; Σύμφωνα με το παρασκήνιο, ήταν η άτυπη στήριξη του Πέτρου στον Γιάννη Λάτσιο και όχι στην ίδια, κάτι που «σημάδεψε» για τα επόμενα χρόνια τις μεταξύ τους σχέσεις.

 

 

Κάπως έτσι ο όμιλος Λυμπέρη είχε το προνόμιο στις αποκλειστικές συνεντεύξεις της Ελένης Μενεγάκη στα έντυπά του, εν αντιθέσει με την ΙΜΑΚΟ που «χτύπησε» δημοσιεύοντας τις πρώτες φωτό της τηλεπαρουσιάστριας σε τρυφερά ενσταντανέ με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Τα χρόνια πέρασαν, οι σχέσεις της με Πέτρο και Τζένη Μπαλατσινού αποκαταστάθηκαν ενώ σύμφωνα με τους ψιθύρους των τελευταίων ημερών, η κόντρα με το Hello μόλις άρχισε. Όπως μου μετέφεραν μάλιστα, η τηλεπαρουσιάστρια ήταν έξαλλη και με τον τίτλο του περιοδικού περί προσκλήσεως στα γενέθλια της Βαλέριας. Θα έπρεπε μάλλον να το περιμένει, από την στιγμή που την τελευταία δεκαετία, είναι το αγαπημένο θέμα των φωτογράφων, ακόμη κι όταν πάει για να βάψει τα μαλλιά της ή τα νύχια της.

Δεν είναι άμοιρη ευθυνών γι’ αυτό το σκηνικό που περιλαμβάνει αρκετά επεισόδια, τσακωμούς ακόμη και κυνηγητό φωτορεπόρτερ από τον Ματέο.

Βλέπετε, δεν φρόντισε να κρατήσει κάποια στεγανά και τώρα πληρώνει -και θα εξακολουθεί να πληρώνει- το ανάλογο τίμημα.

Ας πρόσεχε…