Σιγά κυρία Μπουλέ μου! Υπέρβαρη σας είπανε, όχι εγκληματία!

"Έξαλλη η παρουσιάστρια-τραγουδίστρια-ηθοποιός, γιατί της είπαν πως έχει βάλει κιλά λόγω έλλειψης τηλεόρασης. Εδώ καράβια χάνονται και η Μπουλέ ζυγίζεται...". Γράφει η Αλεξάνδρα Τσόλκα.

Σιγά κυρία Μπουλέ μου! Υπέρβαρη σας είπανε, όχι εγκληματία!

"Έξαλλη η παρουσιάστρια-τραγουδίστρια-ηθοποιός, γιατί της είπαν πως έχει βάλει κιλά λόγω έλλειψης τηλεόρασης. Εδώ καράβια χάνονται και η Μπουλέ ζυγίζεται...". Γράφει η Αλεξάνδρα Τσόλκα.


Είναι ένα πρόσωπο της τηλεόρασης που του έχουν δοθεί πολλές και διαφορετικές ευκαιρίες για εκπομπές όλων των ειδών. Η κ. Νάντια Μπουλέ έχει παρουσιάσει πρόγραμμα life style γκλαμουράτο, πρωινό ψυχαγωγικό, πρωινό μεσοβέζικο και ενημερωτικό και ανάλαφρο, σόου μαγειρικής, τηλεπαιχνίδια της μπαλαφάρας με κάτι σκοτάδια και κάτι αηδίες, άλλα γυμναστικών επιδείξεων, έχει χορέψει στο Dancing και γενικά η τηλεόραση της ήταν πάντα ορθάνοιχτη από όταν θεωρήθηκε παιδί-θαύμα μέχρι σήμερα που είναι σκέτο θαύμα οφθαλμών.

Μέσα σ' αυτά, έχει μια καλλιεργημένη, ευχάριστη φωνή και μια ιδιαίτερη εκφραστικότητα που της επιτρέπουν να κάνει ξεχωριστές εμφανίσεις στις μουσικές σκηνές και σε θεατρικές παραγωγές. Είναι σε γενικές γραμμές ένα χρυσό παιδί της δημοσιότητας, πολυτάλαντο, με θαυμαστές και πιστούς υποστηρικτές, ενώ και δημοσιογραφικά πλην των αναμενόμενων κριτικών και σχολίων, χαίρει πάντα καλών λόγων. Παρ' όλα αυτά, δεν ήταν λίγες φορές που θεώρησε εαυτόν άμεσα θιγμένο από κριτικές, μη αποδεχόμενη πως στο απυρόβλητο δεν έχει γεννηθεί ο άνθρωπος που ενώ εκτίθεται στους προβολείς, θα βρεθεί και τι να κάνουμε τώρα…

Σε ένα τηλεοπτικό τοπίο σύγχυσης όπως αυτό των τελευταίων χρόνων με τα ίδια πρόσωπα να περιφέρονται στα κανάλια, έχοντας τις ίδιες συνταγές ως πρόταση, αρνούμενοι να προσαρμοστούν σε νέα δεδομένα, με την ανοησία, την έλλειψη γνώσεων και την αμορφωσιά παντιέρα ως αστειότητα και τον σεξισμό σε τεράστιες δόσεις, η κ. Μπουλέ σώζει τον εαυτό της κάνοντας θέατρο και μη εμπλεκόμενη σε αυτό το ρεσιτάλ κακοήθους και ακαλαίσθητης τηλεοπτικής πραγματικότητας. Καλώς, ως εδώ. Κάποια στιγμή, κάποιοι απ' τους τιμητές των πάντων είδαν κάποια φωτογραφία της και σχολίασαν πως έβαλε κιλά διότι θα χει βεβαρημμένη ψυχολογία μιας και δε κάνει τηλεόραση. Ε και;

 

 

Οι συγκεκριμένοι τηλεοπτικοί τύποι τις γυναίκες τις ζυγίζουν και τις κοιτάνε στα δόντια για να κρίνουν την ηλικία τους σαν ημίονους σε εμποροπανήγυρη παλαιών χρόνων. Θα ασχοληθείς μαζί τους; Να συνεννοηθείς; Πώς; Όσο επικοινωνεί ο τυρανοσαύρος ρεξ με τον σκαντζόχοιρο! Και άντε σε είπανε υπέρβαρη; Παχουλή; Χοντρή; Ε και; Εδώ η πραγματικότητα όπως την ξέραμε μοιάζει μαγικό παραμύθι και σαν νεκροζώντανοι όλοι ελπίζουμε στο καιρό που θα έρθει και δε θα αγωνιζόμαστε για την επιβίωση, μόνο δουλεύοντας, μόνο αντέχοντας και υπομένοντας, τα κιλά είναι το θέμα μας; Και αν κάποια γυναίκα είναι υπέρβαρη ή παχουλή ή και χοντρή θα την πετάμε σε ένα νοητικό τηλεοπτικό Καιάδα, οι τέλειοι σχεδόν Άριοι υπόλοιποι της παρεούλας ενός θιάσου ενοχλητικών, αδιάφορων πλασμάτων που χωρούν σε ένα έπιπλο σαν την τηλεόραση στο σαλόνι μας, που τους χαζεύουμε κάποιοι μας επιδερμικά αλλά δεν έγινε και τίποτα όταν θα έρθουν οι επόμενοι, τα βελτιωμένα μοντέλα από τον κατασκευαστή-πλαστικό χειρουργό να τους αντικαταστούν; Σιγά το πράγμα δηλαδή! Σκασίλα της και της χοντρής τι θα της πει ο κάθε Λιάγκας! Σκασίλα της και της μεσόκοπης ή αυτής που έχει ψυχολογικά.

Και γιατί είναι και αυτό κακό, δηλαδή; Αν δεν έχεις δουλειά, αν δεν βρίσκεσαι λόγω συνθηκών στην εργασία που επένδυσες θα 'σαι και εντελώς αναίσθητο πλάσμα, να μη σε νοιάξει και να πεις «δε πειράζει που σπούδασα –για παράδειγμα- φυσική και μαθηματικά, αλλά δε βρίσκω δουλειά! Θα πάω με τρελή χαρά βοηθός πιστολάκι και να δίνω φουρκέτες σε ένα κομμωτήριο. Τραλάλαλα»!

Κι όμως, η καλλιεργημένη και ευαίσθητη όπως την έχουμε δει να αντιδρά Νάντια Μπουλέ, πολύ σημασία έδωσε σ' όλα αυτά και αντέδρασε αφενός αυτοφωτογραφιζομενη στα social media της με τους κοιλιακούς της να φαίνονται και ελαφριά περιβολή, θέλοντας να αποδείξει πως είναι πολύ λεπτή και καμία σχέση με τις υπέρβαρες δε θέλει, ενώ έσπασε και τη σιωπή της κάνοντας, με έντονο ύφος, δηλώσεις. «Θα μου επιτρέψετε να μη το σχολιάσω...», είπε όταν ρωτήθηκε για το αν έβαλε κιλά και πόσο θίχτηκε και συνέχισε εμφατικά: «Το θέμα τελείωσε με τη φωτογραφία που ανέβασα και το κείμενο που έγραψα! Είναι πολύ ρηχό... Δε θα με ενοχλούσε κάτι τέτοιο -τα κιλά- γιατί δεν έχει καμία σημασία και καμία βάση... Είναι ξεκάθαρο τι με ενόχλησε... Αυτό που με ενόχλησε δεν είναι για τα κιλά μου. Αλλά ότι συνέδεσαν μία κακή ψυχολογία με το ότι δεν κάνω τηλεόραση! Να προσέχουμε τι διατυπώνουμε για κάποιους. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να είναι σταθερός ή μη σταθερός με τα κιλά του. Με ενόχλησε ότι ταυτίζεις τη ψυχολογία κάποιου με το γεγονός ότι δεν κάνει τηλεόραση, ενώ μπορεί να μην θέλει να κάνει τηλεόραση ή να μην το έχει επιλέξει. Αυτό είναι θράσος, ντροπή, ξεδιάντροπο»!

 

 

ΟΚ! Το καταλάβαμε! Η κ. Μπουλέ είναι αδύνατη, με άριστη ψυχολογία και δεν κάνει τηλεόραση από επιλογή της! Πώς αλλιώς άλλωστε θα χωρούσε τον τέλειο, γυάλινο κόσμο μιας άριας τηλεοπτικής φυλής μικρών διαστάσεων! Το αντίθετο, είναι βαριά, ασήκωτη προσβολή…
 
 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα