Τα μούτρα του έφαγε χθες ο Ολυμπιακός κόντρα στη μαχητική και πιο καλά προετοιμασμένη ΑΕΚ. Η ομάδα του Περέιρα δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των οπαδών της για 3-4 γκολ κατά της Ενωσης που αγωνίζεται στη Football League και πλέον όλα είναι ανοιχτά στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Ας δούμε τι πήγε στραβά για τον υπερόπτη Ολυμπιακό.

1. Ο Περέιρα πιάστηκε αδιάβαστος. Πήγε για πανελλήνιες με το… κόμικ στο χέρι. Έβγαλε από την ενδεκάδα 8 βασικούς ποδοσφαιριστές.

2. Αποτέλεσμα αυτού ήταν μια ενδεκάδα χωρίς συνοχή, διότι έπαιξε για πρώτη φορά μαζί. Η εικόνα του Ολυμπιακού θύμιζε οικογενειακό διπλό στου Ρέντη, τη στιγμή που η ΑΕΚ ήταν σοβαρή και μαχητική.

3. Σαντάνα-Σιόβας: Η απόλυτη τρικυμία στο λιμάνι. Πλατέλλας και Αραβίδης έκαναν πάρτι και οι δίδυμοι πύργοι του Ολυμπιακού κατέρρευσαν σαν να έχουν δεχθεί τρομοκρατικό χτύπημα.

4. Τζίμι Ντουρμάζ: Ό,τι και να ειπωθεί είναι λίγο. Παίζει και κάνει χατ τρικ με… τον Τύρναβο. Δε φταίει όμως μόνο αυτός. Θυμηθείτε τα φοβερά πρωτοσέλιδα. Ο Μαρινάκης πρέπει να του δώσει το κοτσιδάκι στο χέρι και να φύγει.

5. Ο Εντινγκά γύρισε από το Κόπα Αφρικα και ο Περέιρα τον βάζει να παίξει κόντρα σε μια ομάδα που διψάει.

6. Το 4-4-2 που έπαιξε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, δεν το έχει ξαναπαίξει και φυσικά ήταν μικρές οι πιθανότητες να βγει το σύστημα.

7. Απόδειξη ότι το στήσιμο ήταν όλο λάθος εξαρχής, αποτελεί η είσοδος Αφελάι, Μήτρογλου και Τσόρι και η επαναφορά στο 4-2-3-1. Ούτε τότε ανέβηκε ο Ολυμπιακός, με εξαίρεση την ισοφάριση. Η ομάδα, δηλαδή, είχε χάσει το ρυθμό της… από τα αποδυτήρια.