Κριός

Αγαπητέ Κριέ, ξεκινάει μια ημέρα που θα είσαι σε πολύ καλή διάθεση λόγω της επιστροφής του Ερμή σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Υδροχόου. Πολλές δραστηριότητες παρουσιάζονται με πολύ ενδιαφέρον. Ξεκινάς με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Μόνο φρόντισε να μετριάσεις λίγο την παρορμητικότητά σου και να ξεκουραστείς, γιατί πολλές θα είναι οι στιγμές που θα νιώθεις το σώμα σου να σε προδίδει.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου, μπορείς από σήμερα και στο εξής να αρχίσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που μπορεί να σε κρατούσαν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Άνοιξε τα φτερά σου και δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Μόνο έτσι θα βαδίσεις αργά, αλλά σταθερά στην οδό της επιτυχίας. Έχεις όλα τα φόντα για να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, αρκεί να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις καλές επιρροές που σου στέλνουν οι πλανήτες!

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, αυτή η Τετάρτη με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Υδροχόο, είναι ευνοϊκή τόσο για τα επαγγελματικά σου όσο και για τα αισθηματικά σου. Απόβαλε λοιπόν όσο μπορείς το άγχος που συνεχώς σε κυριεύει και φρόντισε να χαλαρώσεις με τους αγαπημένους σου φίλους και την οικογένεια σου, που σε καταλαβαίνουν και σε ξεκουράζουν.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα με τον Ερμή να σταματά να κινείται ανάδρομα, καλό θα είναι να ασχοληθείς με κάποια φυσική δραστηριότητα ή άθλημα στη διάρκεια της ημέρας, προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία μεταξύ της ψυχολογικής και της βιολογικής σου ηρεμίας. Σήμερα θα υπερισχύει μια πιο λεπτή και διακριτική τάση, που θα σε οδηγήσει γενικά σε καλύτερες κοινωνικές επαφές και θα βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες φιλίες σου.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, αυτή η Τετάρτη με τον Ερμή να σταματά την ανάδρομη πορεία του, θα φέρει απρόσμενα νέα στην ζωή σου, που θα σου φτιάξουν την διάθεση. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι, οι λύσεις που αναζητάς σου έρχονται ουρανοκατέβατες και σε πιάνει μια πελώρια λαχτάρα να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Φέρε ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και άρχισε να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά και αισιόδοξα, γιατί αυτό απαιτεί η παρούσα περίοδος.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, ο παράγοντας της τύχης δεν θα λείπει σήμερα από την ζωή σου με τον Ερμή να σταματά να κινείται ανάδρομα, γεγονός που θα σε ευνοήσει σημαντικά. Παρ’ όλο που σε διέπει μία ανασφάλεια αυτό το διάστημα, επιμένεις να θέλεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα που υπάρχουν, τόσο στις αισθηματικές όσο και στις εργασιακές σου σχέσεις. Προχώρα με γνώμονα το μέτρο και θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, έχεις πολλές υποχρεώσεις και δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλα. Προγραμματίσου, μην αγχώνεσαι και φρόντισε να εκμεταλλευτείς τον ελεύθερο χρόνο που θα σου απομείνει, για να χαλαρώσεις λίγο και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου. Προσπέρασέ τα έντεχνα και φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον και με θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την πορεία σου. Θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικές υποθέσεις σου, που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Μετρίασε την ταχύτητά σου, γιατί δύσκολα οι άλλοι θα αντέξουν τους ρυθμούς σου και έχεις ανάγκη την δική τους συμμετοχή.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, φρόντισε σήμερα να δεις πολλές καταστάσεις με αρκετή ψυχραιμία, να περάσεις υπέροχα με αγαπημένα σου άτομα και να ξεκουραστείς, ώστε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για να ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά σε αυτά που σε περιμένουν. Καταστάσεις που μπορεί να σε κούραζαν ψυχικά, βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Υδροχόου. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι οι συμβιβαστικές λύσεις είναι πιο κερδοφόρες από ό,τι είναι ένας τσακωμός.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, μην επηρεάζεσαι σήμερα από εξωγενείς παράγοντες και βρες τρόπο να διατηρήσεις την ισορροπίες σου. Κοινωνικές καταστάσεις θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου και θα σε αγχώσουν. Ωστόσο, με τον Ερμή να σταματά να κινείται ανάδρομα, αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη, γι’ αυτό πρέπει να είσαι σωστά προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο.

Υδροχόος

Σήμερα αρχίζεις να ηρεμείς, αγαπητέ Υδροχόε. Πολλά πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά, που σου παρέχει επιτέλους μια στοιχειώδη ικανοποίηση. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειας. Με σύμμαχο σου τον Ερμή, που σήμερα σταματά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιό σου ξεκαθάρισε ό,τι δεν μπορούσες στο παρελθόν και θα λυτρωθείς.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, οι υποχρεώσεις σου είναι αμέτρητες με αποτέλεσμα να έχεις εξαντληθεί. Πρόσεξε τη διατροφή σου και κράτησε κάποιες ώρες για τη χαλάρωσή σου. Ο Ερμής, που από σήμερα και στο εξής θα κινείται σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Υδροχόου, σε ευνοεί και πολύ γρήγορα θα δεις κάποιους στόχους σου να ευοδώνονται. Ετοιμάσου να δεχτείς κάποιες προτάσεις, που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά και θα ικανοποιήσουν τις οικονομικές σου φιλοδοξίες.