Η άδολη Χάνα Μοντάνα, ο ρόλος που καθιέρωσε τη Μάιλι Σάιρους στη συνείδηση του αμερικανικού κοινού, θα κοκκίνιζε ως τα αυτιά αν έριχνε έστω και μία ματιά στα επιτεύγματα της ηθοποιού-τραγουδίστριας που την ενσάρκωσε. Το πώς και το γιατί δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε. οι φωτογραφίες είναι όσο εύγλωττες χρειάζεται.

 

 

 

 

Θα αρκεστούμε λοιπόν στα απολύτως απαραίτητα για να κατανοήσεις και εσύ φτωχέ αναγνώστη τη νέα τροπή στην περιπέτεια της καριέρας της Μάιλι Σάιρους. Το «Tongue Tied» λοιπόν είναι μια μικρού μήκους ασπρόμαυρη ταινία σε σκηνοθεσία Κουέντιν Τζόουνς η οποία δημιουργήθηκε αρχικά για να αποτελεί το εικαστικό backdrop στη διάρκεια της τελευταίας περιοδείας της τραγουδίστριας. Σε αυτή η εικοσιδυάχρονη σειρήνα εμφανίζεται γυμνή με μαύρη αυτοκόλλητη ταινία να καλύπτει το στήθος και λάτεξ εσώρουχο να εκτελεί ακροβατικές φιγούρες με αξιοσημείωτο ζήλο και ακρίβεια –φυσικά το φιλμ περιέχει μία τουλάχιστον σκηνή στην οποία η τραγουδίστρια είναι όπως τη γέννησε η μαμά της.

 

 

 

 

Το αποτέλεσμα είναι μια υβριδική μορφή πορνογραφίας που φλερτάρει αφενός με την pop και αφετέρου με την «σοβαρή» τέχνη.

 

 

 

Κι επειδή έμεινε τόσο ικανοποιημένη από τις επιδόσεις της, η νεαρή Μάιλι είπε να υποβάλει τα έργο της στο NYC Porn Film Festival μπας και τσιμπήσει κανένα βραβείο μιας και από Grammy φέτος δεν είδε προκοπή

 

https://www.youtube.com/watch?v=P2JWSu5qBAI