Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, φρόντισε να κάνεις μια διαδικασία αυτογνωσίας και να πετάξεις από πάνω σου όλα τα στοιχεία, που μπορεί να ρίχνουν την ψυχολογία σου. Μη νευριάζεις με το παραμικρό και δημιούργησε κοντά σου μια καλή ατμόσφαιρα, που θα σε κάνει να κινείσαι άνετα και χαλαρά. Μην πολυαγχώνεσαι με τις καθυστερήσεις που μπορεί να έχεις, γιατί θα είναι προσωρινές.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, αστάθμητοι παράγοντες έρχονται σήμερα στο προσκήνιο για να σε επηρεάσουν αρνητικά, αν βέβαια τους αφήσεις. Μην επιτρέψεις τίποτα και σε κανέναν να σε βγάλει από την πορεία που τόσο επίπονα και κοπιαστικά έχεις προγραμματίσει. Οι αποφάσεις που έχεις πάρει είναι όντως σωστές και δεν επιδέχονται επηρεασμούς από κανένα, όποιο και αν είναι αυτό το πρόσωπο.

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα αποκτήσεις περισσότερη επικοινωνία και θα απολαύσεις τον θαυμασμό του περίγυρου σου. Βάλε νέες, γερές βάσεις στα σχέδια σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια από τρίτους, που μπορεί να γίνουν. Η συναισθηματικότητα σου θα είναι στα ύψη, με τις επιρροές που δέχεσαι από την όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Περιόρισε την και δεν στις καταστάσεις με μεγαλύτερο ρεαλισμό. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν.

Καρκίνος

Αυτήν την Τρίτη, αγαπητέ Καρκίνε, χρειάζεσαι λίγη ψυχραιμία και προπάντων μην αγχώνεσαι για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε κουράζουν. Μπορείς να βάλεις έναν συνετό προγραμματισμό και να λύσεις τις υποθέσεις σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε καταστάσεις που δεν θα ήθελες.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, ασχολήσου σήμερα ουσιαστικά με δικά σου άτομα που μπορεί να έχουν σοβαρό πρόβλημα. Δείξε τους στοργή και τρυφερότητα. Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε δεσμεύουν και δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Μην το βλέπεις έτσι! Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Άλλωστε υπάρχουν πάντα και οι φίλοι.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, θετική θα είναι η σημερινή Τρίτη για την προσωπική σου ζωή και σου προσφέρει την ασφάλεια και την σταθερότητα που αναζητάς στο μέγιστο βαθμό. Έχεις πολλές πιθανότητες να δεις τις προσπάθειες που κανείς εδώ και πολύ καιρό να παίρνουν τη μορφή που εσύ επιθυμείς. Θα έχεις τη στήριξη από τα δικά σου άτομα, τα οποία φαίνεται πως σε πιστεύουν αλλά και σε εμπιστεύονται.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, μπορεί να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να απογοητεύεσαι και να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί αν κινηθείς με εξυπνάδα θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Η σημερινή Τρίτη είναι μια μέρα που θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα και ότι έχει σχέση με το παρελθόν. Φρόντισε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Μπορείς να ακούσεις την γνώμη των δικών σου ατόμων και να την εμπιστευτείς γιατί κάποιος έξω από τον δικό σου χώρο έχει καλύτερη και ορθότερη κρίση από την δική σου.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, πρέπει να δεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσένα και τι θα πρέπει να κρατήσεις στη ζωή σου. Πάρε ξανά στα χέρια σου τις υποθέσεις εκείνες που στο παρελθόν μπορεί να τις θεωρούσες ότι δεν είχαν λύσεις. Απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό. Δείξε μεγάλη προσοχή στο παρασκήνιο γιατί θα γίνουν αποκαλύψεις που θα σε κάνουν να μείνεις με το στόμα ανοιχτό.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, απόφυγε σήμερα άτομα που σε κουράζουν ψυχικά. Έχεις αρκετά προβλήματα δικά σου και δεν χρειάζεται να φορτώνεσαι και ξένες σκοτούρες. Μίλησε με δικά σου άτομα για να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που τους προβληματίζει. Υπάρχουν αρκετά ζητήματα που τον τελευταίο καιρό πρέπει να τα συζητήσεις, για να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας θα σε κάνει δημιουργικό αλλά και κάποιες στιγμές νευρικό. Κάποιες στιγμές θα κινηθείς με μεγάλες ταχύτητες και αυτό το ενδεχόμενο εγκυμονεί την εκδοχή συγκρούσεων. Να είσαι διαλλακτικός ακόμη και αν κινδυνεύουν να ναυαγήσουν οι επιθυμίες σου.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής Τρίτης για εσένα. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και στο τέλος θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Η αυτοαπομόνωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων σου, γι’ αυτό μην την επιλέξεις, όσο κι αν ο ανάδρομος Ερμής για τελευταία μέρα σε προτρέπει να το κάνεις!

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, ρίξε τους τόνους και μην φτάνεις στα άκρα. Προσπάθησε με ηρεμία και ψυχραιμία να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να έρθουν. Απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις και ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό. Και αν ακόμη δεν είναι διαθέσιμοι, φρόντισε να σκεφτείς μόνος σου τις καλύτερες μεθόδους που θα μπορούσαν να σου φέρουν θετικά αποτελέσματα.