Οι αστροπροβλέψεις της Τρίτης 26/11 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Η βελτίωση που παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα τα οικονομικά σας δεν θα πρέπει να σας οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες και άσκοπες σπατάλες. Αυτή η περίοδος θα είναι εποικοδομητική όσον αφορά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Φανείτε έξυπνοι και διορατικοί και θα σας δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες.  

 

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια μικροέξοδα για την ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου θα σας αναγκάσουν να κόψετε άλλα έξοδα. Χρειάζονται σταθερές αποφάσεις και οργανωμένο πλάνο για να μπορέσετε να ορθοποδήσετε οικονομικά και να σταθεροποιήσετε την κατάσταση αυτή. Εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο σήμερα νιώθετε πιο δυναμικοί και η αυτοπεποίθηση σας μεγαλώνει. 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κοινωνική σας ζωή τονίζεται και ξεκινά ένα διάστημα με πολλές επαφές κοινωνικού τύπου στο σπίτι σας και όχι μόνο. Θα σημειωθούν εξελίξεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα στον επαγγελματικό σας χώρο. Πρέπει πρώτα από όλα να βάλετε σε τάξη τα θέλω σας, έχοντας ρεαλιστικούς στόχους. Η ηρεμία είναι ίσως το σημαντικότερο πράγμα που χρειάζεστε αυτή τη στιγμή για τη σχέση σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρέπει να γίνει κάτι άμεσα στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Βρείτε ένα νέο χόμπι για να αποκτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον ο ελεύθερος χρόνος σας και να ηρεμείτε συγχρόνως. Η αγάπη σας για τέχνες και η ενασχόληση με τη μουσική σας βοηθάει να ξεφύγετε από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

 

ΛΕΩΝ

Το επόμενο διάστημα θα έχετε την τάση να προσφέρετε περισσότερα στα αγαπημένα σας πρόσωπα απ’ ότι μπορείτε ,σκεφτείτε αν όμως είναι σωστή η κίνηση αυτή. Στόχος σας είναι η κορυφή, για να το πετύχετε όμως πρέπει να δείτε τα λάθη σας, να τα μελετήσετε και να μάθετε από αυτά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και νιώθετε αρκετά δυνατοί και αισιόδοξοι, έτοιμοι να πάρετε πρωτοβουλίες και να πραγματοποιήσετε κάθε σας επιθυμία, οικονομικά θέματα θα σας προβληματίσουν σήμερα, αλλά με ένα πολύ καλό προγραμματισμό θα τα καταφέρετε. Νέες ευκαιρίες θα σας επιτρέψουν να βρεθείτε πιο κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

 

ΖΥΓΟΣ

Μάλλον θα πρέπει να βρείτε ένα γούρι ή ένα φυλαχτό, για να αποφύγετε τις συνεχόμενες αναποδιές, έλεος με την γκαντεμιά που σας ακολουθεί. Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε επιτέλους κάποιον που να ταιριάζει μαζί σας και να θέλει τα ίδια πράγματα με εσάς και να καταφέρετε επιτέλους αν γίνετε ευτυχισμένοι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εξελίξεις θα υπάρξουν στον επαγγελματικό σας τομέα, κάποιες βέβαια από αυτές μπορεί να σας απογοητεύσουν κάντε λίγο υπομονή αν θέλετε να πάνε όλα καλά και εσείς θα ηρεμήσετε. Θα κάνετε τώρα καινούργια όνειρα τα οποία θα μπορέσετε να κάνετε πραγματικότητα γρήγορα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπάρχουν πολλές αμφιβολίες από τους συνεργάτες σας για το κατά πόσο έχετε αγνές προθέσεις. Πολλές επαφές ραντεβού και άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις ενδέχεται θα σας κουράσουν σήμερα. Επαγγελματικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να χαλάσουν τη ευχάριστη μέχρι τώρα διάθεση σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προκαλέστε την τύχη σας σήμερα, αγοράζοντας κάποιο λαχείο ή παίζοντας ένα τυχερό παιχνίδι. Κάποια μικροέξοδα λόγω εορτών ενδέχεται να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Σε λίγες μέρες ίσως να αποκτήσετε κάτι που επιθυμούσατε εδώ και πολύ καιρό που θα σας ανεβάσει στα ουράνια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρέπει να έχετε φιλοδοξίες για να βιώσετε μια πετυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Άδικα βασανίζετε τη σκέψη σας, ο σύντροφός σας είναι πιστός σε εσάς και μόνο σε εσάς. Ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο αυτό το διάστημα με τα επαγγελματικά σας που σας χρειάζονται και αφήστε τις ζήλιες για αργότερα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα μπορέσετε σήμερα να προχωρήσετε ορισμένες υποθέσεις με τους δικούς σας όρους στη δουλειά σας επίσης τώρα θα καταφέρετε να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στην καριέρα σας. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε με υπομονή τα εμπόδια που υπάρχουν στη σχέση σας.

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr