Κριός

Αγαπητέ Κριέ, καλό θα είναι σήμερα να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα που σε ταλανίζουν περισσότερο και να προσπαθήσεις να βρεις τις πρέπουσες λύσεις, αναζητώντας την ουσία. Αξιοποίησε ιδέες και σκέψεις σε συνδυασμό με τη ζωτικότητα σου και βάδισε μπροστά, χωρίς ανασφάλειες και φοβίες.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, έπειτα από τόσες σκέψεις και μελέτη όλων των παραγόντων, θα πρέπει να έχεις πλέον καταλήξει ακριβώς σε ποιες κινήσεις θα πρέπει να προβείς ώστε να πετύχεις τους σκοπούς σου. Κάνε λοιπόν ό,τι χρειάζεται για να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω, αν όχι να φτάσεις ακριβώς εκεί που θέλεις. Με την βοήθεια της Σελήνης σήμερα, που κινείται στον φιλικό για εσένα Ζυγό, έχεις πολλές πιθανότητες να τα καταφέρεις.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, μην προσπαθήσεις σήμερα να επιβάλεις τις απόψεις σου με υπόγειο και πλάγιο τρόπο και μην υποτιμάς την αντίληψη των συνομιλητών σου. Αν δεν σου αρέσει κάτι στη συμπεριφορά των δικών σου ανθρώπων, καλύτερα να τους μιλήσεις ξεκάθαρα και να δηλώσεις ποιες είναι οι επιθυμίες σου. Έτσι ίσως αποφύγεις μεγαλύτερα προβλήματα, που θα αποβούν μοιραία στο μέλλον.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η αυτοπεποίθησή σου θα είναι ανεβασμένη σήμερα, χάρη σε κάποιες ωραίες συγκυρίες, που θα σου χαρίσει η θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού. Κάποιες προτάσεις που ενδέχεται να σου κάνουν για όμορφες αποδράσεις, σε ανανεώνουν και σε ξεκουράζουν. Οι πλανήτες στο σύνολό τους θα σε βοηθήσουν να προβείς σε εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σου, που θα σε ανανεώσουν σημαντικά.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, κυοφορούνται αλλαγές στη ζωή σου και μια καινούργια φάση αρχίζει στην αισθηματική σου ζωή ή στην καριέρα σου. Απαιτείται λοιπόν και η δική σου δραστηριοποίηση. Πρέπει να αποδεσμευτείς από εκείνα τα καθημερινά θέματα που σε τραβούν πίσω και να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να τα τακτοποιήσεις άμεσα.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η ημέρα πλανητικά δεν είναι καλή για το ζώδιό σου και καλό θα είναι σήμερα να καθυστερήσεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεων που αφορούν τους βασικούς τομείς της ζωής σου. Οι απαιτήσεις των γύρω σου θα είναι μεγάλες και έντονες και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις, για να μην έχεις προβλήματα αργότερα.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα έχεις την εύνοια της Σελήνης που κινείται στο ζώδιό σου, για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Να αποφύγεις τις υπερβολές και τις σπατάλες. Η σκληρή δουλειά και η επιμονή θα σου προσφέρουν σημαντικά οφέλη. Πέρασε ένα όμορφο βράδυ μαζί με την οικογένειά σου.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, μην διστάζεις να προχωράς μπροστά, ό,τι κι αν έρθει στο δρόμο σου. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου. Να ξέρεις ότι κάποια θέματα που είναι σε στασιμότητα είναι προσωρινά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την κατάσταση που επικρατεί και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η ημέρα χρειάζεται έξυπνους ελιγμούς, για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Το πλανητικό σκηνικό θα σε προβληματίζει αρκετά σε θέματα που ήταν άλυτα, αλλά δεν πρέπει να περιμένεις να εξελιχθούν εις βάρος σου για να κάνεις κάποιες κινήσεις ώστε να τα βελτιώσεις. Μίλα με τα αγαπημένα σου άτομα ή με συναδέλφους που εμπιστεύεσαι και θα δεις ότι θα βρεις τις πιο κατάλληλες και προσοδοφόρες λύσεις.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η ημέρα θα είναι παράξενη λόγω των πλανητικών συνδυασμών που θα πραγματοποιηθούν και αυτό απαιτεί την προσοχή σου στο να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να έχεις προγραμματίσει οτιδήποτε κάνεις και στα λεγόμενα σου να χρησιμοποιήσεις τον δρόμο της διπλωματίας στον μέγιστο βαθμό, ώστε να αποφύγεις διαφωνίες με τα άτομα που σε περιβάλλουν. Να ελέγξεις την ευαισθησία σου και παραμέρισε τους συναισθηματισμούς σου, γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε λάθος καταστάσεις.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η ανακύκλωση των γεγονότων της σημερινής ημέρας, σου δημιουργεί άσχημη ψυχολογική διάθεση. Τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα γεγονότα θα εναλλάσσονται σε γρήγορους ρυθμούς και θα έχεις πολλά νεύρα και μεγάλη κυκλοθυμία. Φρόντισε να ανακτήσεις την ψυχραιμία σου και η ημέρα θα περάσει. Όλα αυτά που μπορεί να σε αναστατώνουν, στο τέλος θα ξεπεραστούν και θα σε ηρεμήσουν.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η ημέρα θα σε παιδέψει όσον αφορά τους στόχους που έχει θέσει. Βάλε όλο τον δυναμισμό σου και θα δεις ότι τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο της υλοποίησης, μόνο που αυτά θα είναι σε αρκετά αργούς ρυθμούς και ίσως απογοητευτείς. Κάποια τρίτα πρόσωπα ίσως προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδιο στην πρόοδό σου. Δείξε αποφασιστικότητα και μην τους επιτρέψεις τέτοιες συμπεριφορές.