Κριός

Φίλε Κριέ, οι πολλές υποχρεώσεις της ημέρας θα σε αγχώσουν και θα σε αποσυντονίσουν. Αν έχεις πολύ συνετό προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις και κρατάς την ψυχραιμία σου σε κάποια θέματα, που μπορεί να μην τελειώνουν ακόμη, θα μπορέσεις να τα φέρεις όλα εις πέρας με αποτελεσματικό τρόπο.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, την σημερινή ημέρα θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα, που αφορούν το παρελθόν. Δεν πρέπει να βγαίνεις εκτός εαυτού ό,τι και αν γίνει, αλλά φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Αν σε προβληματίζουν οικογενειακά θέματα, ευνοείσαι απόλυτα, γιατί η ημέρα είναι κατάλληλη να τα διεκπεραιώσεις. Απόφυγε μόνο να εμπλακείς σε θέματα, που είτε δεν είναι της δικής σου αρμοδιότητας, είτε σχετίζονται με μελλοντικά σχέδια που είναι ασαφή, γιατί θα βρεθείς αντιμέτωπος με δυσάρεστες εκπλήξεις.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, πολλά πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά, γεγονός που σου προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση αυτήν την Κυριακή. Επειδή όμως υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσεις δυσκολίες στην επικοινωνία με τους γύρω σου και τα λόγια σου να μην γίνονται κατανοητά, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από τον ανάδρομο Ερμή, προσπάθησε να είσαι σαφής στις κουβέντες σου και μην προσπαθήσεις να μπερδέψεις τους συνομιλητές σου, γιατί στο τέλος εσύ θα είσαι ο ζημιωμένος.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Λόγω όμως των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από τον ανάδρομο Ερμή, πρέπει με σύνεση και προγραμματισμό να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και μετά να πάρεις αποφάσεις. Θα έχεις την ικανότητα να διακρίνεις ποια άτομα είναι αυτά που πραγματικά έχουν αγνές προθέσεις για σένα και ποια όχι, και να τα απομακρύνεις από την ζωή σου.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες, για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους που θέλεις. Η ημέρα θα είναι καλή για να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τα οικογενειακά σου και να προσέξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και την υγεία σου. Πρέπει να προσέξεις την διατροφή σου, αν δεν θέλεις να έχεις προβλήματα στο μέλλον.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο στη ζωή σου. Ωστόσο, με τον Ερμή να εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα, καλύτερα να αποφύγεις καινούργια πράγματα, αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με υπάρχοντα θέματα που σε αφορούν. Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αλλά και με εκκρεμή θέματα του παρελθόντος, που μέχρι τώρα σε κουράζουν και σε βάζουν σε σκέψεις.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, φρόντισε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τις ιδανικότερες λύσεις στα ζητήματά σου. Χωρίς άγχος, χωρίς βιασύνη, απερίσπαστα και χωρίς επηρεασμό. Η ημέρα θα είναι καλή για ξεκαθαρίσματα, που αφορούν παρελθοντικές καταστάσεις. Απόφυγε οποιεσδήποτε τάσεις απομόνωσης που μπορεί να έχεις και συνεργάσου με τους οικείους σου, για να τονώσεις ευχάριστα την καθημερινότητά σου.

Τοξότης

Σήμερα, φίλε Τοξότη, θα κινηθείς σε ικανοποιητικά επίπεδα. Πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητές σου για το τι θέλεις να τελειώνεις πρώτα κι έτσι δεν θα αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και θα έχεις την τύχη με το μέρος σου για να τα καταφέρεις. Οι κοινωνικές επαφές επίσης ευνοούνται και κάποιες από αυτές θα σε βοηθήσουν, με προτάσεις ιδιαίτερα συμφέρουσες.

Αιγόκερως

Ο καινούργιος τρόπος σκέψης που έχεις υιοθετήσει, αγαπητέ Αιγόκερε, σε οδηγεί σήμερα σε μια περίοδο ανανέωσης και αναθεώρησης όλων των καταστάσεων στην ζωή σου. Θα καταφέρεις να απαλλαγείς μια και καλή από ανθρώπους που σου φέρνουν εμπόδια και χαλάνε την ψυχολογία σου και θα τακτοποιήσεις μισοτελειωμένα ζητήματα, που μέχρι τώρα απέφευγες να αντιμετωπίσεις.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, έχεις στο νου σου να κάνεις πολλές αλλαγές. Προς το παρόν όμως, λόγω του ανάδρομου Ερμή δεν πρέπει να κάνεις βιαστικά βήματα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη, που μετά δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Σήμερα θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα, που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σε πολλές καταστάσεις που δεν έδινες λύσεις μέχρι τώρα, γιατί σε δέσμευε η συναισθηματικότητά σου, θα κάνεις επιτέλους πάρα πολλά ξεκαθαρίσματα. Πρέπει να δεις μερικά πράγματα με ηρεμία και να κινηθείς ανάλογα. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Αυτή η Κυριακή προσφέρεται για επαφές με πολύ δικά σου πρόσωπα, για ανταλλαγές απόψεων και εκτόνωση της ψυχολογίας σου.